amerosm je napisao/la:Tacno je potrebno za neke igrace pri potpisivanju ugovora uvesti IQ test. Boatengu, pa ondje dijete od dvije godine nebi pravilo prekrsaj.
Slažem se!

Boateng je jak igrač, nema šta, ali zna ga brate pretjerati.
I nije prvi put, ovakve stvari mu se redovno dešavaju, imao je sreće kod nekoliko penala, ali inače ide bezglavo, zarovi pa kud potrefi.
JetSet_Hantraga je napisao/la:Kada imate napadaca koji se zayebaje i postize golove, onda je sve lahko. Svakako da je ubjedljivo najbolji centarfor na svijetu, tu dileme neJma.

Slažem se!

Ne znam za tebe

, ali mi se čini da ću teško zaboraviti njegov pokušaj iz Berlina.
JetSet_Hantraga je napisao/la:Tesko ce biti bez Schweinija, ali bitno je da bude spreman za drugi dio sezone.
Villareal mozemo dobiti i bez njega, a i sve u Bundesligi.
Slažem se!

Bastian je srce ove ekipe, sreća pa slijedi lako gostovanje, zatim pauza, a onda Dortmund, možda i jedina utakmica gdje bi nam mogao faliti u punom smislu te riječi. Ostali protivnici, mislim nisu problem.
Čak vjerujem da bi se mogao vratiti ranije nego što se i očekuje, takav je on, ima sposbnost brzog zacijeljivanja rana.
JetSet_Hantraga je napisao/la:Ne bih volio gledati Tyma i Gustava u sredini terena. Izgubili bi na posjedu lopte, a to nam je jedno od najjacih oruzja.

Što da ne i ovo, večerašnja utakmica nije pokazalo stvarne mogućnosti njih dvojice zajedno, najizglednija zamjena bi bio Kroos, a možda i Alaba, a što ne i Pranjić.
JetSet_Hantraga je napisao/la:Buyten me veceras (ponovo) iznervirao. Gubi zracni duel protiv znatno nizeg Napolitanca, a jos se na kraju svedja s Gustavom. Ne ide to tako, moj Dani...

NE SLAŽEM SE!

Poslije Gomeza i Lahma Buyten vjerovatno i najbolji, ne diraj mi Daniela, spašavao je našu kožu večeras. I nije se on naljutio na Brazilca, nego mu ovaj nešto dobacuje i neda da mu Belgijanos objsani. A Gustava je trebao za onakvo ponašanje počastiti onim s čim obično Robben časti svoje suigrače.
Buyto uz tebe smo!
Ali eto čak i kad je riječ o drugim igračima, opet se moramo dotaći Mariana, jednostavno čovjek sve stigne, jesi vidio kako smiruje strasti, pruža nježne zagrljaje i umiruje uzavrele tipove.
Marion je ličnost koja širi pozitivnu energiju unutar ekipe.