O pa da,cini mi se da su slobodni i to na hotbirdu ako se ne varam.Goalgetter je napisao/la:Citao sam na jednom forumu, prenosi RTP i RTP International, pretpostavljam da je neka Portugalska televizija, nisam siguran.
Hvala!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
O pa da,cini mi se da su slobodni i to na hotbirdu ako se ne varam.Goalgetter je napisao/la:Citao sam na jednom forumu, prenosi RTP i RTP International, pretpostavljam da je neka Portugalska televizija, nisam siguran.
dean_ je napisao/la:simpatičan je tvoj patriotizam al ne smijemo pretjerivat....iako sam i ja takav bio kad sam imao 15 godina i kad me bilo briga za fudbal...samo hrvatska...ta će brazil ovo onobparena je napisao/la:Bez zelje da provociram, ali prosla su vremena kad su mnogi "hrvati" iz Bosne igrali za kockaste. Doslo i dolazi vrijeme kada igraju za zemlju u kojoj su rodzeni. Naravno samo ako su kvalitetni. Inace vece sanse imamo mi protiv Portugala nego Cro protiv TUR. Zivi bili pa vidjeli..... VOLIM TE BOSNO............
i zbog boljih igrača..ipak će tu sve ovisit o portugalu,a ne vjerujem da će se zajebavat u baražu kao u skupini....ako portugal odigra dobro i motivirano,piši kući propalo....Ma sve cemo viditi, po meni je turska u blagoj prednosti u odnosu na hrvatsku, portugal je favorit protiv bih a najvise zbog svoje reputacije u uefi i fifi, pokazali smo u proslom barazu da mozemo sa njima igrati samo ce nam faliti malo srece uz maksimalan angazman svih igraca, imali smo dvije precke u lisabonu, imat cemo i sad sansi samo da lopta uleti u gol aBd
Bgati odakle tebi to da je potrugal bolja reprezentacija od BIH?dean_ je napisao/la:i zbog boljih igrača..ipak će tu sve ovisit o portugalu,a ne vjerujem da će se zajebavat u baražu kao u skupini....ako portugal odigra dobro i motivirano,piši kući propalo....Ma sve cemo viditi, po meni je turska u blagoj prednosti u odnosu na hrvatsku, portugal je favorit protiv bih a najvise zbog svoje reputacije u uefi i fifi, pokazali smo u proslom barazu da mozemo sa njima igrati samo ce nam faliti malo srece uz maksimalan angazman svih igraca, imali smo dvije precke u lisabonu, imat cemo i sad sansi samo da lopta uleti u gol aBd
slabija ekipa može pobijedit jaču,samo ako taj dan jača ekipa odigra loše,a slabija ekipa odigra jako dobro i ima sreću na svojoj strani
gledao sam tu vašu utakmicu u portugalu...igrali ste dobro,al stvarno niste imali sreće(par nevjerojatnih promašaja,posebno ona prečka đžeke)...to se jednostavno mora zabit protiv jačih ekipa
u uzvratu je portugal relativno rutinski odradio utakmicu
dean_ je napisao/la:i zbog boljih igrača..ipak će tu sve ovisit o portugalu,a ne vjerujem da će se zajebavat u baražu kao u skupini....ako portugal odigra dobro i motivirano,piši kući propalo....Ma sve cemo viditi, po meni je turska u blagoj prednosti u odnosu na hrvatsku, portugal je favorit protiv bih a najvise zbog svoje reputacije u uefi i fifi, pokazali smo u proslom barazu da mozemo sa njima igrati samo ce nam faliti malo srece uz maksimalan angazman svih igraca, imali smo dvije precke u lisabonu, imat cemo i sad sansi samo da lopta uleti u gol aBd
slabija ekipa može pobijedit jaču,samo ako taj dan jača ekipa odigra loše,a slabija ekipa odigra jako dobro i ima sreću na svojoj strani
gledao sam tu vašu utakmicu u portugalu...igrali ste dobro,al stvarno niste imali sreće(par nevjerojatnih promašaja,posebno ona prečka đžeke)...to se jednostavno mora zabit protiv jačih ekipa
u uzvratu je portugal relativno rutinski odradio utakmicu
Sve je to super,jedino si pogresio sto nismo izgubili protiv Danske nego je bilo 1:1.zgembo89 je napisao/la:Do juce mi uopste nismo bili reprezentacije koju je neko respektovao,cak su mnogi upisivali bodove protiv nas i prije samih utakmica..Jedne godine smo nekom igrom slucaja igrali sa Danskom za 1 mjesto na Kosevu i izgubili 2:1 ,sve je bilo tavorenje iako smo imali dobre igrace uvijek...Ciro je okupio mlade decke koji su igrali bitne role u svojim(malim) klubovima napalio ih,ugradio u njih timski duh i eto dosli smo do baraza prosli put,sada smo ove kvalifikacije nekako rutinski igrali na rezultat iako nismo imali igrace u bog zna kakavoj formi Pjanic klupa,Dzeko klupa,Miske nije ga bilo ni na mapi,Spahic pauze imo u Francuskoj po 7 sedmica,Salihovic 5utakmica suspenzije..Lijepo je to kad danas govori se o nasoj zemlji u medijima,u stampi o sportskim uspjesima jer smo bili uvijek povezivani sa ratom,ah ta Bosna itd..Ovi momci su nas ponos,zmajceki i bez obzira na rezultat mi smo pobjednici..
