spansko-portugalska granica
I oni nama nesto pricaju

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma jok kakvi mi pogledaj samo debljinu asfalta sa ove Spanske strane,kod nas je i na ono malo autoputa duplo tanji!!!Sheyi je napisao/la:ja sam mislio da je ovo negdje kod nas dok ne procita..
Pa covjece jel te dosta vise? Samo pljujes po nasem.Za_raju je napisao/la:Ma jok kakvi mi pogledaj samo debljinu asfalta sa ove Spanske strane,kod nas je i na ono malo autoputa duplo tanji!!!Sheyi je napisao/la:ja sam mislio da je ovo negdje kod nas dok ne procita..
LukasL33 je napisao/la:ajd sad realno, pa najbolji nas igrac sjedi na klupi u ligi prvaka, i sta ocekivat? Dzekson klupa, Rahimic klupa, Jahic klupa, jedva dobi 15 min, sta reci, sta ocekivati? Ne treba mnogo ocekivati.
A kakav je ovaj trener Manchini? Pa i ja bi jbt osvojio sve zivo kad bi imao 5 igraca u napadu da rotiram, svaki preko 25 mil eura vrijedi, 10 u odbrani, 15 u vezi, ma daaj ba, Dzeko idi u Napoli i igraj ko covjek cijelu tekmu. ha ya
Mislis po svom?karameldar je napisao/la:Pa covjece jel te dosta vise? Samo pljujes po nasem.Za_raju je napisao/la:Ma jok kakvi mi pogledaj samo debljinu asfalta sa ove Spanske strane,kod nas je i na ono malo autoputa duplo tanji!!!Sheyi je napisao/la:ja sam mislio da je ovo negdje kod nas dok ne procita..
Nemoj te zaboraviti da Prtugal gubi samo od trkaci imperiornih reprezentacija a mi to sigurno nismo...adisice je napisao/la:Hebeni pesimisti u PM..kad je danska mogla pobijedit ma možemo i mi
nije fazon u Danskoj..fazon je u Portugalu koji nije igrao cijele kvalifikacije dobro ni protiv koga..ne igraju timski..oslanjaju se na solo akcije..tako da ako zatvoris te solo igrace koliko toliko mozes se necemu nadat..mi smo za razliku od njih koliko toliko timski boljiZa_raju je napisao/la:Nemoj te zaboraviti da Prtugal gubi samo od trkaci imperiornih reprezentacija a mi to sigurno nismo...adisice je napisao/la:Hebeni pesimisti u PM..kad je danska mogla pobijedit ma možemo i mi
Danska je upravo takva reprezentacija koja nema nikakvu tehniku ali zato fizicku spremu ima kao niko u Evropi ,nesto slicno sto je Grcka odradila na onom famoznom EP kad je poderala Portugal na misice...
Ali uvijek ostaje ono ALI...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.