FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
dobro si nas trzno 

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
ma gledam kako ofirno se šale iznad,pa reko da vas malo trznem..heh,sta znas mozda i bude nekad ovaj transfer

- za zivot cijeli
- Kontakt:
ma jock **** regoja penzioner,netreba nam iz slavijejocker123 je napisao/la:ma gledam kako ofirno se šale iznad,pa reko da vas malo trznem..heh,sta znas mozda i bude nekad ovaj transfer![]()

Veliki pozdrav svim manijacima!!! Moj prvi post, pa mi dozvolite da se predstavim: Volim majko Grbavico tebe i svog ŽELJU više nego sebe!!!
Primljeno ti bilo bratechanchi je napisao/la:Veliki pozdrav svim manijacima!!! Moj prvi post, pa mi dozvolite da se predstavim: Volim majko Grbavico tebe i svog ŽELJU više nego sebe!!!

Il regno del Diavolo!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Serdarević je spreman odavno ali za njega jos nije stigao certifikat tako da mislim da nece igrati u Gradaccu. Osim ako se ne desi cudo pa danas dodje taj hebeni certifikat.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Da li ova tema ima ikakve veze sa upravom, odnosno npr. da li neka sugestija moze doci do uprave i sl.
Zanima me da li ovdje ako neko da neku sugestiju, sto se tice npr. mladih igraca i slicno, moze doci do uprave da oni to provjere.
...
FORZA ZELJO
Zanima me da li ovdje ako neko da neku sugestiju, sto se tice npr. mladih igraca i slicno, moze doci do uprave da oni to provjere.

...
FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Može, ako gospoda iz Uprave ukuca u adresaru http://www.sportssport.ba/forum, ali sumnjam da dolazi do toga. Uglavnom, naš zadatak je da "ubijamo" kritikama, prijedlozima, savjetima, pohvalama na ime klubova, a oni ko' oniBaja_Zvjerka je napisao/la:Da li ova tema ima ikakve veze sa upravom, odnosno npr. da li neka sugestija moze doci do uprave i sl.
Zanima me da li ovdje ako neko da neku sugestiju, sto se tice npr. mladih igraca i slicno, moze doci do uprave da oni to provjere.![]()
![]()
...
FORZA ZELJO

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
I to sto kazes..Knele je napisao/la:Može, ako gospoda iz Uprave ukuca u adresaru http://www.sportssport.ba/forum, ali sumnjam da dolazi do toga. Uglavnom, naš zadatak je da "ubijamo" kritikama, prijedlozima, savjetima, pohvalama na ime klubova, a oni ko' oniBaja_Zvjerka je napisao/la:Da li ova tema ima ikakve veze sa upravom, odnosno npr. da li neka sugestija moze doci do uprave i sl.
Zanima me da li ovdje ako neko da neku sugestiju, sto se tice npr. mladih igraca i slicno, moze doci do uprave da oni to provjere.![]()
![]()
...
FORZA ZELJO

Hvala..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Stole iz Bora
- Kontakt:
- bistrikboy
- Kontakt:
Znaci bez Dine i Bucana,upada Kovacevic i ???,mozda Simic 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ocekujem najmanje bod, a nadam se trici, strijelci Mesanovic, Bekric ili Culum ili Coca, moze i Beslija 

Cuva Bog Zelju svog!
Ma ja ,ukratko, očekujem dobar rezultat 

Haman za dva mjeseca ga nisu mogli nabaviti...cccStole iz Bora je napisao/la:Serdarević je spreman odavno ali za njega jos nije stigao certifikat tako da mislim da nece igrati u Gradaccu. Osim ako se ne desi cudo pa danas dodje taj hebeni certifikat.
A kakav je to certifikat? Potpisao a nema ciste papire tj nepotpune...samo kod nas ovoga ima

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- eliminator
- Kontakt:
serdarevic je bio povrijedjen protiv zvijezde bi trebao da bude u prvih 11Seyo_TM je napisao/la:Haman za dva mjeseca ga nisu mogli nabaviti...cccStole iz Bora je napisao/la:Serdarević je spreman odavno ali za njega jos nije stigao certifikat tako da mislim da nece igrati u Gradaccu. Osim ako se ne desi cudo pa danas dodje taj hebeni certifikat.
A kakav je to certifikat? Potpisao a nema ciste papire tj nepotpune...samo kod nas ovoga ima
Da je sada uzet bod u Gradačcu, to bi bilo Banja...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
- Kontakt:
Sutra po tri boda abd,pa da nastavimo dobivati......ako padne zvijezda sutra,svinjski pada naredno kolo.........i titula je nasa!!!! ZELJO DO GROBA!!!!!
Jel ovo neka zajebancija???????
http://www.slbenfica.pt/Informacao/Fute ... 0Sadikovic
http://www.slbenfica.pt/Informacao/Fute ... 0Sadikovic
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, riki46 i 30 gostiju.