BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

sedra
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la sedra » 03 nov 2011, 20:33

Goalgetter je napisao/la:Citao sam na jednom forumu, prenosi RTP i RTP International, pretpostavljam da je neka Portugalska televizija, nisam siguran.
O pa da,cini mi se da su slobodni i to na hotbirdu ako se ne varam.
Hvala!

adolino
Kontakt:

Post Postao/la adolino » 03 nov 2011, 20:43

dean_ je napisao/la:
bparena je napisao/la:Bez zelje da provociram, ali prosla su vremena kad su mnogi "hrvati" iz Bosne igrali za kockaste. Doslo i dolazi vrijeme kada igraju za zemlju u kojoj su rodzeni. Naravno samo ako su kvalitetni. Inace vece sanse imamo mi protiv Portugala nego Cro protiv TUR. Zivi bili pa vidjeli..... VOLIM TE BOSNO............
simpatičan je tvoj patriotizam al ne smijemo pretjerivat....iako sam i ja takav bio kad sam imao 15 godina i kad me bilo briga za fudbal...samo hrvatska...ta će brazil ovo ono :mrgreen:

Ma sve cemo viditi, po meni je turska u blagoj prednosti u odnosu na hrvatsku, portugal je favorit protiv bih a najvise zbog svoje reputacije u uefi i fifi, pokazali smo u proslom barazu da mozemo sa njima igrati samo ce nam faliti malo srece uz maksimalan angazman svih igraca, imali smo dvije precke u lisabonu, imat cemo i sad sansi samo da lopta uleti u gol aBd :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 nov 2011, 20:54

11.11.2011 : Bosna i Hercegovina - Portugal 20:00 h

BHT1, ITV4, RTP1, RTP International, RTP Africa, RTP Madeira, SportDigital.tv

15.11.2011 : Portugal - Bosna i Hercegovina 22:00 h

BHT1, ****, **** HD

http://liveonsat.com/LJ_foot_I_euro2012.php
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 03 nov 2011, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 03 nov 2011, 20:58

Ma sve cemo viditi, po meni je turska u blagoj prednosti u odnosu na hrvatsku, portugal je favorit protiv bih a najvise zbog svoje reputacije u uefi i fifi, pokazali smo u proslom barazu da mozemo sa njima igrati samo ce nam faliti malo srece uz maksimalan angazman svih igraca, imali smo dvije precke u lisabonu, imat cemo i sad sansi samo da lopta uleti u gol aBd :D
i zbog boljih igrača..ipak će tu sve ovisit o portugalu,a ne vjerujem da će se zajebavat u baražu kao u skupini....ako portugal odigra dobro i motivirano,piši kući propalo....
slabija ekipa može pobijedit jaču,samo ako taj dan jača ekipa odigra loše,a slabija ekipa odigra jako dobro i ima sreću na svojoj strani

gledao sam tu vašu utakmicu u portugalu...igrali ste dobro,al stvarno niste imali sreće(par nevjerojatnih promašaja,posebno ona prečka đžeke)...to se jednostavno mora zabit protiv jačih ekipa

u uzvratu je portugal relativno rutinski odradio utakmicu

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 03 nov 2011, 21:11

dean_ je napisao/la:
i zbog boljih igrača..ipak će tu sve ovisit o portugalu,a ne vjerujem da će se zajebavat u baražu kao u skupini....ako portugal odigra dobro i motivirano,piši kući propalo....
slabija ekipa može pobijedit jaču,samo ako taj dan jača ekipa odigra loše,a slabija ekipa odigra jako dobro i ima sreću na svojoj strani

gledao sam tu vašu utakmicu u portugalu...igrali ste dobro,al stvarno niste imali sreće(par nevjerojatnih promašaja,posebno ona prečka đžeke)...to se jednostavno mora zabit protiv jačih ekipa

Bgati odakle tebi to da je potrugal bolja reprezentacija od BIH?
Po čemu?Po imenima?Imaju ronalda,pa bolji? :lol: :lol:
I arsenal je godinama unazad po imenima bio bolji od uniteda,pa su uvijek završavali iza njih.
Kvalitet reprezentacije se procjenjuje prije svega po uigranosti selekcije,a ja bas mislim da mi djelujemo kao cjelina za razliku od portugalaca koji će sve karte dati na prodore ronalda i nanija(kojih budi siguran nece biti) ;)

adolino
Kontakt:

Post Postao/la adolino » 03 nov 2011, 21:27

dean_ je napisao/la:

Ma u ovom trenutku u Evropi postoje Holandija, Njemacka i Spanija koji su superiorne a ostalo svako sa svakim moze odigrati i svako svakog moze dobiti, pa i Estonija ima sanse protiv Irske...realnost je da smo bili slabiji u proslom barazu a sad smo jaci imamo potpuno novi i kreativniji vezni red, plus Dzeko je za klasu bolji u ovom trenutku...

