BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

bparena
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la bparena » 03 nov 2011, 19:12

Bez zelje da provociram, ali prosla su vremena kad su mnogi "hrvati" iz Bosne igrali za kockaste. Doslo i dolazi vrijeme kada igraju za zemlju u kojoj su rodzeni. Naravno samo ako su kvalitetni. Inace vece sanse imamo mi protiv Portugala nego Cro protiv TUR. Zivi bili pa vidjeli..... VOLIM TE BOSNO............
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 03 nov 2011, 19:15

bparena je napisao/la:Bez zelje da provociram, ali prosla su vremena kad su mnogi "hrvati" iz Bosne igrali za kockaste. Doslo i dolazi vrijeme kada igraju za zemlju u kojoj su rodzeni. Naravno samo ako su kvalitetni. Inace vece sanse imamo mi protiv Portugala nego Cro protiv TUR. Zivi bili pa vidjeli..... VOLIM TE BOSNO............
simpatičan je tvoj patriotizam al ne smijemo pretjerivat....iako sam i ja takav bio kad sam imao 15 godina i kad me bilo briga za fudbal...samo hrvatska...ta će brazil ovo ono :mrgreen:

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 03 nov 2011, 19:19

Juve-TZ je napisao/la:treba mu poslat noc prije utakmice kalimera u sobu da ga malo izmori :D

ili fuada backovica dina
:o Sto Kalimera zaboga milog, :D zar je i on :?:

Javier
Kontakt:

Post Postao/la Javier » 03 nov 2011, 19:24

Scof1eld je napisao/la:
Javier je napisao/la:Bio sam jucer u centrotrasnu, ka'e ulaznice izlaze u prodaju u petak oko podne. Sutra bokte mazo :D
nigdje veze to.. najavljene za subotu i sad odjednom da puste u petak.. u kojem to gradu :?
Kiseljak. Pitat cu sutra u Sarajevu kad budem isao.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 nov 2011, 19:25

dean_ je napisao/la:
bparena je napisao/la:Bez zelje da provociram, ali prosla su vremena kad su mnogi "hrvati" iz Bosne igrali za kockaste. Doslo i dolazi vrijeme kada igraju za zemlju u kojoj su rodzeni. Naravno samo ako su kvalitetni. Inace vece sanse imamo mi protiv Portugala nego Cro protiv TUR. Zivi bili pa vidjeli..... VOLIM TE BOSNO............
simpatičan je tvoj patriotizam al ne smijemo pretjerivat....iako sam i ja takav bio kad sam imao 15 godina i kad me bilo briga za fudbal...samo hrvatska...ta će brazil ovo ono :mrgreen:
Neka si imao/nemao - to me ne interesuje. Zao mi je bilo onih koji su igrali za susjedne drzave i pobjedzivali Brazil. Bosna ce sa Papcem i ostalim tek da gazi Brazil a vi se sa sjetom sjecate proslosti. Sve dolazi na svoje....

repki susjedne drzave svako dobro, a nama je svakako dobro........
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 03 nov 2011, 19:27

Vece sanse mi protiv Portugala nego Hrvatska protiv Turske? Daj ba, molim te...

Bosna igra dobro, prije Francuza 5 utakmica zaredom ekipa gola nije primila, protiv Francuza jedan gol i to iz penala. Na golu izvanredan momak, naprijed jedan od najboljih napadaca na svijetu, naravno da smo trenutno jaci od Hrvatske, jer imamo jako odbranu (naveo sam maloprije razlog) i vrlo jak napad i u sredini nema vise setanja kao ranije, kompatnije igramo od Hrvata ...znaci zaista smo jaki, ALI igramo protiv jedne od najjacih ekipa na svijetu, sa igracem koji je mozda najbolji igrac na svijetu takoder, tako da trebamo biti realisti...

Sto se tice Hrvatske i Turske, navijam sa Hrvatsku, nisu mi Burak i Co Bog zna simpaticni...

