KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Dongle
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la Dongle » 03 nov 2011, 01:38

DANTES je napisao/la:AJMO CRNO-BELI!!!! Sutra je utakmica, tj danas je utakmica biti il ne biti, kakvo pitanje :D
Hoće li biti prenos na SAT RTS ili kakav link preko interneta?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 nov 2011, 17:48

Dongle je napisao/la:
DANTES je napisao/la:AJMO CRNO-BELI!!!! Sutra je utakmica, tj danas je utakmica biti il ne biti, kakvo pitanje :D
rts2, a za sat nisam siguran..a za net ne znam skini readon tv player pa pogledaj tu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 03 nov 2011, 20:41

DANTES je napisao/la:
Dongle je napisao/la:
rts2, a za sat nisam siguran..a za net ne znam skini readon tv player pa pogledaj tu

nema za sad prenosa na rts 2

p.s. ipak ima

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 nov 2011, 23:38

pRva pobjeda ove sezone u najjačem klupskom evropskom takmičenju....ali na mišiće....u odbrani puvalo kao i uvjek, da nije bilo raspoloženih loa, te standardno pekmena, te dobrih milosavljevića i mačvana ovo je lako moglo otići na suprotnu stranu...da li je ova pobjeda nagovještaj dizanja forme, doduše protiv najslabije ekipe u grupi, ili ne pokazaće naredna dva meča, protiv cibone i reala
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 04 nov 2011, 00:11

DANTES je napisao/la:pRva pobjeda ove sezone u najjačem klupskom evropskom takmičenju....ali na mišiće....u odbrani puvalo kao i uvjek, da nije bilo raspoloženih loa, te standardno pekmena, te dobrih milosavljevića i mačvana ovo je lako moglo otići na suprotnu stranu...da li je ova pobjeda nagovještaj dizanja forme, doduše protiv najslabije ekipe u grupi, ili ne pokazaće naredna dva meča, protiv cibone i reala
Partizan ne djeluje onako kako sam ocekivao, ma ni priblizno. Oko Pekovica se sve vrti, ako NBA uskoro pocne traziti novog centra ili je sezona izgubljena. Od Raduljice sam ocekivao mnogo mnogo vise, ali on apsolutno nista ne pokazuje.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 nov 2011, 00:28

Utakmica protiv Reala je Ili -ili.
Ova utakmica je kljucna za naredni period i maltene citavu sezonu.

Prosle godine je to bila Caja, dok je pretprosle Olympiakos.

Partizana sam ove godine samo jedanput gledao, i to protiv Zagreba. Nikada manje u posljednjih pet godina :D :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 nov 2011, 14:05

neno#4 je napisao/la:Utakmica protiv Reala je Ili -ili.
Ova utakmica je kljucna za naredni period i maltene citavu sezonu.

Prosle godine je to bila Caja, dok je pretprosle Olympiakos.

Partizana sam ove godine samo jedanput gledao, i to protiv Zagreba. Nikada manje u posljednjih pet godina :D :D :D
i što je najgore real nam nikako ne leži....samo jedna pobjeda u istoriji protiv njih...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 nov 2011, 17:31

Realno kao što se znalo i prije PArtizan ne može proći ovu grupu.FAvoriti su prejaki za Partizan koji ove godine igra na silu i daleko od sistema gdje su bili defanzivno jedan od najboljih timova Evrope. Kući su primili u dvije tekme 165 poena što se dešavalo prije u tri utakmice.Odbrana škripi i ako LAw i Peković ne potegnu onda je belaj.Iluzorno je pričati da je tekma sa Realom odlučujuća kad i vrane znaju da je Real poprilično ispred Partizana.Ali da će se neka od ove četiri ekipe okliznuti u Beogradu to stoji.Nekog će PArtizan dobiti, a najbliži tome mi je Milano.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 04 nov 2011, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 nov 2011, 20:25

FRANK RIBERY je napisao/la:Realno kao što se znalo i prije PArtizan ne može proći ovu grupu.FAvoriti su prejaki za Partizan koji ove godine igra na silu i daleko od sistema gdje su bili defanzivno jedan od najboljih timova Evrope. Kući su primili u dvije tekme 185 poena što se dešavalo prije u tri utakmice.Odbrana škripi i ako LAw i Peković ne potegnu onda je belaj.Iluzorno je pričati da je tekma sa Realom odlučujuća kad i vrane znaju da je Real poprilično ispred Partizana.Ali da će se neka od ove četiri ekipe okliznuti u Beogradu to stoji.Nekog će PArtizan dobiti, a najbliži tome mi je Milano.
Tako je i bilo prosle godine. Scariolo je bio isuvise jak i na kraju nista. A sistem je otisao sa Duletom. Vrane su znale da je super jaki Olympiakos bolji deset puta od Partizana pa su zijanili, ili npr. Caja od prosle godine.

