BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Kad Ronaldo ne bi igrao u Zenici to bi bilo odlicno, iskreno se nadam da mozemo da im dadnemo barem jedan GO uz to da odbranimo svoju mrezu ! Ne sumnjam da ce atmosfera biti paklena sto ce nam mnogo pomoci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Cristiano Ronaldo: Mi smo velika ekipa i prolazimo BiH u baražu!
Real je sinoć slavio na Gerlandu, a blistao je Cristiano Ronaldo. Zvijezda Portugala, baš kao i trener Reala Jose Mourinho uvjereni su da će Portugal proći na EURO 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini odnosno da će u dvomeču biti bolji od BiH.
"Što se dogodilo u Danskoj je prošlost. Portugal je velika momčad, imamo velike igrače i imamo dobro iskustvo sa BiH. Uvjeren sam da ćemo proći na EP“, rekao je CR7, koji je sinoć sa dva gola stigao do brojke od 101. pogotka u dresu Reala.
I Mourinho je uvjeren u dobar nastup Portugala protiv naših Zmajeva.
"Mi svi trebamo vjerovati u prolaz. Nadam se da će igrači koji igraju u Realu imati dobar povod. Pepe je super, baš kao i Ronaldo. Nadam se da će uspjehu pridonijeti i Fabio Coentrao. Svi su spremni i svi će doći“, rekao je „Posebni“.
Real je sinoć slavio na Gerlandu, a blistao je Cristiano Ronaldo. Zvijezda Portugala, baš kao i trener Reala Jose Mourinho uvjereni su da će Portugal proći na EURO 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini odnosno da će u dvomeču biti bolji od BiH.
"Što se dogodilo u Danskoj je prošlost. Portugal je velika momčad, imamo velike igrače i imamo dobro iskustvo sa BiH. Uvjeren sam da ćemo proći na EP“, rekao je CR7, koji je sinoć sa dva gola stigao do brojke od 101. pogotka u dresu Reala.
I Mourinho je uvjeren u dobar nastup Portugala protiv naših Zmajeva.
"Mi svi trebamo vjerovati u prolaz. Nadam se da će igrači koji igraju u Realu imati dobar povod. Pepe je super, baš kao i Ronaldo. Nadam se da će uspjehu pridonijeti i Fabio Coentrao. Svi su spremni i svi će doći“, rekao je „Posebni“.
Ronaldo u Zenici i nije neka prednost.
Po drugoj strani Džeko u Zenici je ogromna prednost.
Po drugoj strani Džeko u Zenici je ogromna prednost.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
- Kontakt:
mozda i bolje da igra u zenici cristina nebil zuti dobijo pa bi u portugalu sa tribina gledo heheh ma on je sebican igrac i ako bude igro u zenicu gledace da sve sam uradi ako mu spaha dozvoli mozemo ga iznervirat i da dobije zuti onda ce mo lakse u portugal ma da snjim il bez njega pobedicemo portugal pa kud puklo da pukne OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO EDIN DZEKOOOO 11.11.11
A kipar kakav je on tim pa su igrali neriješeno u Portugalu??ja vjerujem u naše igrače i moramo svi...neki su ljudi već otpisali BiH kao da smo izgubili jbt...pussyZa_raju je napisao/la:Nemoj te zaboraviti da Prtugal gubi samo od trkaci imperiornih reprezentacija a mi to sigurno nismo...adisice je napisao/la:Hebeni pesimisti u PM..kad je danska mogla pobijedit ma možemo i mi
Danska je upravo takva reprezentacija koja nema nikakvu tehniku ali zato fizicku spremu ima kao niko u Evropi ,nesto slicno sto je Grcka odradila na onom famoznom EP kad je poderala Portugal na misice...
Ali uvijek ostaje ono ALI...