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 03 nov 2011, 19:31

Neka si imao/nemao - to me ne interesuje. Zao mi je bilo onih koji su igrali za susjedne drzave i pobjedzivali Brazil. Bosna ce sa Papcem i ostalim tek da gazi Brazil a vi se sa sjetom sjecate proslosti. Sve dolazi na svoje....

repki susjedne drzave svako dobro, a nama je svakako dobro.......
momčino mi bar imamo nekakvu prošlost,a vi samo nadanje da će bit bolje(kao i uvijek)...sve će doći na svoje tek kad svi vi susjedi budete navijali za hrvatsku na velikom takmičenju ;) jer to je nekako normalno

što se tiče hrvata iz bih,plači za njima koliko hoćeš..ali oni ne plaču za tobom ;)

inače hrvatska je sa slabijim igračima od današnjih išla na prvenstva...imamo mladu ekipu koja tek mora proigrat...samo da dovedemo pristojnog trenera i eto nas opet gdje pripadamo
Zadnja izmjena: dean_, dana/u 03 nov 2011, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.

Adelin
Kontakt:

Post Postao/la Adelin » 03 nov 2011, 19:31

M A J S T O R je napisao/la:Naša najbolja postava za Zenicu

____________________________________ Begović (Stoke City ) ____________________________________

____ Lulić ( Lazio ) _____ Jahić ( APOEL ) _____ Spahić ( Sevilla ) _____ Salihović ( 1899 Hoffenheim ) ____

___ Zahirović ( Spartak Nalchik ) ______ Rahimić ( CSKA Moscow ) ____ Medunjanin ( Maccabi Tel Aviv ) ___

______________________ Pjanić ( Roma ) _______ Misimović ( Dynamo Moscow ) ______________________

___________________________________ Džeko ( Manchester City ) __________________________________

Ovi ce igraci najvjerovatnije igrati samo da li ce biti ova formacija ili neka druga vidjet cemo !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 nov 2011, 19:33

Anti NWO je napisao/la:

Bosna igra dobro, prije Francuza 5 utakmica zaredom ekipa gola nije primila, protiv Francuza jedan gol i to iz penala. Na golu izvanredan momak, naprijed jedan od najboljih napadaca na svijetu, naravno da smo trenutno jaci od Hrvatske, jer imamo jako odbranu (naveo sam maloprije razlog) i vrlo jak napad i u sredini nema vise setanja kao ranije, kompatnije igramo od Hrvata ...znaci zaista smo jaki, ALI igramo protiv jedne od najjacih ekipa na svijetu, sa igracem koji je mozda najbolji igrac na svijetu takoder, tako da trebamo biti realisti...

Sto se tice Hrvatske i Turske, navijam sa Hrvatsku, nisu mi Burak i Co Bog zna simpaticni...
Ne navijam za Tursku defoultno ko ovi odavde za Cro, ali govorim ono sto mislim. Jaka je Turska i draze mi sto njih nismo dobili i sto smo dobili Portugal. Vidjecemo. Mi smo se nepotrebno toliko prepali Portugala da je to za nepovjerovat. Pa staako i izgubimo. Nece biti smak svijeta.

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 03 nov 2011, 19:34

bparena je napisao/la:
Anti NWO je napisao/la:

Ne navijam za Tursku defoultno ko ovi odavde za Cro, ali govorim ono sto mislim. Jaka je Turska i draze mi sto njih nismo dobili i sto smo dobili Portugal. Vidjecemo. Mi smo se nepotrebno toliko prepali Portugala da je to za nepovjerovat. Pa staako i izgubimo. Nece biti smak svijeta.
Hoce biti ako neprodemo...pratim repku sto godina i nemam zivce vise da cekam.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 nov 2011, 19:35

M A J S T O R je napisao/la:Naša najbolja postava za Zenicu

____________________________________ Begović (Stoke City ) ____________________________________

____ Lulić ( Lazio ) _____ Jahić ( APOEL ) _____ Spahić ( Sevilla ) _____ Salihović ( 1899 Hoffenheim ) ____

___ Zahirović ( Spartak Nalchik ) ______ Rahimić ( CSKA Moscow ) ____ Medunjanin ( Maccabi Tel Aviv ) ___

______________________ Pjanić ( Roma ) _______ Misimović ( Dynamo Moscow ) ______________________

___________________________________ Džeko ( Manchester City ) __________________________________
Ibisevic proradio, moze se lahko naci u prvih 11
NO PYRO NO PARTY

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 03 nov 2011, 19:37

Scof1eld je napisao/la:
Javier je napisao/la:Bio sam jucer u centrotrasnu, ka'e ulaznice izlaze u prodaju u petak oko podne. Sutra bokte mazo :D
nigdje veze to.. najavljene za subotu i sad odjednom da puste u petak.. u kojem to gradu :?
jel ovo suplja il ozbiljno?