Ocekujem da ce sve utakmice baraza biti tijesne i onaj ko prodje ce se dobro namuciti...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 03 nov 2011, 21:45

Do juce mi uopste nismo bili reprezentacije koju je neko respektovao,cak su mnogi upisivali bodove protiv nas i prije samih utakmica..Jedne godine smo nekom igrom slucaja igrali sa Danskom za 1 mjesto na Kosevu i izgubili 2:1 ,sve je bilo tavorenje iako smo imali dobre igrace uvijek...Ciro je okupio mlade decke koji su igrali bitne role u svojim(malim) klubovima napalio ih,ugradio u njih timski duh i eto dosli smo do baraza prosli put,sada smo ove kvalifikacije nekako rutinski igrali na rezultat iako nismo imali igrace u bog zna kakavoj formi Pjanic klupa,Dzeko klupa,Miske nije ga bilo ni na mapi,Spahic pauze imo u Francuskoj po 7 sedmica,Salihovic 5utakmica suspenzije..Lijepo je to kad danas govori se o nasoj zemlji u medijima,u stampi o sportskim uspjesima jer smo bili uvijek povezivani sa ratom,ah ta Bosna itd..Ovi momci su nas ponos,zmajceki i bez obzira na rezultat mi smo pobjednici..

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 03 nov 2011, 21:46

zgembo89 je napisao/la:Do juce mi uopste nismo bili reprezentacije koju je neko respektovao,cak su mnogi upisivali bodove protiv nas i prije samih utakmica..Jedne godine smo nekom igrom slucaja igrali sa Danskom za 1 mjesto na Kosevu i izgubili 2:1 ,sve je bilo tavorenje iako smo imali dobre igrace uvijek...Ciro je okupio mlade decke koji su igrali bitne role u svojim(malim) klubovima napalio ih,ugradio u njih timski duh i eto dosli smo do baraza prosli put,sada smo ove kvalifikacije nekako rutinski igrali na rezultat iako nismo imali igrace u bog zna kakavoj formi Pjanic klupa,Dzeko klupa,Miske nije ga bilo ni na mapi,Spahic pauze imo u Francuskoj po 7 sedmica,Salihovic 5utakmica suspenzije..Lijepo je to kad danas govori se o nasoj zemlji u medijima,u stampi o sportskim uspjesima jer smo bili uvijek povezivani sa ratom,ah ta Bosna itd..Ovi momci su nas ponos,zmajceki i bez obzira na rezultat mi smo pobjednici..
Sve je to super,jedino si pogresio sto nismo izgubili protiv Danske nego je bilo 1:1.
YNWA!

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 03 nov 2011, 21:49

I, nismo brate janezi. Kakvi zmajceki ...

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 03 nov 2011, 21:52

[quote="zgembo89"]Do juce mi uopste nismo bili reprezentacije koju je neko respektovao,cak su mnogi upisivali bodove protiv nas i prije samih utakmica..Jedne godine smo nekom igrom slucaja igrali sa Danskom za 1 mjesto na Kosevu i izgubili 2:1 ,sve je bilo tavorenje iako smo imali dobre igrace uvijek...Ciro je okupio mlade decke koji su igrali bitne role u svojim(malim) klubovima napalio ih,ugradio u njih timski duh i eto dosli smo do baraza prosli put,sada smo ove kvalifikacije nekako rutinski igrali na rezultat iako nismo imali igrace u bog zna kakavoj formi Pjanic klupa,Dzeko klupa,Miske nije ga bilo ni na mapi,Spahic pauze imo u Francuskoj po 7 sedmica,Salihovic 5utakmica suspenzije..Lijepo je to kad danas govori se o nasoj zemlji u medijima,u stampi o sportskim uspjesima jer smo bili uvijek povezivani sa ratom,ah ta Bosna itd..Ovi momci su nas ponos,zmajceki i bez obzira na rezultat mi smo pobjednici..[/quote]

hebo to,..pun mi je moj da smo non stop neki tamo moralno pobjednici fuck it druze idemo 2 pobjede sah mat :)
WHUFC

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 nov 2011, 21:53

Goalgetter je napisao/la:Siguran sam da ce dosta Europljana pratiti utakmicu baraza, izmedju Portugala - BiH, jos ce prenositi Eurosport i ****, motiv vise, da ih osramotimo pred ocima cijele Europe !!!!!!
Jel' to sigurno da prenosi Eurosport ?
Taman sam se psihicki pripremao da gledam na streamu. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 nov 2011, 21:55

Devil je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Siguran sam da ce dosta Europljana pratiti utakmicu baraza, izmedju Portugala - BiH, jos ce prenositi Eurosport i ****, motiv vise, da ih osramotimo pred ocima cijele Europe !!!!!!
Jel' to sigurno da prenosi Eurosport ?
Taman sam se psihicki pripremao da gledam na streamu. :mrgreen:

E'o ovdje stoji: http://liveonsat.com/LJ_foot_I_euro2012.php

EDIT: Ovo izgleda prikazuju da ima repriza, moja greska, Sorry ! :evil: :evil: . sad ugledah da kod datuma stoji 16.11 . Ali prenosi **** (prije DSF).

