Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Soni je napisao/la:Je l' poslije ovog poluvremena Juve zrela ekipa za titule ?

ide vam dobro sa njima
  ide vam dobro sa njima 

to nam je u krvi, jer smo najtrofejniji u Italiji pa dodje to s vremenom.A do "neki dan" smo bili prozivani da smo propali na nivo Palerma i slicno.Boateng_27 je napisao/la:Jaooo bratee eee znači nemogu da vjerujem kolk'o su se Juventini uzdigli

valjda znas sta je neki dan, a sto "neki dan".A da cete nas stic, pa eto pokusajte.Niko vam ne brani.Imajte na umu da slabija ekipa po pojedinacnom kvalitetu igraca je ispred vas i naprasila vas je kod kuce.To samo veliki klubovi radeBoateng_27 je napisao/la:Nije do neki dan nego prošle sezone. Al ne bojim se ja stićemo mi vas

Adinjo je napisao/la:I malac skont'o neke stvari

Levante je onda veliki klubJuveSissoko je napisao/la:valjda znas sta je neki dan, a sto "neki dan".A da cete nas stic, pa eto pokusajte.Niko vam ne brani.Imajte na umu da slabija ekipa po pojedinacnom kvalitetu igraca je ispred vas i naprasila vas je kod kuce.To samo veliki klubovi radeBoateng_27 je napisao/la:Nije do neki dan nego prošle sezone. Al ne bojim se ja stićemo mi vas
 (Veći od Reala)
  (Veći od Reala)cim pobijede Barselonu onda jesuBoateng_27 je napisao/la:Levante je onda veliki klubJuveSissoko je napisao/la:valjda znas sta je neki dan, a sto "neki dan".A da cete nas stic, pa eto pokusajte.Niko vam ne brani.Imajte na umu da slabija ekipa po pojedinacnom kvalitetu igraca je ispred vas i naprasila vas je kod kuce.To samo veliki klubovi radeBoateng_27 je napisao/la:Nije do neki dan nego prošle sezone. Al ne bojim se ja stićemo mi vas(Veći od Reala)

Treba ti nestoL'Avvocato je napisao/la:Gdje mi je Magica što se priklonio ovim pacovima iz Milana pred meč
Ne pomaže ni Rizzoli jarane, Il Principino i Vučina melju

hah otkad ti pratis fudbal ? 07 ili 08? mi smo ti uzdignuti bili i dok smo bili u Serie B..Boateng_27 je napisao/la:Jaooo bratee eee znači nemogu da vjerujem kolk'o su se Juventini uzdigli

Ako ti neće niko reći, reći ću ti ja. Ne budi troll. Nisi se ni vratio sa opravdanog odmora, odmah si počeo sa provokacijama (da ti otklonim svaku sumnju, ja sam ti obris'o post sa Laziove teme). Smiri se, nećeš dobiti milion što Talijani gube, niti ćeš isti izgubiti ukoliko oni preokrenu rezultat. Ponašaš se poput malog djeteta (a valjda su ti ti brojevi u nicku godište).anton 1983 je napisao/la:Atletico lomi kičmu Udinama. Ko bi reko?

Monolog je napisao/la:Ako ti neće niko reći, reći ću ti ja. Ne budi troll. Nisi se ni vratio sa opravdanog odmora, odmah si počeo sa provokacijama (da ti otklonim svaku sumnju, ja sam ti obris'o post sa Laziove teme). Smiri se, nećeš dobiti milion što Talijani gube, niti ćeš isti izgubiti ukoliko oni preokrenu rezultat. Ponašaš se poput malog djeteta (a valjda su ti ti brojevi u nicku godište).anton 1983 je napisao/la:Atletico lomi kičmu Udinama. Ko bi reko?
 Ali ja volim biti troll. To mi je baš gušt. Ne mogu da ne budem, dok drugi jesu! kako ću? Kad Udine dobije Atletico onda je to taktika a ne Ghnoj, pa me onda zanima kaj je to danas? Eto odgovori mi da otklonim svaku sumnju!
  Ali ja volim biti troll. To mi je baš gušt. Ne mogu da ne budem, dok drugi jesu! kako ću? Kad Udine dobije Atletico onda je to taktika a ne Ghnoj, pa me onda zanima kaj je to danas? Eto odgovori mi da otklonim svaku sumnju!
 Atletico bolji, zasluženo vodi. A ti svoje frustracije liječi negdje drugdje, a ne na svakoj temi ovog podforuma. Što se tiče odmora, apsolutno je opravdano, nemojmo se lagati.
  Atletico bolji, zasluženo vodi. A ti svoje frustracije liječi negdje drugdje, a ne na svakoj temi ovog podforuma. Što se tiče odmora, apsolutno je opravdano, nemojmo se lagati.   

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.