a levati, veceras im dolaze ulaznice...kad razgrabe medju sobom ko divlje zvjeri, samo jug ostane

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
da,posebno su impresivni bili 2003 u baražu protiv latvije i 2005 u baražu protiv švicarske...inače ni ja nisam optimist, ali svakako će prije hrvatska na EP nego bosnaZa_raju je napisao/la:Ma Turska prolazi Hrvatsku glatko,Turci su najjaci u tim biti ili nebiti utakmica garantujem da Hrvati ispadaju!!!zgembo89 je napisao/la:Hrvati isto kao i mi ostali bez pola odbrane sinoc im se povrijedio i Lovren pa kad pogledam njihove sajtove ne kukaju kao mi ,a ipak i Turska nije neka kanta za nabijanje...Treba napravit u Zenici maksimalnu atmosferu,skandiranje,kad se igraci ne predaju zasto bi mi ,a i ako ispanemo nema veze ionako hebali smo svima mater u Parizu..
Ovo je je bas glup komentar tipa ako ces ti mene i ja cu tebe...dean_ je napisao/la:da,posebno su impresivni bili 2003 u baražu protiv latvije i 2005 u baražu protiv švicarske...inače ni ja nisam optimist, ali svakako će prije hrvatska na EP nego bosnaZa_raju je napisao/la:Ma Turska prolazi Hrvatsku glatko,Turci su najjaci u tim biti ili nebiti utakmica garantujem da Hrvati ispadaju!!!zgembo89 je napisao/la:Hrvati isto kao i mi ostali bez pola odbrane sinoc im se povrijedio i Lovren pa kad pogledam njihove sajtove ne kukaju kao mi ,a ipak i Turska nije neka kanta za nabijanje...Treba napravit u Zenici maksimalnu atmosferu,skandiranje,kad se igraci ne predaju zasto bi mi ,a i ako ispanemo nema veze ionako hebali smo svima mater u Parizu..
naletio sam u pravom trenutkuOvo je je bas glup komentar tipa ako ces ti mene i ja cu tebe...
Hrvatska je trenutno slabija repka od Bosne za info a posto Hrvatska ima sest puta slabijeg protivnika nego BiH imaju kolike tolike sanse da produ.
Imate na papiru nešto veće sanše ali na terenu počinje od 0-0istina je da bosna trenuto igra u vrlo dobroj formi i igrači su jako motivirani,dok je hrvatska prlično jadna....ni ja ne vjerujem da će hrvatska proći, al ipak je onaj malo pretjerao da će nas turci glatko proći...svakako imamo veće šanse od bosne protiv portugala
nisu ni turci baš impresivni u ovim kvalifikacijama....Zomby je napisao/la:Imate na papiru nešto veće sanše ali na terenu počinje od 0-0istina je da bosna trenuto igra u vrlo dobroj formi i igrači su jako motivirani,dok je hrvatska prlično jadna....ni ja ne vjerujem da će hrvatska proći, al ipak je onaj malo pretjerao da će nas turci glatko proći...svakako imamo veće šanse od bosne protiv portugalaisto tako mi protiv Portugala smo na papiru slabiji, ali na terenu će se pokazati 0-0
To sam cekao. To je to."Ove su utakmice sa Portugalom bitne i za mene. Neki su me optužili da sam odglumio povredu za meč u Zenici prije dvije godine. To su bile gluposti. Želim sada da utišam sve kritičare i da se uspijemo kvalifikovati." - Miske.
Francuska i Rumunija su bili ispred tj. mi smo bili kao 3 repka dok 15 min do kraja 10 tekme imali smo to 1mj..niti ste vi pokazali nešto više od portugala...portugalu dajem prednost jer ima puno bolje i iskusnije igrače...i ne vjerujem u vaš mentalitet kad se sve odllučuje
nigdje veze to.. najavljene za subotu i sad odjednom da puste u petak.. u kojem to graduJavier je napisao/la:Bio sam jucer u centrotrasnu, ka'e ulaznice izlaze u prodaju u petak oko podne. Sutra bokte mazo
pusti hrvatsku..ona nije tema i složio sam se da je hrvatska rep. trenutno prilično jadna..Zomby je napisao/la:Francuska i Rumunija su bili ispred tj. mi smo bili kao 3 repka dok 15 min do kraja 10 tekme imali smo to 1mj..niti ste vi pokazali nešto više od portugala...portugalu dajem prednost jer ima puno bolje i iskusnije igrače...i ne vjerujem u vaš mentalitet kad se sve odllučujepa sad ko nije pokazao više hmm.. sa druge strane Portugal je bio favorit grupe završio je kao 2, u zadnjoj tekmi falio im je Pepe u odbrani, Coentra na l.beku ali otom potom.
Dok stvar kod hrvata je situacija bila kristalno jasna Grčka N#1![]()
a sad ko je bio favorit grupe ?
hvala na podsjećanju....inače ovakav poraz ne želim nikomeSTEVIE je napisao/la:@dean: ovo je posebno za tebe, uzivaj
[youtube][/youtube]
bez ljutnje bola, znam kako ti volis provocirati(kao na prosloj strani ove teme) pa kontam da ti stavim jedan video da uzivas bas tidean_ je napisao/la: hvala na podsjećanju....inače ovakav poraz ne želim nikome
sad bi ja trebao stavit video prošlog baraža kad su vas portugalci izbacili?
da ovo me zaista pogodilo u živac....STEVIE je napisao/la:bez ljutnje bola, znam kako ti volis provocirati(kao na prosloj strani ove teme) pa kontam da ti stavim jedan video da uzivas bas tidean_ je napisao/la: hvala na podsjećanju....inače ovakav poraz ne želim nikome
sad bi ja trebao stavit video prošlog baraža kad su vas portugalci izbacili?
imam špijune na svim forumima iz regije...čim se spomene hrvatska odmah se alarm javlja i eto meneGoalgetter je napisao/la:Dean_ k'o Jacky09, cim se spomene rijec Hrvatska, on je odmah tu![]()
sta znas nebi me cudilo da je to jedan te isti likGoalgetter je napisao/la:Dean_ k'o Jacky09, cim se spomene rijec Hrvatska, on je odmah tu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.