Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

the scouser
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la the scouser » 28 okt 2011, 18:46

Ne razumijem otkud ovolika halabuka oko Harisa, kad ima još igrača sa sličnom pričom ( Begović, Misimović...). Ko uostalom garantuje da Dzeko recimo ne bi prije izabrao Holandiju da se našao u Harisovoj situaciji (Bosne vidio nije kako treba, u Holandiji odrastao). Ovo je klasično bosansko traženje dlake u jajetu, "uh vidi igramo dobro, moramo naći nešto što ne valja". Ostavite se šupljiranja, čovjek sad igra za nas i igra predobro. To je sve što mi kao navijači treba da znamo.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 okt 2011, 18:57

tyler durden je napisao/la:
harishp je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:@harishp

copi preformulisi se ;)
Prije formulacije vazno ti je da uopste znas,sta se desavalo sa Mudonjom.U vezi poziva,odbijanja tog istog pa opet na kraju prihvatanja poziva u BIH repku.I jos dosta tih stvari da bi tek onda shvatio formulaciju.
Ovako bezveze off topiras a uopste ne znas srz problema.
Ko pajcek u Teheranu.
ok eto ja ne znam,a ti znas ;) i ocekivao sam ovako nesto od tebe al ajd ;)

izvoli ,nastavi srat ;)
Ne hvala,samo poslije tebe.
I ovakvi se nadju slagati ili ne slagati sa necim.A fakat ne znaju ni jesu li posli ili su dosli.
A znas pisati recimo po PDF temi Bjelorusija -BIH da je selektor Papke,naravno poslije tih utakmica si se usutio.
@the scourser nije bila dlaka vec bustur.I ta je tema se pisala i prije nego sto ce dobiti uopste poziv od Cire.
Imamo situaciju da nam je u repkama komsija veliki broj igraca iz nase drzave,cak je i u nasoj repci igarca koji su rodjeni u drugoj drzavi.
Cjela poenta nije u tome sto neko zaigra za drugu drzavu,vec sto odbije poziv BIH repke da bi se konacno udomio u recimo Holandiji.Da bi na kraju uvidjevsi da nema sanse u toj repci vratio bas onoj repci koju je odbio.
Daleko je to od profesionalnosti.
Vecinom igraci nemaju neke velike novcane koristi sto igraju za repku,nego je to vise stvar opstanka ili indentiteta.
svako neko ima svoj uzor bilo Barbareza,Bajramovica ili nekog drugog.Tek u malim kolicinama,neko vidi korist da bi mogao dobiti bolji transfer u jaci klub ako igra konstantno u repci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 28 okt 2011, 18:59

the scouser je napisao/la:Ne razumijem otkud ovolika halabuka oko Harisa, kad ima još igrača sa sličnom pričom ( Begović, Misimović...). Ko uostalom garantuje da Dzeko recimo ne bi prije izabrao Holandiju da se našao u Harisovoj situaciji (Bosne vidio nije kako treba, u Holandiji odrastao). Ovo je klasično bosansko traženje dlake u jajetu, "uh vidi igramo dobro, moramo naći nešto što ne valja". Ostavite se šupljiranja, čovjek sad igra za nas i igra predobro. To je sve što mi kao navijači treba da znamo.
pusti pacenike, ovo je jedino mjesto gdje mogu prosipati svoje gluposti, a istima da das 100 eura isli bi za Portugal navijati u Zenici....pozz

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 28 okt 2011, 19:05

@Mislis da bi Misimovic se dva puta sjetio Bosne da ga je zvala Srbija ? Pusti ti to. Momak se našao u takvoj situaciji, vjerovatno bi 99% ljudi u njegovoj situaciji isto uradilo. probalo u zemlji gdje zive i gdje su im svi prijatelji,koja je na kraju krajeva fudbalska velesila.

On je radi karijere izabrao BiH, ali jbga, na obostranu korist. Da nema njega na šta bi ličio naš vezni red tokom ovih kvalifikacija ? Igrao bi Ibričić koji realno Medunjaninu ne može polijevat' vode za abdest, a kamo li da ga mjenja sa bilo kakvim uspjehom. Patriotizam koji postoji kod Barbareza, Bajrama i sličnih je na takvom glasu upravo zbog toga što je rijedak. Vjerovatno bi većina naših igrača da su znali da će igrati u startnih XI neke veće države vjerovatno to izabrali. Kakav patriotizam,kakvi bakrači.

