BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Juve-TZ
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Juve-TZ » 03 nov 2011, 17:58

jest jako ovo...skuplje ulaznice za bilino polje nego za luz :lol:

a levati, veceras im dolaze ulaznice...kad razgrabe medju sobom ko divlje zvjeri, samo jug ostane :lol:

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 03 nov 2011, 18:03

kad pogledam ljudi da smo tamo pogodili dvije precke i stativu dodje mi da pocupam kosu...

mozda su oni jaci po imenima al nemaju toliku strast prema dresu koji nose i kad tad ce im to obije o glavu, mozda ih mi bas odvalimo vise za sva vremena ko zna...picke su to ko i francuzi, najavljuju brda i planine pred utakmicu i musku igru, a na kraju ko misevi se provlace

zato ja bih najvise volio da im zvizdimo na sve i da budemo prgaviji od rumuna....jer ciganos su to i najhinjaviji nacin je njima prihvatljiv samo da prodju ;)

samo da ne odemo sakati tamo u portugal i uvjeren sam da mozemo...

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 03 nov 2011, 18:15

Za_raju je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Hrvati isto kao i mi ostali bez pola odbrane sinoc im se povrijedio i Lovren pa kad pogledam njihove sajtove ne kukaju kao mi ,a ipak i Turska nije neka kanta za nabijanje...Treba napravit u Zenici maksimalnu atmosferu,skandiranje,kad se igraci ne predaju zasto bi mi ,a i ako ispanemo nema veze ionako hebali smo svima mater u Parizu..
Ma Turska prolazi Hrvatsku glatko,Turci su najjaci u tim biti ili nebiti utakmica garantujem da Hrvati ispadaju!!!
da,posebno su impresivni bili 2003 u baražu protiv latvije i 2005 u baražu protiv švicarske...inače ni ja nisam optimist, ali svakako će prije hrvatska na EP nego bosna

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 03 nov 2011, 18:19

dean_ je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Hrvati isto kao i mi ostali bez pola odbrane sinoc im se povrijedio i Lovren pa kad pogledam njihove sajtove ne kukaju kao mi ,a ipak i Turska nije neka kanta za nabijanje...Treba napravit u Zenici maksimalnu atmosferu,skandiranje,kad se igraci ne predaju zasto bi mi ,a i ako ispanemo nema veze ionako hebali smo svima mater u Parizu..
Ma Turska prolazi Hrvatsku glatko,Turci su najjaci u tim biti ili nebiti utakmica garantujem da Hrvati ispadaju!!!
da,posebno su impresivni bili 2003 u baražu protiv latvije i 2005 u baražu protiv švicarske...inače ni ja nisam optimist, ali svakako će prije hrvatska na EP nego bosna
Ovo je je bas glup komentar tipa ako ces ti mene i ja cu tebe...

Hrvatska je trenutno slabija repka od Bosne za info a posto Hrvatska ima sest puta slabijeg protivnika nego BiH imaju kolike tolike sanse da produ.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 03 nov 2011, 18:35

Ovo je je bas glup komentar tipa ako ces ti mene i ja cu tebe...

Hrvatska je trenutno slabija repka od Bosne za info a posto Hrvatska ima sest puta slabijeg protivnika nego BiH imaju kolike tolike sanse da produ.
naletio sam u pravom trenutku ;)
istina je da bosna trenuto igra u vrlo dobroj formi i igrači su jako motivirani,dok je hrvatska prlično jadna....ni ja ne vjerujem da će hrvatska proći, al ipak je onaj malo pretjerao da će nas turci glatko proći...svakako imamo veće šanse od bosne protiv portugala ;)

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 03 nov 2011, 18:38

istina je da bosna trenuto igra u vrlo dobroj formi i igrači su jako motivirani,dok je hrvatska prlično jadna....ni ja ne vjerujem da će hrvatska proći, al ipak je onaj malo pretjerao da će nas turci glatko proći...svakako imamo veće šanse od bosne protiv portugala
Imate na papiru nešto veće sanše ali na terenu počinje od 0-0 :roll: isto tako mi protiv Portugala smo na papiru slabiji, ali na terenu će se pokazati 0-0 8-)

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 03 nov 2011, 18:44

Zomby je napisao/la:
istina je da bosna trenuto igra u vrlo dobroj formi i igrači su jako motivirani,dok je hrvatska prlično jadna....ni ja ne vjerujem da će hrvatska proći, al ipak je onaj malo pretjerao da će nas turci glatko proći...svakako imamo veće šanse od bosne protiv portugala
Imate na papiru nešto veće sanše ali na terenu počinje od 0-0 :roll: isto tako mi protiv Portugala smo na papiru slabiji, ali na terenu će se pokazati 0-0 8-)
nisu ni turci baš impresivni u ovim kvalifikacijama....
niti ste vi pokazali nešto više od portugala...portugalu dajem prednost jer ima puno bolje i iskusnije igrače...i ne vjerujem u vaš mentalitet kad se sve odllučuje

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 03 nov 2011, 18:49

"Ove su utakmice sa Portugalom bitne i za mene. Neki su me optužili da sam odglumio povredu za meč u Zenici prije dvije godine. To su bile gluposti. Želim sada da utišam sve kritičare i da se uspijemo kvalifikovati." - Miske.
To sam cekao. To je to.

