Da, tu sam se slatko nasmijao.Monolog je napisao/la:Najjače je kad se prodera "da bude na golu POOOOOOOLJSKE" (priča o Fabianskom, a Gervinho puca sa 20 metara).
Lazio igra bas u stilu vase omiljene serije-Izgubljeni.Alucard je napisao/la:Vugdalić: "mladi golman Atletica veća je nada i od DiĐea"![]()
Isto tako po njemu u Portugalu igra i RoLaLdo![]()
Mislim da je više bilo u stilu Lazio večeras igra poput vaše omiljene serije,pošto serije nema večeras,nikakoDevil je napisao/la:Lazio igra bas u stilu vase omiljene serije-Izgubljeni.Alucard je napisao/la:Vugdalić: "mladi golman Atletica veća je nada i od DiĐea"![]()
Isto tako po njemu u Portugalu igra i RoLaLdo![]()
Edin.- je napisao/la:Ne znam ko je komentarisao utakmicu Arsenal - OM, ali me je jedan komentar, haman pa rasplak'o.
Nakon sto se golman Arsenala poigrao sa protivnickim igracem:
"Pogledajte 'Ščešnog' sta radi, kao da je trenirao sa nasim Kenanom Hasagićem."
Kemo informacijaHZ_ilidzaa je napisao/la:Edin.- je napisao/la:Ne znam ko je komentarisao utakmicu Arsenal - OM, ali me je jedan komentar, haman pa rasplak'o.
"Pogledajte 'Ščešnog' sta radi, kao da je trenirao sa nasim Kenanom Hasagićem."![]()
![]()
Vugdalić je kralj,on nemoze ozbiljno da prenosi.Lik se samo zeza,zato se nekom i cini glupGiallorossi je napisao/la:Juce gledo na OBN-u Lazio-Zurich,komentatora boze sacuvaj,aj onoga Hadzica nekako ga mozes izdurat a onaj Vugdalic pravi teletabis,koje tom debilu dao,da komentarise nek se ubije nama
u pojedinim momentima sticem dojam,da se lik namjerno pravi glup
Kad sam gledao taj meč i počeo šegati Ščešni i ja govorim jednoj osobi pored mene "vidi ovog golmana isti Hasagić", kad nakon nekoliko sekundi komentator to reče. Ja se šokira, hehe...Edin.- je napisao/la:Ne znam ko je komentarisao utakmicu Arsenal - OM, ali me je jedan komentar, haman pa rasplak'o.
Zagor je napisao/la:Kad sam gledao taj meč i počeo šegati Ščešni i ja govorim jednoj osobi pored mene "vidi ovog golmana isti Hasagić", kad nakon nekoliko sekundi komentator to reče. Ja se šokira, hehe...Edin.- je napisao/la:Ne znam ko je komentarisao utakmicu Arsenal - OM, ali me je jedan komentar, haman pa rasplak'o.
Dylan Dog je napisao/la:Pomozimo Velidu Spahi da otkrije da je Seydou Doumbia drzavljanin Obale Slonovace a ne Brazila.
mirza_9 je napisao/la:Jao, koji je kralj ovaj Bilić![]()
![]()
![]()
Trebao bi izaći iz igre, trese se od bolova (govori o Aronici)
Kakaaaaaaaaaaaaaav nabačaj
U prvom poluvremenu smo vidjeli po dva žuta kartona. Dobili su ih Badstuber i Džemaili.
David Alaba, nepoznat igrač.