Ko zna sta moze sve ovdje da se desi.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 nov 2011, 01:24

neno#4 je napisao/la: Tako je i bilo prosle godine. Scariolo je bio isuvise jak i na kraju nista. A sistem je otisao sa Duletom. Vrane su znale da je super jaki Olympiakos bolji deset puta od Partizana pa su zijanili, ili npr. Caja od prosle godine.

Ko zna sta moze sve ovdje da se desi.
opet ponavljam i kaha i olimpijakos nam na neki način leže, nije loš skor sa njima, sa realom je katastrofa, mislim najgori od svih...p.s.nadam se da će i ove godine cibona biti prekretnica u formi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 nov 2011, 01:11

MONDO

ABA: Bio nekad derbi Partizan - Cibona

06. novembar 2011. 18:20 > 22:40

Partizan mt:s pobedio Cibonu u jednom od najzanimljivijih duela 6. kola ABA Lige. Crno-beli šuterski raspoloženi.

Razlika u kvalitetu između beogradskog i zagrebačkog kluba sa papira preneta je i na parket dvorane "Pionir".

Dueli Partizana mt:s i Cibone u prošlosti su donosili mnogo uzbuđenja, neizvesnosti, tenzije. Večeras, u 6. kolu ABA Lige toga nije bilo. Odnosno bilo je tek nešto malo u prvoj četvrtini. Ostale tri četvrtine protekle su u znaku srpskog šampiona.

Partizan mt:s - Cibona 91:67 (16:10, 27:16, 19:18, 29:23) pred oko 4.500 gledalaca u "Pioniru".

Tri trojke u prvoj četvrtini, više nego solidan šut za dva poena tokom čitavog meča, dominacija u skoku...Sve su to bili elementi na strani Partizana, koji je ostvario 15. trijumf nad Cibonom u regionalnoj ligi (Zagrepčani imaju sedam trijumfa).

Doskorašnji selektor hrvatske košarkaške reprezentacije i strateg Cibone Josip Vranković rekao je uoči dolaska u Beograd da je Patizan u "Pioniru" najteže moguće gostovanje, uz Makabi u Tel Avivu. Više nego realno sagledavanje situacije i mogućnosti sopstvenog tima koji više nema zvezda u svojim redovima.

Nikola Peković se umorio u nedavnom evroligaškom meču protiv belgijskog Šarlroa, ali njegove zamene - Miroslav Raduljica i pogotovo Raško Katić - odlično su odradili svoje minutaže. Sjajan je bio i Danilo Anđušić, momak koji je ovog leta pošto-poto želeo da pređe iz Hemofarma u Partizan. Postigao je četiri trojke iz sedam pokušaja i završio meč sa ukupno 14 poena.

Osim kapitena Petra Božića, svi ostali igrači Partizana su se potrudili da im pored imena statistika, kad su u pitanju poeni, ne bude prazna.

Ađušić 14, Raduljica 12 (bez promašaja iz igre), Katić 11 poena...

Partizan je dve najubedljivije pobede u dosadašnjem toku sezone ostvario protiv ekipa iz glavnog grada Hrvatske - protiv Zagreba na otvaranju sezone i sada protiv Cibone.

"Cibosi" su još dobro i prošli, jer je moglo da bude 30+...

Do polovine druge četvrtine Cibona se još nekako i držala u utakmici. Od 20:10 za Partizan mt:s, Cibona je prišla na 18:22, potom je bilo i samo +2 za crno-bele (25:23). Ali, Ađušić sa dve trojke, potom zakucavanje Vladimira Lučića posle odličnog proigravanja Ejsi Loua i "trojka" Raduljice (koš i slobodno bacanje), vinuli su crno-bele do visoke prednosti pred odmor - 43:26.

Kada je Damjan Rudež dobio petu ličnu grešku tek što je počela treća četvrtina bilo je jasno da gosti apsolutno nemaju šta da traže u solidno popunjenom "Pioniru" u kojem je izostala ona čuvena atmosfera od koje se protivničkim ekipa uliva strah u kosti.

Mic po mic, Partizan mt:s je podizao razliku, a publiku je razgalio i ulazak Raška Katića, koji je iskoristio svaki sekund proveden na parketu. Crno-beli su u drugom delu treće četvrtine imali, do tada, maksimalnih + 24 (62:38), a zanimljivo je da je na parketu bila ova petorka: Jaramaz, Milosavljević, Anđušić, Đekić i Katić!

