On je sebican u svakoj tekmi i kada ima vise lopti tako da kod mene nebi igro dok nebi promjenio stil igre mislim ne samo individualno vec se igra kolektivno.nanek je napisao/la:Di maria se nije mogo prepoznati,mogo je dodati dvije ,tri ciste lopte![]()
![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Real Madrid je upisao i četvrtu pobjedu u Ligi prvaka u isto toliko nastupa. Pao je Lyon, a junak je bio Cristiano Ronaldo koji je došao do brojke od 100 golova.
U srpnju 2009. Real je za 94 milijuna eura od Manchester Uniteda kupio Cristiana Ronalda, a on je u nešto malo više od dvije sezone dokazao da se 'kraljevima' isplatilo uložiti taj novac.
Real je od sponzora i od prodaje Portugalčevog dresa višestruko zaradio, a Ronaldo je i na travnjaku pokazao da je uz Lionela Messija najbolji nogometaš svijeta.
Tako je ovaj ofenzivni veznjak u ovo kratko vrijeme za Real zabio 100 golova. Na Gerlandu je pogodio dva puta (24, 69-11m) da bi došao do velikog postignuća, a za to mu je trebalo tek 105 utakmica.
'Nisam očekivao da ću zabiti 100 golova tako brzo. Želim zahvaliti suigračima i treneru Mourinhu koji su mi dali priliku da igram i rastem kao nogometaš i osoba,' izjavio je Ronaldo.

U srpnju 2009. Real je za 94 milijuna eura od Manchester Uniteda kupio Cristiana Ronalda, a on je u nešto malo više od dvije sezone dokazao da se 'kraljevima' isplatilo uložiti taj novac.
Real je od sponzora i od prodaje Portugalčevog dresa višestruko zaradio, a Ronaldo je i na travnjaku pokazao da je uz Lionela Messija najbolji nogometaš svijeta.
Tako je ovaj ofenzivni veznjak u ovo kratko vrijeme za Real zabio 100 golova. Na Gerlandu je pogodio dva puta (24, 69-11m) da bi došao do velikog postignuća, a za to mu je trebalo tek 105 utakmica.
'Nisam očekivao da ću zabiti 100 golova tako brzo. Želim zahvaliti suigračima i treneru Mourinhu koji su mi dali priliku da igram i rastem kao nogometaš i osoba,' izjavio je Ronaldo.

Kod tebe nebi igroPolo je napisao/la:On je sebican u svakoj tekmi i kada ima vise lopti tako da kod mene nebi igro dok nebi promjenio stil igre mislim ne samo individualno vec se igra kolektivno.nanek je napisao/la:Di maria se nije mogo prepoznati,mogo je dodati dvije ,tri ciste lopte![]()
![]()

Nego ti očigledno ne pratiš Real Madrid u PD tj. koliko npr. ima asistencija, možda si sinoć pogledao tekmu a možda si kroz komentar @naneka sam sebi dočarao ishod sinoćne tekme

Spimnješ stil igre, ok zanese se lik nekad jbg. prebrz je sam sebi

Jaro pratim i pd kada mogu normalno ne svaku, ali nisam HiddinkZomby je napisao/la:Kod tebe nebi igroPolo je napisao/la:On je sebican u svakoj tekmi i kada ima vise lopti tako da kod mene nebi igro dok nebi promjenio stil igre mislim ne samo individualno vec se igra kolektivno.nanek je napisao/la:Di maria se nije mogo prepoznati,mogo je dodati dvije ,tri ciste lopte![]()
![]()
a ti si Guus Hiddink
šala na stranu..
Nego ti očigledno ne pratiš Real Madrid u PD tj. koliko npr. ima asistencija, možda si sinoć pogledao tekmu a možda si kroz komentar @naneka sam sebi dočarao ishod sinoćne tekme![]()
Spimnješ stil igre, ok zanese se lik nekad jbg. prebrz je sam sebiali taj ti obavlja posao kako u napadu tako i def. pomaže sredini i odbrani kad god je lopta kod protivnika, trči, grize sve za kolaktiv, da gledaš tekme znao bi o čemu pričam, dok domaćini na ovoj temi znaju o čemu pišem da ne idem opširno.