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Svaki njegov kontakt s loptom dobro izvizdati ima da izludi,
mislim da nece docekat kraj utakmice ne gine mu crveni a ne zuti

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Samo poceti skandirati Leo Messi i rjesen problem.
Bas me interesuje koga ce UEFA odrediti za sudije u ove dvije utakmice. Ja se iskreno nadam da ce jednu utakmicu voditi sudija iz Njemacke, a drugu sudija iz Istocnog bloka ili iz Francuske.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
treba ga provocirat ko u zagrebu sto su ga, iznerviro se bio pravoo,, "messi messi messi "
,taman da zuti neki dobije i u revansu da ne igra
a pogubice se on na travi bilinog polja ,kad mu treba lopta doc samo kad odskoci od grbu kakvu on nece ni znat sta ga je snaslo hehheh

a pogubice se on na travi bilinog polja ,kad mu treba lopta doc samo kad odskoci od grbu kakvu on nece ni znat sta ga je snaslo hehheh

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Da, to bi bio prvi put u karijeri da mu se nešto tako desi.propuh je napisao/la:Svaki njegov kontakt s loptom dobro izvizdati ima da izludi,

Evo još jedna originalna ideja: možete uzvikivati: "Messi, Messi..." svaki put kad primi loptu

Zadnja izmjena: Almir9, dana/u 03 nov 2011, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
panties je napisao/la:sto bi mu skandirali messi, kad moze dzeko :S.

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Braco moja, Bosanci i Hercegovci moji, tako bih volio da ih ne pobjedimo nego da ih izbacimo u barazu i da odemo na to Evropsko prvenstvo. Medjutim realno govoreci to granici sa naucnom fantastikom, sanjao sam da su se nasi igraci pogubili, da je bilo puno greski i da smo izgubili rezultatom 5:2, da je Dzekson kod nas najbolji bio.
Nekako ne vjerujem u prolaz i nema onog naboja, nervoze, nekako svjesno ocekujem da ne prodjemo. Nasi igraci ne mogu 90' izdrzati tempo kakav su imali u prvih 45' u Francuskoj, to je evidentno, a jedino tako se moze pobjediti i proci Portugal. Ljudi moji mi pored Ronalda i ne pominjemo Nania, koji nas je prosli baraz izludjivao, nek je Allah Uzviseni na pomoci nasim bekovima. Ja cu prvi da se ispricam ovdje, ukoliko pogrijesim, ali ovaj put necu da prihvatim nikakve izgovore tipa "zamalo su nas prosli, bili smo u egalu" ili "Platini ih pogurao" itd. itd.
Mi smo svoje prokockali protiv Rumunije i Albanije u gostima, realno to su ekipe od kojih smo i igracki i kolektivno mnogo jaci, a otici u Francusku nadajuci se pobjedi ili pak ova jos gora situacija u dvije utakmice proci Portugal koji ima Nania i Ronalda i ne ocekivati da njih dvojica nece eksplodirati ni odigrati dobro ove dvije utakmice je nazalost Nemoguce
Nekako, ovako mi je lakse, previse sam se puta razocarao, tako da vise ne mogu da iscekujem nesto sto je prakticki nemoguce. Sve je uredu, imamo i mi finih igraca, ali brat - bratu na svakoj poziciji izuzev napada su za klasu, negdje i dvije klase iznad nas.
Mozda jedini faktor u kojeg se ja nadam je ta "sreca" koja nam je po ne znam koji put okrenula ledja, mozda je i vrijeme da nas vile pronosaju, sacuvaju i da i mi jednom nezasluzeno pobjedimo. Sretno Zmajevi !
Nekako ne vjerujem u prolaz i nema onog naboja, nervoze, nekako svjesno ocekujem da ne prodjemo. Nasi igraci ne mogu 90' izdrzati tempo kakav su imali u prvih 45' u Francuskoj, to je evidentno, a jedino tako se moze pobjediti i proci Portugal. Ljudi moji mi pored Ronalda i ne pominjemo Nania, koji nas je prosli baraz izludjivao, nek je Allah Uzviseni na pomoci nasim bekovima. Ja cu prvi da se ispricam ovdje, ukoliko pogrijesim, ali ovaj put necu da prihvatim nikakve izgovore tipa "zamalo su nas prosli, bili smo u egalu" ili "Platini ih pogurao" itd. itd.
Mi smo svoje prokockali protiv Rumunije i Albanije u gostima, realno to su ekipe od kojih smo i igracki i kolektivno mnogo jaci, a otici u Francusku nadajuci se pobjedi ili pak ova jos gora situacija u dvije utakmice proci Portugal koji ima Nania i Ronalda i ne ocekivati da njih dvojica nece eksplodirati ni odigrati dobro ove dvije utakmice je nazalost Nemoguce