Cijenim ja prave patriote tipa Miralem koji su odma' rekli BiH, ali to je 1% ljudi koji bi to uradili. Ja ne zamjeram Harisu ništa, i kažem da bi velika većina sigurno uradila isto što i on.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 okt 2011, 19:08

PIRKE33 je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Ne razumijem otkud ovolika halabuka oko Harisa, kad ima još igrača sa sličnom pričom ( Begović, Misimović...). Ko uostalom garantuje da Dzeko recimo ne bi prije izabrao Holandiju da se našao u Harisovoj situaciji (Bosne vidio nije kako treba, u Holandiji odrastao). Ovo je klasično bosansko traženje dlake u jajetu, "uh vidi igramo dobro, moramo naći nešto što ne valja". Ostavite se šupljiranja, čovjek sad igra za nas i igra predobro. To je sve što mi kao navijači treba da znamo.
pusti pacenike, ovo je jedino mjesto gdje mogu prosipati svoje gluposti, a istima da das 100 eura isli bi za Portugal navijati u Zenici....pozz
Jos gore ,repka im igra pred nosom a oni drugi ne-pacenici radije odose na cevape.I onda se pitaju kako je recimo Kosevo u deset godina dva puta bilo puno.
@scouser u tom SBB KBB oko Misketa recimo ima ona,kad je dobio poziv BIH repke taj isti je i prihvatio.Nije ga odbio..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 28 okt 2011, 19:13

harishp je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:
Jos gore ,repka im igra pred nosom a oni drugi ne-pacenici radije odose na cevape.I onda se pitaju kako je recimo Kosevo u deset godina dva puta bilo puno.
@scourser u tom SBB KBB oko Misketa recimo ima ona,kad je dobio poziv BIH repke taj isti je i prihvatio.Nije ga odbio..
Ma i ja i ti i peti i deseti bi odabrali Holandiju da smo se našli u toj situaciji. On otišao kao sedmogodišnjak u Holandiju, i tu počeo fudbalsku karijeru. Igrao za U21 reprezentaciju i odbio poziv kad je BiH fudbal bio u apsolutnom rasulu. Lopovi u savezu, igrači svako malo prijete bojkotom, rezultati nikakvi... Šta je njega tu trebalo privući ? On se Bosne jedva i sjeća. S druge strane u Holandiji je mlada nada, misli da će napraviti veliku karijeru, a repka Holandije san snova. Redovan učesnik svih prvenstava, i na svim prvenstvima opasna. Logično da mu je gujica zinula. Svakom bi. Kasnije vidio da nema hajra od njih, i učinio odluku da spasi karijeru. Na obostranu korist došao kod nas. Možda zavoli BiH, možda je već zavolio, ko zna. Ali ne možeš očekivati da on stavi zemlju koje se jedva sjeća, i zbog koje nema oca (govorim iz njegovog ugla, nije BiH kriva za rat, da se razumijemo) ispred zemlje koja mu je dala sve.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 okt 2011, 19:17

Mozda i jeste tu poenta,sto i jedna raspala Letonija ode na Evropsko prvenstvo,Slovenija hejbet puta dok mi i dan danas gledamo odakle vedri.Iako smo u svakoj generaciji imali bas kvalitetnih igraca.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 28 okt 2011, 19:19

harishp je napisao/la:Mozda i jeste tu poenta,sto i jedna raspala Letonija ode na Evropsko prvenstvo,Slovenija hejbet puta dok mi i dan danas gledamo odakle vedri.Iako smo u svakoj generaciji imali bas kvalitetnih igraca.
O tom ti pričam. Ako neko nije zakleti patriota, u BiH selekciju ga u tome vrijeme ništa nije moglo dovući. Pogotovo kad je druga opcija Oranje. A ne možemo od sviju očekivati patriotizam do neba.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 28 okt 2011, 19:23