Sebicnost mu je bila mana.Polo je napisao/la: Jaro pratim i pd kada mogu normalno ne svaku, ali nisam Hiddinksamo onako kada god gledam ne kazem da lik ne trci i da se ne trudi to stoji da trci i radi ali samo sebicnost mu je mana.

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Lassana Diarra!
Kakva masina, frajer sve odigr'o...
Sta ovaj Devil prica, cist penal ko suza, Ronaldo is'o u stranu ovaj mu us'o u putanju.

Sta ovaj Devil prica, cist penal ko suza, Ronaldo is'o u stranu ovaj mu us'o u putanju.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
[youtube][/youtube]
Oh la la
Oh la la

današnja Marca hvali Lass-ov nastuo na desnom beku ,izgleda da se svi slažu da Sergio na stoperskoj poziciji može pružiti puno više nego na beku

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
[youtube][/youtube]
- Bernabéu
- Kontakt:
^Prelijepo za gledati još jedan primjer da je CR najbolji igrač trenutno u Europi.
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_spa_news
Sramota stvarno šta se desilo sinu od Mourinha, ovo se treba što prije sankcionisati! Šta je dijete krivo!?

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_spa_news
Sramota stvarno šta se desilo sinu od Mourinha, ovo se treba što prije sankcionisati! Šta je dijete krivo!?

Por Qué? Yo no entiendo por qué.
Recite mi trenira li Sahin? Ima li kakvih naznaka kad bi mogao biti u sastavu?
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
- tyler durden
- Kontakt:
moguce da bude na spisku pozvanih protiv Osasuen i da dobije minutu igreKlopp je napisao/la:Recite mi trenira li Sahin? Ima li kakvih naznaka kad bi mogao biti u sastavu?

- Bane Madridista
- Kontakt:
Selektor turske reprezentacije Guus Hiddink objavio je popis igrača na koje računa za dvije utakmice dodatnih kvalifikacija za Evro 2012.protiv Hrvatske. Na popisu nema Nurija Sahina
Oko veznjaka Real Madrida je bilo najviše nedoumica budući da se tek nedavno vratio treninzima nakon šestomjesečne pauze zbog povrede koljena.Hiddink ga je odlučio poštedjeti nastupa za reprezentaciju za šta su cijelo vrijeme ''navijali'' u Realu.

Oko veznjaka Real Madrida je bilo najviše nedoumica budući da se tek nedavno vratio treninzima nakon šestomjesečne pauze zbog povrede koljena.Hiddink ga je odlučio poštedjeti nastupa za reprezentaciju za šta su cijelo vrijeme ''navijali'' u Realu.
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
A ko je kriv za ovo?Bernabéu je napisao/la: http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_spa_news
Mourinho, svojim ponašanjem je ovako počastio sina

- tyler durden
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:A ko je kriv za ovo?Bernabéu je napisao/la: http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_spa_news
ohohohoho

klikeri ON

mandraX je napisao/la:A ko je kriv za ovo?Bernabéu je napisao/la: http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_spa_news

Dječak

Možda je moron, arogantan itd...mandraX je napisao/la:A ko je kriv za ovo?Bernabéu je napisao/la: http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_spa_news
Al ne vjerujem da bi ikoga vrijeđao na ovakav način...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- anonymousHD
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
100 golova za Real najboljeg igraca svijeta.
100 golova za Real najboljeg igraca svijeta.
Ma ja, nema ništa od riječi, taj kopa po očima*p!p!t@* je napisao/la: Možda je moron, arogantan itd...
Al ne vjerujem da bi ikoga vrijeđao na ovakav način...

Ovu dvojicu pijavica gore neću da komentarišem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.