Fantasy Liga Prvaka
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- majestic24
- Kontakt:
Re: Fantasy Liga Prvaka
Ja veceras dobio 37 bodova...sutra su mi jos ostali casillas,lahm,xabi alonso i rooney (C)
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Šta ti vrijedi kad će na kraju Modriča biti prva.Scof1eld je napisao/la:ma ako sutra ne preuzmem prvo mjesto u ss. ligi, necu nikad![]()

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
ma sta znasgollum je napisao/la:Šta ti vrijedi kad će na kraju Modriča biti prva.Scof1eld je napisao/la:ma ako sutra ne preuzmem prvo mjesto u ss. ligi, necu nikad![]()

ser del barça es el millor que hi ha !
Ja sam jedini koji je stavio Pepea za kapetana pored Messija
Koliko li sam bodova prosuo tim potezom 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
18 čini mi se. 

42
Glede na to da sam zadnji od vas svih ovo počeo igrati (kasnio sam kolo) ovo je odličan rezultat.
Igram ovako:
----------------------Szczesny----------------------
Rafinha----Ignashevich---T.Silva----Azpilicueta*
Hazard-------Fabregas---------Defour----R.Mireles
----------------------Hulk-------Lopez-----------------
Zamjena: Malafeev, D.Luiz, Chamberlain, Doumbia
Zadnje kolo sam igr'o 4-3-3, Luiz i Doumbia in, a Azpilicueta i Rafinha out.
*znam da je desni bek.

Igram ovako:
----------------------Szczesny----------------------
Rafinha----Ignashevich---T.Silva----Azpilicueta*
Hazard-------Fabregas---------Defour----R.Mireles
----------------------Hulk-------Lopez-----------------
Zamjena: Malafeev, D.Luiz, Chamberlain, Doumbia
Zadnje kolo sam igr'o 4-3-3, Luiz i Doumbia in, a Azpilicueta i Rafinha out.

*znam da je desni bek.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- majestic24
- Kontakt:
Ja osvojio 68 bodova
Hoce li mi vec neko dati kod od ss.ba lige
Hoce li mi vec neko dati kod od ss.ba lige
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
U ovom kolu 72 boda. Moglo je i bolje, al' vala moglo je i gore. Trenutno sam 6. u ss.ba ligi, 12.450. u BiH, a 21. u Villareal fans. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Koji sam glupan, zaboravio Yayu Turea uvesti, i promijeniti kapitensku traku na Gomesa....

Evo izgleda automatski Yaya usao, ali mi kapitenska ostala na Chechu, koji je dobio jadnih 6 bodova, umjesto Gomes da je sada dobio 28... Ali eto, opet je dobro.. 73 za ovu rundu, 50-i u BiH, a 13,496 u svijetu...

Evo izgleda automatski Yaya usao, ali mi kapitenska ostala na Chechu, koji je dobio jadnih 6 bodova, umjesto Gomes da je sada dobio 28... Ali eto, opet je dobro.. 73 za ovu rundu, 50-i u BiH, a 13,496 u svijetu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ja prvi dan stavio greškom Pepea za kapetana umjesto Messija i danas mijenjam da malo ublažim štetu i stavim Gomeza. Pun pogodak jer mi šteta ispade samo 1 bod 

od koliko, 25 ?Monolog je napisao/la:a 21. u Villareal fans.

Proslog kola oborio sam svoj rekord i osvojio 99 bodova. Vidicemo hoceli i ova sedmica, i ovo kolo, biti mi sretno.
--------------------------------------------Neur (Bayern)
Rami (Valencia) - Sergio Ramos (R. Madrid) - Ignashevich (CSKA) - Evra (Man. Utd)
----------------Renan Bressan (BATE) - Özil ( R. Madrid) - Willian (Shaktar)
-------------------Messi (Barcelona) - Gomez (Bayern) - Ayew (Marseille)
Trenutna pozicija na tabeli:
Poeni:
119, 788
Barcelona fanovi:
26,988
Svedska:
848
Starteri drugog kola:
3,909
--------------------------------------------Neur (Bayern)
Rami (Valencia) - Sergio Ramos (R. Madrid) - Ignashevich (CSKA) - Evra (Man. Utd)
----------------Renan Bressan (BATE) - Özil ( R. Madrid) - Willian (Shaktar)
-------------------Messi (Barcelona) - Gomez (Bayern) - Ayew (Marseille)
Trenutna pozicija na tabeli:
Poeni:

Barcelona fanovi:

Svedska:

Starteri drugog kola:

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
veermer 8
vertonghen 8
boateng 3
dzagoev 2
higuain 18
total 39 trenutno, sutra jos 6 igraca
vertonghen 8
boateng 3
dzagoev 2
higuain 18
total 39 trenutno, sutra jos 6 igraca

Al mene hoce ovaj Fantasy
Stavim C.Ronalda kao kapitena(jest da su vec prosli ali kontam nabit ce Dinamo svakako.On ni ne zaigra)
Rooneya nema a jos ni Kone nije igrao,to su vec 3 igraca bez nastupa,ako jos neko od preostalih ne zaigra sutra nemam zamjena

Stavim C.Ronalda kao kapitena(jest da su vec prosli ali kontam nabit ce Dinamo svakako.On ni ne zaigra)
Rooneya nema a jos ni Kone nije igrao,to su vec 3 igraca bez nastupa,ako jos neko od preostalih ne zaigra sutra nemam zamjena

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
S-Y-L-A-R je napisao/la:Al mene hoce ovaj Fantasy![]()

pa najavljeno je vec prije sedmicu da nece ronaldo igrati, zato kod mene higuain kapiten i donio je 18.. ali opet rank 2 u ss. ligi, 9 bodova iza labudova

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Danas imam 7 igrača na raspolaganju. Jučer mi je samo Vertonghen dobio prolaznu ocjenu, dok su Hazard, Witsel i Muller zakazali (Xabi-ja sam zamijenio nekim likom iz Marseillea).
Slabašnih 16 bodova, al' nadam se da će Soldado i Lampard poluditi (vjerujem da mali broj njih ima upravo ovu dvojicu u svojim redovima).
Jbt, kad bude posljednje kolo, valja se obezbijediti nekim levatima, jer oni su ti koji će igrati u ovim "nebitnim" utakmicama. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ribery mi je sinoć donio 24 poena, a večeras očekujem dobre partije Hulka i Soldada.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
34 boda, najviše zaslužni Kroos 8, Ozil 9 i Cavani 10.
Nisam vršio izmjene prije, imao bih još bar 15 bodova jer su mi na klupi ostali Lloris i Kone.
Večeraš još 5 igrača. Ne očekujem puno bodova jer mi igraju Milan vs Barsa.
Nisam vršio izmjene prije, imao bih još bar 15 bodova jer su mi na klupi ostali Lloris i Kone.
Večeraš još 5 igrača. Ne očekujem puno bodova jer mi igraju Milan vs Barsa.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Napravio nekoliko transfera (jbg, niko ne bi igrao danas i sutra od onih "standardnih") i u potpunosti promašio. Dilema Gotze ili Mata (dakako, uzmem Nijemca), pa Drogba ili Cavani (uzmem Cavanija), a da ne govorim promašaju zvanom Gonzalo Castro. Sutra 7 igrača i svi moraju briljirati da bi nešto bilo od moje ekipe. U protivnom me nema nigdje (završiću u minusu). 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.