harishp je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:
harishp je napisao/la: Prije formulacije vazno ti je da uopste znas,sta se desavalo sa Mudonjom.U vezi poziva,odbijanja tog istog pa opet na kraju prihvatanja poziva u BIH repku.I jos dosta tih stvari da bi tek onda shvatio formulaciju.
Ovako bezveze off topiras a uopste ne znas srz problema.
Ko pajcek u Teheranu.
ok eto ja ne znam,a ti znas ;) i ocekivao sam ovako nesto od tebe al ajd ;)

izvoli ,nastavi srat ;)
Ne hvala,samo poslije tebe.
I ovakvi se nadju slagati ili ne slagati sa necim.A fakat ne znaju ni jesu li posli ili su dosli.
A znas pisati recimo po PDF temi Bjelorusija -BIH da je selektor Papke,naravno poslije tih utakmica si se usutio.

Znam jesam li poso ili doso,al ti nisi svjestan kakva ti sranja valjas i sjetio si se da izigravas nekog moralistu.Kada sam te fini rekao preformulisi se,ti izigravas nekog dzeka.Neka hvala,nastavi srat mudonja.Takvi ko sto si ti nam trebaju.
Sto se tice Papeta,nije tema za ovo,ali sam protiv njegovog dovodenja bio u pocetku i kakve veze ima sto me covjek razuvjerio,jel to sad nesto negativno i bitno?ne,bas nasuprot.Al' ti si moralista,sad ces ti tumacit mene ko izdajicu naroda svog,jer sam bio protiv Safeta. :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 okt 2011, 19:28

Cuj @tylera i to jos durdena,nemoj se saliti :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 03 nov 2011, 19:37

evo igra i on, samo da se zna :)
...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 nov 2011, 20:01

Medunjanin je jako vazan igrac za nasu reprezentaciju,jedan od nasih najboljih igraca! na ljeto ce on sigurno preci u mnogo jaci klub!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 03 nov 2011, 20:08

harishp je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:
@scouser u tom SBB KBB oko Misketa recimo ima ona,kad je dobio poziv BIH repke taj isti je i prihvatio.Nije ga odbio..
Ja sam bio u Sarajevu na tekmi BiH - Francuska a bio sam i u Parizu na tekmi Francuska - BiH.
Vise Bosanaca je bilo u Parizu nego u Sarajevu.
..... i onda vidim tako neki potpis na forumu i smuce mi se nasi ljudi.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 03 nov 2011, 21:51

66minuta veceras igrao..

Old Milwaukee
Kontakt:

Post Postao/la Old Milwaukee » 03 nov 2011, 22:01

SamoZeljo je napisao/la: Ja sam bio u Sarajevu na tekmi BiH - Francuska a bio sam i u Parizu na tekmi Francuska - BiH.
Vise Bosanaca je bilo u Parizu nego u Sarajevu.
..... i onda vidim tako neki potpis na forumu i smuce mi se nasi ljudi.
Kao na primjer?

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 nov 2011, 18:48

haris zabija sutra, slobodno u fiks to na tikete, sigurica :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 11 nov 2011, 13:46

LenBias je napisao/la:haris zabija sutra, slobodno u fiks to na tikete, sigurica :D
Vjerujem u njega veceras, harise zabi tom kretenu nek bude ludnica

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 12 nov 2011, 01:04

Hare, zao mi je, ali bio si najlosiji veceras....da se ja pitam, jos ranije bih ga izveo......bice sigurno bolje u Lisabonu....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 12 nov 2011, 09:54

Sinoć je podbacio, ali vjerujem da će Haris odigrati mnogo bolje u Lissabonu, te da će ušutkati sve kritičare nakon ovog meča. U kvalifikacijama svaki meč je odigrao bez greške i nimalo mu ne zamjeram zbog sinoćnje partije, jer znam da će Haris postati naš najbolji igrač za nekoliko godina. 8-)
Livin' La Vida Loca ;)

Moddern
Kontakt:

Post Postao/la Moddern » 12 nov 2011, 10:05

Sinoc jest podbacio u odnosu na ostale utakmice,ali ne treba mu zamjerat. Mislim da ce u Portugalu onako kako se od njega ocekuje,najbolje kako zna. Cak mislim da bi upravo on mogao i zabiti zlata vrijedan go :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, dedo26, jasmin10, Kaunas, lol89, MostarReds22, nerkolfc, tutankamon1905 i 41 gost.