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 03 nov 2011, 18:49

niti ste vi pokazali nešto više od portugala...portugalu dajem prednost jer ima puno bolje i iskusnije igrače...i ne vjerujem u vaš mentalitet kad se sve odllučuje
Francuska i Rumunija su bili ispred tj. mi smo bili kao 3 repka dok 15 min do kraja 10 tekme imali smo to 1mj.. :roll: pa sad ko nije pokazao više hmm.. sa druge strane Portugal je bio favorit grupe završio je kao 2, u zadnjoj tekmi falio im je Pepe u odbrani, Coentra na l.beku ali otom potom.

Dok stvar kod hrvata je situacija bila kristalno jasna Grčka N#1 :roll: :lol: a sad ko je bio favorit grupe ?
Zadnja izmjena: Zomby, dana/u 03 nov 2011, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 03 nov 2011, 18:52

@dean: ovo je posebno za tebe, uzivaj

[youtube][/youtube]
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 03 nov 2011, 18:52

Javier je napisao/la:Bio sam jucer u centrotrasnu, ka'e ulaznice izlaze u prodaju u petak oko podne. Sutra bokte mazo :D
nigdje veze to.. najavljene za subotu i sad odjednom da puste u petak.. u kojem to gradu :?
ser del barça es el millor que hi ha !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 nov 2011, 18:52

[youtube][/youtube]

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 nov 2011, 18:55

Pustite molim vas to poredjenje Hrvatske i BiH repke, na kraju krajeva, otvorite jednu temu, pa da raspravljamo. Za 8 dana igramo protiv Portugala, i bolje da se drzimo te teme.

Btw:

slika

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 03 nov 2011, 19:01

Zomby je napisao/la:
Francuska i Rumunija su bili ispred tj. mi smo bili kao 3 repka dok 15 min do kraja 10 tekme imali smo to 1mj.. :roll: pa sad ko nije pokazao više hmm.. sa druge strane Portugal je bio favorit grupe završio je kao 2, u zadnjoj tekmi falio im je Pepe u odbrani, Coentra na l.beku ali otom potom.

Dok stvar kod hrvata je situacija bila kristalno jasna Grčka N#1 :roll: :lol: a sad ko je bio favorit grupe ?
pusti hrvatsku..ona nije tema i složio sam se da je hrvatska rep. trenutno prilično jadna..

kakvi rumunji...jednom bljesnuli u kval za euro, a nakon toga bušenje kao i godinama prije...u prošlim kval su ih svi ponižavali...srbija ih je pocepala 5:0 na marakani..imali ste veliku sreću što ste njih dobili ih drugog bubnja...

što se francuza tiče,oni su vam bili idealna prilika da budete prvi u grupi...od 2006 igraju daleko ispod svojih mogućnosti(ne znam zašto)...u ovim kval su protiv bjelorusa uzeli 1 bod u dvije utakmice....
vaš je problem što su vas rumunji razbili u bukurešttu,francuzi u sarajevu i što ste kiksali u albaniji...

portugal isto igra ispod svojih mogućnosti ali normalno da su oni favoriti jer imaju bolje igrače i već su prije dokazali koliko mogu...bosna još nije dokazala da može pobjedit jakog protivnika u velikoj utakmici..i zato bi trebali bit skormniji

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 03 nov 2011, 19:04

STEVIE je napisao/la:@dean: ovo je posebno za tebe, uzivaj

[youtube][/youtube]
hvala na podsjećanju....inače ovakav poraz ne želim nikome
sad bi ja trebao stavit video prošlog baraža kad su vas portugalci izbacili?

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 03 nov 2011, 19:06

dean_ je napisao/la: hvala na podsjećanju....inače ovakav poraz ne želim nikome
bez ljutnje bola, znam kako ti volis provocirati(kao na prosloj strani ove teme) pa kontam da ti stavim jedan video da uzivas bas ti ;)

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 03 nov 2011, 19:08

STEVIE je napisao/la:
dean_ je napisao/la: hvala na podsjećanju....inače ovakav poraz ne želim nikome
bez ljutnje bola, znam kako ti volis provocirati(kao na prosloj strani ove teme) pa kontam da ti stavim jedan video da uzivas bas ti ;)
da ovo me zaista pogodilo u živac....
ma kakvo provociranje...evo malo šetam susjednim forumima i sad sam naletio na onaj post gdje spominje hrvatsku..pa da se malo javim ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 nov 2011, 19:09

Dean_ k'o Jacky09, cim se spomene rijec Hrvatska, on je odmah tu :lol: :mrgreen:

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 03 nov 2011, 19:11

Goalgetter je napisao/la:Dean_ k'o Jacky09, cim se spomene rijec Hrvatska, on je odmah tu :lol: :mrgreen:
imam špijune na svim forumima iz regije...čim se spomene hrvatska odmah se alarm javlja i eto mene :mrgreen:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 03 nov 2011, 19:12

Goalgetter je napisao/la:Dean_ k'o Jacky09, cim se spomene rijec Hrvatska, on je odmah tu :lol: :mrgreen:
sta znas nebi me cudilo da je to jedan te isti lik ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.