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 nov 2011, 19:38

dean_ je napisao/la:

repki susjedne drzave svako dobro, a nama je svakako dobro.......
momčino mi bar imamo nekakvu prošlost,a vi samo nadanje da će bit bolje(kao i uvijek)...sve će doći na svoje tek kad svi vi susjedi budete navijali za hrvatsku na velikom takmičenju ;) jer to je nekako normalno

što se tiče hrvata iz bih,plači za njima koliko hoćeš..ali oni ne plaču za tobom ;)
ti odrza meni politicki govor :D ne placem ja ni za kim. Ja sam samo govorio o ljudima rodzenim u BiH koji su igrali u realno susjednim reprezentacijama. Imaju pravo ali mi je naravno draza nasa repka. BiH navijaci nisu protiv reprezentacije Hrvatske i navijamo mi svi kad igraju protiv drugih repki sem Bosne. Govorio sam o fudbalerima koji su rodzeni u BiH...

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 03 nov 2011, 19:45

ti odrza meni politicki govor :D ne placem ja ni za kim. Ja sam samo govorio o ljudima rodzenim u BiH koji su igrali u realno susjednim reprezentacijama. Imaju pravo ali mi je naravno draza nasa repka.
Govorio sam o fudbalerima koji su rodzeni u BiH...
pa gledaj,većina tih igrača koji su rođeni ili su porijeklom iz bih uopće nisu ostvarili karijeru u bosni i bosna ih nikad nije imala..recimo lovren,ćorluka,srna....kao balavci su zbog rata prešli u hrvatsku i tu su postali nogometaši...petrić ,rakitiću švicarskoj...klasnić,braća kovač itd u njemačkoj....
ako ćeš nekog krivit, krivi njihove roditelje koji su ih odgajali kao hrvate..što i jesu..ima hrvata i van hrvatske...ne smiješ zaboravit da je bih posebna država i šta se sve događalo u ratu
BiH navijaci nisu protiv reprezentacije Hrvatske i navijamo mi svi kad igraju protiv drugih repki sem Bosne.
hm...neki navijaju za hrvatsku, al velik broj i protiv nje
Zadnja izmjena: dean_, dana/u 03 nov 2011, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 03 nov 2011, 19:46

zenicanin je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:
jel ovo suplja il ozbiljno?
ma suplja... u subotu u 1 ujutro ispred centrotransa i cekat' ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 03 nov 2011, 19:54

Daj, ne lupajte više !

Tema je; Bosna - Portugalija, a ne Hrvatska - Turska !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 nov 2011, 19:58

@dean_
buraz ne krivim ja nikoga ni za sta. bolestan si ti od gluposti. svako dobro hrvatskoj reprezentaciji a ja nikako da se odlijepim od tvoje politizacije i zato ti kazem da si bolestan tip. Drago mi je da smo svaki dan sareniji i kao ljudi i kao reprezentacija i to me cini sretnim. Mi se trudimo da budemo dobri roditelji kojima je ideal sareni ljepsi svijet...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 nov 2011, 20:14

Toooo !! 8-)

**** (prije DSF) prenosi utakmicu Portugal - BiH iz Lisabona !! ;)

Citava Njemacka/Austrija gleda prolaz BOSNE I HERCEGOVINE, Neprocjenjivo 8-)
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 03 nov 2011, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 03 nov 2011, 20:26

Goalgetter je napisao/la:Toooo !! 8-)

**** (prije DSF) prenosi utakmicu Portugal - BiH iz Lisabona !! ;)
Znas li mozda ko jos prenosi,al jazirra mozda ili oni siptarski supersport kanali??? Ili ima li neka nacionalna Portugalska tv mozda koja nije kodirana???

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 nov 2011, 20:29

Citao sam na jednom forumu, prenosi RTP i RTP International, pretpostavljam da je neka Portugalska televizija, nisam siguran.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.