SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Boateng_27
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la Boateng_27 » 02 nov 2011, 21:38

@Reuf Gomez je najveći tokmak na svijetu ! ;)

Loše ovo pravo, Bayern pravi prevelik pritisak. Trebalo bi ovo nekako na kontre jer Boateng i Buyten su tromi skroz
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 02 nov 2011, 21:40

Boateng_27 je napisao/la:@Reuf Gomez je najveći tokmak na svijetu ! ;)

Loše ovo pravo, Bayern pravi prevelik pritisak. Trebalo bi ovo nekako na kontre jer Boateng i Buyten su tromi skroz
U tvojim ocima da, dokaza nemas.
On nije genijalac ali je klasicni ubica i strasan golgeter.
Bayern ne treba boljeg jer je on idealan igrac za njihov sistem igre.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 02 nov 2011, 21:42

Da ali u drugom klubu bi bio ****. One golove bi i moja Nena dala ali eto ... Za njihov sistem igre on je savršen ali kao pojedinac je najveći tokmak od napadača kojeg sam ja vidio. Sve na tanjir golovi

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 02 nov 2011, 21:42

slika
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 nov 2011, 21:43

Boateng_27 je napisao/la:Da ali u drugom klubu bi bio ****. One golove bi i moja Nena dala ali eto ... Za njihov sistem igre on je savršen ali kao pojedinac je najveći tokmak od napadača kojeg sam ja vidio. Sve na tanjir golovi
Ako si vidio prvi gol onda ovo zadnje što si napisao ne pije vode.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 02 nov 2011, 21:44

Saurman je napisao/la:
Boateng_27 je napisao/la:Da ali u drugom klubu bi bio ****. One golove bi i moja Nena dala ali eto ... Za njihov sistem igre on je savršen ali kao pojedinac je najveći tokmak od napadača kojeg sam ja vidio. Sve na tanjir golovi
Ako si vidio prvi gol onda ovo zadnje što si napisao ne pije vode.
Većina su tanjir golovi ... nebi više o njemu tema je SSC Napoli

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 02 nov 2011, 21:44

Pravi napadac se uvjek nadje u pravo vrijeme na pravom mjestu.
Opet ti kazem nije genijalac ali nije ni Pipo pa je jedan od vecih napadaca ;)

Na osnovu cega si zakljucio da bi samo u Bayernu bio dobar?
On je sa strasnom preporukom dosao u taj isti Bayern kao najskuplji igrac Bundeske i najbolji napadac...
Prvenstveno se morao dokazivati u Stuttgartu da bi dospio do Bavarskog diva...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 nov 2011, 22:44

Svaka cast momcima kako su se vratili u tekmu. Lavezzi&Fernandez kraljevi.slika
Mazzarri tek na 2:0 skontao da se ne moze protiv krila Bayerna, pa promrnio formaciju. Nazalost, izmena izvrsena na 3:0. slika
Na kraju, kobasicarima boolja zvakala gace, al' realno - jesu za klasu bolja ekipa i ne bi bilo zasluzeno da je Napoli izjednacio. 8-)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 02 nov 2011, 22:47

Yebajiga, ja ovo gledam kao pobijedu Napolija jer kolko sam vidio Bayern je dao dva gola iz ofsajda :D . Svim srcem sam navijao za vas ali eto jbg ...

Zaslužena njihova pobijeda.

FORZA NAPOLI - FORZA FERNANDEZ

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 nov 2011, 22:53

Napoli je pokazao zube večeras ,dosta dobro se istakao Lavezzi ima tu određene kvalitete što ne bi mogao reći za Hamsika momak dva pasa nije uvezao kako treba u čitavoj utakmici.Meč odluke za vas je protiv Citya jer ipak protiv Bayerna niste imali šta tražiti i ovaj bod iz dvije utakmice je ko kuća za ekipu koja je za bar 3 klase iza Bayerna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 nov 2011, 22:56

A oni se ponadali! :lol: Dečki sretni kaj nisu otišli doma pune mreže. Mi se opustili pa im si oni misle kak su oni nekaj u Minhenu napravili! :lol:

Kad sam si bio razmišljao o prolasku skupine, nekak sam si brijo da bi rađe htio da Napoli prođe jer ko zna kaj će City kasnije biti, ali nakon ove dvije tekme,NIKAD VIŠE!!! Pa to je užas da oni ovakvu utakmicu završe sa 3-2 i da čovjek zaboravi kaj je tom klubu u prvom poluvremenu bilo napravljeno! Jednostavno je neshvatljivo što tim žabarima njihova nacionalnost nosi! FUJ! Da Bog da propali!