Jel' to sigurno da prenosi Eurosport ?Goalgetter je napisao/la:Siguran sam da ce dosta Europljana pratiti utakmicu baraza, izmedju Portugala - BiH, jos ce prenositi Eurosport i ****, motiv vise, da ih osramotimo pred ocima cijele Europe !!!!!!
Devil je napisao/la:Jel' to sigurno da prenosi Eurosport ?Goalgetter je napisao/la:Siguran sam da ce dosta Europljana pratiti utakmicu baraza, izmedju Portugala - BiH, jos ce prenositi Eurosport i ****, motiv vise, da ih osramotimo pred ocima cijele Europe !!!!!!
Taman sam se psihicki pripremao da gledam na streamu.
samovasposmatram je napisao/la:zgembo89 je napisao/la:Do juce mi uopste nismo bili reprezentacije koju je neko respektovao,cak su mnogi upisivali bodove protiv nas i prije samih utakmica..Jedne godine smo nekom igrom slucaja igrali sa Danskom za 1 mjesto na Kosevu i izgubili 2:1 ,sve je bilo tavorenje iako smo imali dobre igrace uvijek...Ciro je okupio mlade decke koji su igrali bitne role u svojim(malim) klubovima napalio ih,ugradio u njih timski duh i eto dosli smo do baraza prosli put,sada smo ove kvalifikacije nekako rutinski igrali na rezultat iako nismo imali igrace u bog zna kakavoj formi Pjanic klupa,Dzeko klupa,Miske nije ga bilo ni na mapi,Spahic pauze imo u Francuskoj po 7 sedmica,Salihovic 5utakmica suspenzije..Lijepo je to kad danas govori se o nasoj zemlji u medijima,u stampi o sportskim uspjesima jer smo bili uvijek povezivani sa ratom,ah ta Bosna itd..Ovi momci su nas ponos,zmajceki i bez obzira na rezultat mi smo pobjednici..[/quote]
hebo to,..pun mi je moj da smo non stop neki tamo moralno pobjednici fuck it druze idemo 2 pobjede sah mat
zgembo89 je napisao/la:Ispravka 1:1 je biloeto 2x nas taj rezultat od 1 : 1 ukopava...a i onda smo imali neke sanse doduse teoretske mislim sa pobjedom u Srbiji kad je 1 : 0 bilo za njih..Lulic igro desnog beka,izaso naokn prvog poluvremena..A i kod nas ce 99% na desnog beka
Goalgetter je napisao/la:Gdje ti je samo brzina u ovom veznom redu ? Nezna se ko je sporiji., tako tesko da ovako zaigramo, Medunjanin ce na poz. zadnjeg veznog, a of. vezni vjerovatno Lulic, Miske i Pjanic.
Godinama se znalo, dobijes li San Marino ili Bosnu u grupi to je sigurnih 6 bodova. Igrom slucaja smo se borili za prvo mjesto u grupi. A onda je dosao Ciro i naucio nas igrati lopte... ostalo je historija.zgembo89 je napisao/la:Do juce mi uopste nismo bili reprezentacije koju je neko respektovao,cak su mnogi upisivali bodove protiv nas i prije samih utakmica..Jedne godine smo nekom igrom slucaja igrali sa Danskom za 1 mjesto na Kosevu i izgubili 2:1 ,sve je bilo tavorenje iako smo imali dobre igrace uvijek...Ciro je okupio mlade decke koji su igrali bitne role u svojim(malim) klubovima napalio ih,ugradio u njih timski duh i eto dosli smo do baraza prosli put,sada smo ove kvalifikacije nekako rutinski igrali na rezultat iako nismo imali igrace u bog zna kakavoj formi Pjanic klupa,Dzeko klupa,Miske nije ga bilo ni na mapi,Spahic pauze imo u Francuskoj po 7 sedmica,Salihovic 5utakmica suspenzije..Lijepo je to kad danas govori se o nasoj zemlji u medijima,u stampi o sportskim uspjesima jer smo bili uvijek povezivani sa ratom,ah ta Bosna itd..Ovi momci su nas ponos,zmajceki i bez obzira na rezultat mi smo pobjednici..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.