Mozda jedini faktor u kojeg se ja nadam je ta "sreca" koja nam je po ne znam koji put okrenula ledja, mozda je i vrijeme da nas vile pronosaju, sacuvaju i da i mi jednom nezasluzeno pobjedimo. Sretno Zmajevi !
Zadnja izmjena: juveboy, dana/u 03 nov 2011, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Zasto toliki kompleksi u vezi Ronalda? Igracina koji zasluzuje svaki respekt. Isto kao sto je dobio Iniesta u Zenici. A to da njega ometaju neki zvizduci je vic godine, pa to mu se desava od 2006. i ocito uziva u tome. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Možemo ih izbaciti...
Ako sami sebe ne poštujemo i ne vjerujemo u sebe čemu onda igrati?
Prvu 0:0 i babo ruč'o... ne primiti gol kući je ključ uspjeha!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ni ja ne kontam al hajdbordo_Sarajevo je napisao/la:panties je napisao/la:sto bi mu skandirali messi, kad moze dzeko :S.![]()

i ja mislim da je prva utakmcia ključna i to da ne primimo gol jer bolje igramo rasterećeni zato me je strah da ne izgubimo u Zenici pošto imamo imperativ pobjederamiral je napisao/la:Možemo ih izbaciti...
čak nas je i Bjelorusija nadigrala u Zenici u situaciji kada "moramo pobjediti"
Kući protiv Bjelorusije, grč i strah igrača se mogao rezati u zraku koliko je bio prisutan.
Mi bolje igramo rasterećeno, ključ je da Pape i stručni štab nađu formulu kod igrača da ih rasterete psihološkog pritiska igranja pred svojim navijačima, odgovornosti, bojazni da neko ne uprska stvar u odbrani, postavljanju, napadu.
Ne bojim se Portugalaca, više me strah nas samih i našeg mentaliteta... kažem 0:0 - podnošljivo...
Pa da raspemo Portugalce tamo sa jednim brzim golom u gostima...
Ubijeđen sam da bi se frapirali
Mi bolje igramo rasterećeno, ključ je da Pape i stručni štab nađu formulu kod igrača da ih rasterete psihološkog pritiska igranja pred svojim navijačima, odgovornosti, bojazni da neko ne uprska stvar u odbrani, postavljanju, napadu.
Ne bojim se Portugalaca, više me strah nas samih i našeg mentaliteta... kažem 0:0 - podnošljivo...
Pa da raspemo Portugalce tamo sa jednim brzim golom u gostima...
Ubijeđen sam da bi se frapirali
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
0:0 je dobar rezultat kod kuce. Gol u gostima ti onda znaci da protivnik mora zabit dva gola. Ali sa ovom zakrpljenom odbranom, tesko se mozemo odbranit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"

Portugalci spremni za Zenice

To je to. Vidi se da volis svoju domovinu ali i da realno i tacno pises i razmisljas.juveboy je napisao/la:Braco moja, Bosanci i Hercegovci moji, tako bih volio da ih ne pobjedimo nego da ih izbacimo u barazu i da odemo na to Evropsko prvenstvo. Medjutim realno govoreci to granici sa naucnom fantastikom, sanjao sam da su se nasi igraci pogubili, da je bilo puno greski i da smo izgubili rezultatom 5:2, da je Dzekson kod nas najbolji bio.
.....
Mi smo u grupi morali ici na prvo mjesto jer je baraz uzasna opcija uvijek bila. Mi nismo uopste igrali lose kvalifikacije, bas suprotno igrali smo jako dobro, pogotovo zadnje utakmice, i samo smo bod zavrsili iza Francuza, znaci onaj remi u Albaniji nam je racune pomeo. Poraz protiv Rumunije nebi nista znacio da smo u Albaniji odnjeli puni pljen. Od Rumunije se moze izgubiti, izgubili su i puno bolji od nas...
Tako mi zavrsismo u barazu kao nezahvalni drugi i naravno dobismo ekipu koja ima mozda najjaci vezni red na svijetu. Zadnju tekmu sa Spanijom su dobili 4:0 ili 4:1.
Sto se nas tice, bolji smo na poziciji golmana i na poziciji napadaca. Ako igramo sa dva napadaca onda smo cak u egalu jer Ibisevic nije kvalitet preveliki.
Odbrana i veza pripadaju definitvno njima, no sta je tu je...ali ja licno nevjerujem da mozemo Bog zna sta uciniti i zato ni ja nisam previse nervozan kako znam biti iako je samo jos 7 dana do utakmice. Neobican ocjecaj skroz pred ove historiske utakmice.
Dje su one trebe sa foruma da dizu moral

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.