Inaće Gomez ga je zabil sa lijevom, sa desnom, iz nabaca, solo akcije, izvan 16 terca, odbijanac, zabio je Hattrick i to samo u jednom poluvremenu, zabil je sva 3 gola svoje momčadi u istoj većeri!!!

Jel se može od igrača tražiti više? Dokad ćete sumnjati u ovaj stroj koji para mreže, sa kurcima palcima! Samo ćekam još da se za vrijeme tekme posere i da mu **** tak izleti iz šupka da se lopta od njegovog **** odbije i dobije takav EFEJ da uđe u gol!!!! Samo tak još nije gol dao! NAJBOLJI; NAJSEXUALNIJI; NAJVEĆI GOLGETER SVIJETA!!!! Kakvi mrtvi Cavaniji i Džekani te raznorazni I IbraGnojkovići! :lol: E kad smo kod Cavania, kaj maca popala jezik. Čuj Cavani u istu rečenicu sa Gomezom! :lol: Dve klase ispod da, ali da je blizu Gomezove kvalitete, he he. Brijem da mu je Cavani posle tekme išel kopačke poljubiti!

Jedina dobra stvar kod tog canavija je da je cavani dobar glumac - reŠPEKt!

I BELIVE IN MEZ!

slika

I BELIVE IN MARIO ŠPEK-MEZ!!!

Dođite nam opet :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 nov 2011, 23:01

Antone, ako si voljan da izbacis 20€, napisacu ti post od nekih 300ak redova, za koji bi mi bilo potrebno bar 2 sata. Da ti objasnim neke sitnice u fudbalu, posto ti nisu neke fundamentalne stvari jasTne. Do tada, troluj neometano. Ups, htedoh reci: troluj dok te modovi/admin ne dokace. 8-)

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 nov 2011, 23:06

hahah neko došao ovdje provocirati napoli jer je zamisli izgubio 3-2 od bajerna koji je triput skuplji tim.
ovo je definitivno za čestitku, nisam gledao ali dva gola zabiti u minhenu nemože svako, u BL niko čini mi se još nije i to bez kapitena, svaka čast, mada teško će napoli do prolaza dalje, ali igrama dosad su stvarno zaslužili respekt, uzmu bod bajernu, pa sitiju u engleskoj.
lijepi rezultati jedne relativno jeftine ekipe, svaka čast
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 02 nov 2011, 23:10

tony-mortale je napisao/la:nisam gledao ali dva gola zabiti
Kljucne rijeci nisi gledao i ne znas kako su pala ta dva gola , ali svaka cast Napoliu za igru koja je ofanzivnija od bilo koje italijanske ekipe , ne znam bas da li ce proci imaju dobre sanse ali moraju da dobiju City-a sto je jako tesko jer su zaista jaki ali vidjet cemo sve je moguce.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 nov 2011, 23:13

tony-mortale je napisao/la:hahah neko došao ovdje provocirati napoli jer je zamisli izgubio 3-2 od bajerna koji je triput skuplji tim.
ovo je definitivno za čestitku, nisam gledao ali dva gola zabiti u minhenu nemože svako, u BL niko čini mi se još nije i to bez kapitena, svaka čast, mada teško će napoli do prolaza dalje, ali igrama dosad su stvarno zaslužili respekt, uzmu bod bajernu, pa sitiju u engleskoj.
lijepi rezultati jedne relativno jeftine ekipe, svaka čast
Ja recimo zelim Bayernu da im padne Milan u 1/8 finala LS. To je sudar titana, a ne ovo veceras.
MDS je najiskusniji igrac Napolija u LS. Ovo veceras mu je bila 11. ili 12. tekma. Nisam siguran. Ostalima je ovo bila u najbolju ruku 4. utakmica u zivotu na ovom nivou takmicenja. Samo 1 Schweinsteiger ima nekih 60ak nastupa u istoj. Toliko o tome.
O vrednosti timova i platama igraca ne bih. To si ti lepo rekao.
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 02 nov 2011, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 nov 2011, 23:13