Ništa se bitnije nije promenilo ni u poslednjoj deonici, osim što su navijači Partizana velikim aplauzima nagrađivali Anđušića i Katića, a priželjkivali su i da na semaforu bude razlika +30, za čim su crno-beli imali priliku. Ipak, Antvejn Barbur sa dve vezane trojke nije dopustio baš toliki blam svoje ekipe.

"I u pripremi ove utakmice respektovali smo tim Cibone. Oni su napravili dosta izmena i u rosteru doveli su novog trenera i žele što brže da se vrate u evroligaško takmičenje. Cilj im je stabilnija budućnost i ekipe i igre i svega što je za to neophodno. Mi smo utakmici pristupili ozbiljno. Prelomili smo je pre svega u odbrani svih 40 minuta, izuzev dva pada sredinom druge i treće deonice. Uspeli smo da istrčimo kontranapade, da igramo po dubini sa peticama, onda nam se otvorio i šut za tri poena, razlika se podizala, a mi sm mirno meč priveli kraju", rekao je trener Partizana mt:s Vladimir Jovanović.

On je čestitao svojoj ekipi na "pravom pristupu utakmici", a navijačima na podršci.

"Drago mi je da smo im se na pravi način odužili", dodao je Jovanović.

PARTIZAN mt:s: Lo 7, Kecman 4, Raduljica 12, Jaramaz 6, Lučić 8, Milosavljević 9, Katić 11, Božić, Čakarević 7, Đekić 5, Anđušić 14, Peković 8.

CIBONA: Čejs 16, Suton 4, Barbur 11, Rudež, Marcinković, Krapić, Lalić10, Rozić 3, Harper 4, Vragović, Žižić 10, Kovačević 9.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

radoja
Kontakt:

Post Postao/la radoja » 10 nov 2011, 16:44

Večeras košarkaški spektakl Partizan - Real :) šanse 50-50.

A o atmosferi koje nigdje nema veli čika:
Prošle nedelje sam doživeo iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Igrali smo u Beogradu, Srbiji, protiv Partizana, u jednom od najneprijateljskijih okruženja u Evropi. Igram basket u Evropi već sedam godina, uključujući i Tursku gde publika ume da bude frenetična. Međutim, navijači Partizana su ubedljivo najbučniji. Bio sam šokiran i kada nas je policija pratila do sale. Dok sam se zagrevao uoči meča nekoliko momenata, prilikom istezanja, gledao sam publiku, atmosferu, i pokušavao sve to da upijem, da zapamtim. Tada sam pomislio: "zbog ovoga se igra košarka, zbog ovakvog okruženja, da li može ikada igde biti bolje?" - napisao je američki košarkaš na svom blogu
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 10 nov 2011, 19:45

Ovo bi bilo lijepo pogledati. Hoce li biti negdje linkova?
Prenos na TV-u?

EDIT:
Za sve nas koji imamo sportklub 3. Uzivajmo veceras. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 nov 2011, 20:47

Rooney88 je napisao/la:Ovo bi bilo lijepo pogledati. Hoce li biti negdje linkova?
Prenos na TV-u?

EDIT:
Ima RTS 1. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dongle
Kontakt:

Post Postao/la Dongle » 10 nov 2011, 22:26

Devil je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Ovo bi bilo lijepo pogledati. Hoce li biti negdje linkova?
Prenos na TV-u?

EDIT:
Ima RTS 1. ;)

http://www.profreetv.com/index.php?cont ... h&tvid=290" onclick="window.open(this.href);return false;

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 nov 2011, 22:52

BRAVO MOMCI,UZ MALO SRECE VELIKA POBEDA !!!

PARTIZAN ALE !!!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 nov 2011, 22:58

Devil je napisao/la:BRAVO MOMCI,UZ MALO SRECE VELIKA POBEDA !!!

PARTIZAN ALE !!!
:? :? :? :roll: :shock:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 nov 2011, 23:04

Sta si se sad ti nas'o ugrozen. :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 nov 2011, 23:25

eh ti ukrao si mi momenat....ma nema veze nek si nas podržao ovim postom i svaka ti čast....ti si kao i ja podržavam naše klubove kad igraju protiv stranih i tačka.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

radoja
Kontakt:

Post Postao/la radoja » 11 nov 2011, 00:15

Fantastična pobjeda stvarno,svaka čast momcima,Vladi i najboljoj publici na svijetu.

Partizan nije odigrao najbolje što može ali ipak slavio,evidentno da se još neki nisu adaptirali, Lou dobar,kao i :) Pekmen,Lučić i Raduljica zakazali. Onaj Carroll nije normalan lik,pogodio bi i bananu da je bacao na koš. :roll:
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.