LukasL33 je napisao/la:hooligan_SA je napisao/la:---------------------Begovic------------------
Besic--------Jahic-------Spahic--------Lulic
Pjanic-----------Rahimic-------Medunjanin
-------------------Misimovic-----------------
----------Ibisevic-----------Dzeko-----------
A ako Salihovic bude 100% spreman za borbu, onda on umjesto Besica

i napraviti rokadu s Lulicem.
nerealna postava koja ne bi zaigrala ni protiv Luxa, a da ne pricam o Portugalu, bunker igra Susic.;
Dje si Svabo - Papetov savjetnice, nisam te - odma' - prepozn'o
Sto je nerealna? Svi igraci u postavi osim "magicnog trokuta" naprijed mogu odgovoriti defanzivnim zadacima, a uz to Ibisevic puca od snage i mogao bi igrati presing 4 dana bez prestanka
Misimovic, Dzeko i Ibisevic su tu da namjeste, odnosno dadnu golove, mozda jos uleti jedna dalekometna bomba Pjanica ili Seje i eto ga 3:1
Nemamo mi igrace za bunker, najrealnije. Sta i ako izgulimo 0:0 ili daj Boze pobijedimo 1:0 (ovaj rezultat bi ipak odmah potpisao), onda se onako spokojni uzdajemo u povratnike Pandzu i Papca u revansu da dodatno stabiliziju odbranu, odole portugalskom pritisku pred 60.000 i ne prime gol, jel'?
Treba ih odmah napasti, zbuniti, izudarati, uvaliti brz gol, a onda moze da nastane jedna cudna dinamika - moze bit' i 5:1...
Domaca utakmica je tu da se stekne nekakva prednost, i to treba iskoristiti. Cak i ako primimo jedan odmah u prvih 10 minuta kao rezultat otvorene igre, nista strasno, Portugalci ce se u tom slucaju automatski povuci misleci da je dovoljno, a ako nas puste da igramo i predjemo na njihovu polovicu, mi im svakako uvijek mozemo dati gol jer imamo odlicne pucace, kao i Dzeku kao univerzalno oruzje.
A ako nista ne bude u 1. poluvremenu, onda se mi trebamo povuci, i braniti se sa igracima koji su ipak sposobni da igraju i kombinuju i nesto urade naprijed.