Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice Premijer Lige BiH na TV-u
u programu "extra" pise da je sutra u 20 sati prenos :S
Jbg jel vjerujes vise extri il njihovoj sluzbenoj straniciroki... je napisao/la:u programu "extra" pise da je sutra u 20 sati prenos :S
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Stvarno ste čudni ljudi!!!!
Bit će prenos SIGURNO 10000000%.
Kakve vi sve gluposti slušate, pa isto je tako bilo i prošle nedjelje kad a je predsjednik Želje Žujo rekao da
neće biti prenosa sa grbavice, pa je na kraju bilo prenosa. To ti je ta politika da što više ljudi dođe na utakmicu da zarade šta.
Bit će prenos SIGURNO 10000000%.
Kakve vi sve gluposti slušate, pa isto je tako bilo i prošle nedjelje kad a je predsjednik Želje Žujo rekao da
neće biti prenosa sa grbavice, pa je na kraju bilo prenosa. To ti je ta politika da što više ljudi dođe na utakmicu da zarade šta.
E ba znate vi da smo mi komplikovana drzava, prvo je BHT prenosio Sarajevo - Sloboda, pa onda Željezničar - Široki Brijeg, sada mora prenositi neku utakmicu u kluba iz RS, i ja mislim da je utakmica Sarajevo - Velež derbi kola ali će se ipak na BHT-u u nedjelju gledati Zrinjski - Slavija....
Ustav, ustav...hilmo je napisao/la:E ba znate vi da smo mi komplikovana drzava, prvo je BHT prenosio Sarajevo - Sloboda, pa onda Željezničar - Široki Brijeg, sada mora prenositi neku utakmicu u kluge iz RS, i ja mislim da je utakmica Sarajevo - Velež derbi kola ali će se ipak na BHT-u u nedjelju gledati Zrinjski - Slavija....
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
http://www.derbikola.ba/
pise lijepo:Iz objektivnih razloga,realizacija prijenosa utakmice za 15.08.2009. godine je otkazana.Hvala na razumijevanju.
lopovluk sramota cirkus...sta drugo reci
pise lijepo:Iz objektivnih razloga,realizacija prijenosa utakmice za 15.08.2009. godine je otkazana.Hvala na razumijevanju.
lopovluk sramota cirkus...sta drugo reci

Treci put castimo
sova,opomena zbog vrijedjanja drugih korisnikahilmo je napisao/la:E ba znate vi da smo mi komplikovana drzava, prvo je BHT prenosio Sarajevo - Sloboda, pa onda Željezničar - Široki Brijeg, sada mora prenositi neku utakmicu u kluba iz RS, i ja mislim da je utakmica Sarajevo - Velež derbi kola ali će se ipak na BHT-u u nedjelju gledati Zrinjski - Slavija....
I ko se nad'o ale...
i opet postajemo jedna od rijetkih država koja ne prenosi domaću ligu.
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Jer najveca glupost da klub zabrani prijenos sa stadiona. Pa prijenos bi trebao biti obavezan i nebi klub smio to zabranjivati, ali samo u nakaradnoj Premijerci klubovi zabranjuju prijenose 

-
- Kontakt:
utakmica široki brijeg rudar je namještena stoga naš klub je zabranio da bude prijenos sa pecare ako cete se kladit kadite se bit ce 2:1 ayane imaš nos za namještanje nema šta
mislim sto se tice toga nema prijenosa iz širokog jer se igra u 19 h kolko vidim bht planira u 19 55
niko ne da svoj komoditet
mislim sto se tice toga nema prijenosa iz širokog jer se igra u 19 h kolko vidim bht planira u 19 55
niko ne da svoj komoditet
Rz88 je napisao/la:i opet postajemo jedna od rijetkih država koja ne prenosi domaću ligu.
ako ce svako drugo kolo biti ovako natezanje i boje da nema prenosa
kakve je to ugovore uopste potpisala ta euro media sa klubovima kad im dopusta da ih ovako zajebaju vajda bi sama euro media trebala odluciti sta ce se prenositi ako imaju te j***** ugovore a ne da klubovi dodatno moraju odobrit prenos prije svake utakmice
Kakvi ugovori, to u nas ne postoji. Ovo je smiješno i više od toga. Ugovor hahahaha, da neko ima ugovor onda bi se trebao ispoštovati a ne ovako.
ko će se kladiti da će sve i jedna od ove 4 tekme(sarajevo ,čelik široki zrinski) biti 1(pobjeda domaćina)i to da će 3 biti na guzove i navlaku
ovo je bruka i sramota znaci u zenici 1 uz pomoc sudija, saveza i bht.
Evo ja hocu, ja kazem da ce sve cetiri biti navlakuse.vejza_ je napisao/la:ko će se kladiti da će sve i jedna od ove 4 tekme(sarajevo ,čelik široki zrinski) biti 1(pobjeda domaćina)i to da će 3 biti na guzove i navlaku

The Game je napisao/la:Evo ja hocu, ja kazem da ce sve cetiri biti navlakuse.vejza_ je napisao/la:ko će se kladiti da će sve i jedna od ove 4 tekme(sarajevo ,čelik široki zrinski) biti 1(pobjeda domaćina)i to da će 3 biti na guzove i navlaku![]()
![]()
Ja se kladim da ce 3 od 4 ekipe dobiti sa vise od 2-3 gola razlike ...Eto bas Sirokom treba da se steli da dobije Rudara

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
ma ja,,uvijek se nama pomaze,,zato 12 godina nismo nista osvojili,,vidio si i u prvom kolu protiv zelje kako smo prosli..svi tako ko i ti pricali da je namjesteno..da ce nam sudije navlacit kad ono obratnozeljko78 je napisao/la:ovo je bruka i sramota znaci u zenici 1 uz pomoc sudija, saveza i bht.

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
jeli zadnja tekba ovdje bila protiv borca prošle sezove iz 1/2svi na stadionu su vidjeli da je namještaljka sad u čelik dolaze 3 igrača iz borca sve čista namiještaljka
To sto si rekao je bas presedan svak ko prati utakmice i ide na gostujuce zna da ni jedan sudija ne sudi u korist gosta bar se nije desilo u BiH.Phill Jackson je napisao/la:ma ja,,uvijek se nama pomaze,,zato 12 godina nismo nista osvojili,,vidio si i u prvom kolu protiv zelje kako smo prosli..svi tako ko i ti pricali da je namjesteno..da ce nam sudije navlacit kad ono obratnozeljko78 je napisao/la:ovo je bruka i sramota znaci u zenici 1 uz pomoc sudija, saveza i bht.
-
- Kontakt:
jest kad se kupi tekma
Trenutno korisnika/ca: benko21, Bing [Bot], Bordo10, Combattente87, MostarskiSin, Paromlinac i 31 gost.