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 03 nov 2011, 22:03

Za sve "svedjane": TV4 Sport prenosi utakmicu u Lisabonu!

http://www.tvmatchen.nu/matcher/2011-11-10#match-day-15

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 03 nov 2011, 22:04

samovasposmatram je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Do juce mi uopste nismo bili reprezentacije koju je neko respektovao,cak su mnogi upisivali bodove protiv nas i prije samih utakmica..Jedne godine smo nekom igrom slucaja igrali sa Danskom za 1 mjesto na Kosevu i izgubili 2:1 ,sve je bilo tavorenje iako smo imali dobre igrace uvijek...Ciro je okupio mlade decke koji su igrali bitne role u svojim(malim) klubovima napalio ih,ugradio u njih timski duh i eto dosli smo do baraza prosli put,sada smo ove kvalifikacije nekako rutinski igrali na rezultat iako nismo imali igrace u bog zna kakavoj formi Pjanic klupa,Dzeko klupa,Miske nije ga bilo ni na mapi,Spahic pauze imo u Francuskoj po 7 sedmica,Salihovic 5utakmica suspenzije..Lijepo je to kad danas govori se o nasoj zemlji u medijima,u stampi o sportskim uspjesima jer smo bili uvijek povezivani sa ratom,ah ta Bosna itd..Ovi momci su nas ponos,zmajceki i bez obzira na rezultat mi smo pobjednici..[/quote]

hebo to,..pun mi je moj da smo non stop neki tamo moralno pobjednici fuck it druze idemo 2 pobjede sah mat :)

Nismo izgubili od Danske na Kosevu nego je bilo 1:1 ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 03 nov 2011, 22:10

Ispravka 1:1 je bilo :) eto 2x nas taj rezultat od 1 : 1 ukopava...a i onda smo imali neke sanse doduse teoretske mislim sa pobjedom u Srbiji kad je 1 : 0 bilo za njih..Lulic igro desnog beka,izaso naokn prvog poluvremena..A i kod nas ce 99% na desnog beka

Old Milwaukee
Kontakt:

Post Postao/la Old Milwaukee » 03 nov 2011, 22:15

Desni bek veceras u Laziu je bio Zauri a ne Lulic.Lulic je igrao desno krilo.

adolino
Kontakt:

Post Postao/la adolino » 03 nov 2011, 22:30

zgembo89 je napisao/la:Ispravka 1:1 je bilo :) eto 2x nas taj rezultat od 1 : 1 ukopava...a i onda smo imali neke sanse doduse teoretske mislim sa pobjedom u Srbiji kad je 1 : 0 bilo za njih..Lulic igro desnog beka,izaso naokn prvog poluvremena..A i kod nas ce 99% na desnog beka

..................begovic.............

.....lulic....jahic....spahic...salihovic

...........rahimic....zahirovic......

....pjanic....medunjanin...misimovic.....

..................dzeko........................

mislim da je ovo najvjerovatniji sastav u prvoj utakmici

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 nov 2011, 22:39

Gdje ti je samo brzina u ovom veznom redu ? Nezna se ko je sporiji. :roll: , tako tesko da ovako zaigramo, Medunjanin ce na poz. zadnjeg veznog, a of. vezni vjerovatno Lulic, Miske i Pjanic.

adolino
Kontakt:

Post Postao/la adolino » 03 nov 2011, 22:42

Goalgetter je napisao/la:Gdje ti je samo brzina u ovom veznom redu ? Nezna se ko je sporiji. :roll: , tako tesko da ovako zaigramo, Medunjanin ce na poz. zadnjeg veznog, a of. vezni vjerovatno Lulic, Miske i Pjanic.

Pa to je sto imamo igraca, da nam ne fale ovi igraci sto fale Mujdza, Papac i Pandza onda bi to bilo drugacije, Lulic bi bio u sredini a medunjanin na poziciji zahirovica...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 nov 2011, 22:43

zgembo89 je napisao/la:Do juce mi uopste nismo bili reprezentacije koju je neko respektovao,cak su mnogi upisivali bodove protiv nas i prije samih utakmica..Jedne godine smo nekom igrom slucaja igrali sa Danskom za 1 mjesto na Kosevu i izgubili 2:1 ,sve je bilo tavorenje iako smo imali dobre igrace uvijek...Ciro je okupio mlade decke koji su igrali bitne role u svojim(malim) klubovima napalio ih,ugradio u njih timski duh i eto dosli smo do baraza prosli put,sada smo ove kvalifikacije nekako rutinski igrali na rezultat iako nismo imali igrace u bog zna kakavoj formi Pjanic klupa,Dzeko klupa,Miske nije ga bilo ni na mapi,Spahic pauze imo u Francuskoj po 7 sedmica,Salihovic 5utakmica suspenzije..Lijepo je to kad danas govori se o nasoj zemlji u medijima,u stampi o sportskim uspjesima jer smo bili uvijek povezivani sa ratom,ah ta Bosna itd..Ovi momci su nas ponos,zmajceki i bez obzira na rezultat mi smo pobjednici..
Godinama se znalo, dobijes li San Marino ili Bosnu u grupi to je sigurnih 6 bodova. Igrom slucaja smo se borili za prvo mjesto u grupi. A onda je dosao Ciro i naucio nas igrati lopte... ostalo je historija. :roll:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.