Bundesliga je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:nisam gledao ali dva gola zabiti
Kljucne rijeci nisi gledao i ne znas kako su pala ta dva gola , ali svaka cast Napoliu za igru koja je ofanzivnija od bilo koje italijanske ekipe , ne znam bas da li ce proci imaju dobre sanse ali moraju da dobiju City-a sto je jako tesko jer su zaista jaki ali vidjet cemo sve je moguce.
čekaj zar je bitno, jesu li dali dva gola u minhenu??
jesu piše na svim txt i livescoreu itd.
jel iko to ove sezone uradio, nije, pokazali se bolje od svih BL ekipa i man citya, a koštaju neuporedivo manje od njih i od bajerna, jel to za respekta svako sebi mora odgovoriti, po meni jeste itekako ;)

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 02 nov 2011, 23:15

PA taj isti Napoli cirka cjeni Hamsika na nekih 40 miliona.
Taj momak sam sebe pojede u svakoj vaznijoj utakmici.

navijao sam za Napoli medjutim Bayern pokazao da je jednostavno bolji...

Gomez htjeli vi ili ne pokazao da je jedan od najbolji centarfora u Evropi.
Golovi se ne daju sami a ovaj momak ih trpa vec 2 sezone u enormnim ciframa.

Lavezzi je klasa za sebe , zasigurno najbolji igrac Napolitanaca.

Sad je vec postalo gutavo u ovoj grupi.
Napoli i dalje je u jako dobroj situaciji.
Bayern za neku siguricu bi morao izvuci bod u Manchesteru iako su jaca ekipa od Citya.
Napolitancima nece biti lahko protiv Spanaca ,sto se vidjelo i u prvoj utakmici u Italiji.
Ali tu su 3 boda pod imperativom...

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 02 nov 2011, 23:19

Niko ne osporava da su dali ta dva gola , a to sto kazes da Bayern nije primio do sada 2 gola primio ih je naprimjer od Hannovera, naravno ne na svome terenu ali ih je primio . A primit ce ih jos s obzirom na ozljedu Schweinsteigera koji znaci puno u sredini a ozlijedio se na pocetku drugog poluvremena, sto se tice ovog da napoli kosta duplo manje to toliko nije ni bitno jer ne igraju pare nego ljudi , to ti je dokazao i Lyon prije par godina protiv Reala a ima tih primjera jos dosta , Apoel itd.. Napoli je dosta dobra ekipa koja zasluzuje respekt to niko ne osporava 8-)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 nov 2011, 23:21

Reuf je napisao/la:PA taj isti Napoli cirka cjeni Hamsika na nekih 40 miliona.
Taj momak sam sebe pojede u svakoj vaznijoj utakmici.
Priznaj da ne pratis Serie A redovno. ;)
navijao sam za Napoli medjutim Bayern pokazao da je jednostavno bolji...
+1
Gomez htjeli vi ili ne pokazao da je jedan od najbolji centarfora u Evropi.
Golovi se ne daju sami a ovaj momak ih trpa vec 2 sezone u enormnim ciframa.
Trpa ih, ali genericki i uz veliki (najveci ) udeo saigraca.
Lavezzi je klasa za sebe , zasigurno najbolji igrac Napolitanaca.
+1
Sad je vec postalo gutavo u ovoj grupi.
Napoli i dalje je u jako dobroj situaciji.
Bayern za neku siguricu bi morao izvuci bod u Manchesteru iako su jaca ekipa od Citya.
-1
Treba nam pobeda protiv Cityja, a do nje cemo tesko. City ce imati rasterecenog Bayerna, a to je vec veliki plus.

Napolitancima nece biti lahko protiv Spanaca ,sto se vidjelo i u prvoj utakmici u Italiji.
Ali tu su 3 boda pod imperativom...
O tom - po tom. Prvo da obezbedimo prezimljavanje u Evropi, pa onda da pricamo o Spancima.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 nov 2011, 23:23

Bundesliga je napisao/la:Niko ne osporava da su dali ta dva gola , a to sto kazes da Bayern nije primio do sada 2 gola primio ih je naprimjer od Hannovera, naravno ne na svome terenu ali ih je primio . A primit ce ih jos s obzirom na ozljedu Schweinsteigera koji znaci puno u sredini a ozlijedio se na pocetku drugog poluvremena, sto se tice ovog da napoli kosta duplo manje to toliko nije ni bitno jer ne igraju pare nego ljudi , to ti je dokazao i Lyon prije par godina protiv Reala a ima tih primjera jos dosta , Apoel itd.. Napoli je dosta dobra ekipa koja zasluzuje respekt to niko ne osporava 8-)
daj pusti te neoromantičarske priče, naravno da pare igraju vidi man city šta radi otkad su pare tu ili PSG, a nije duplo manje nego triput manje ;)
i onda se pokažu boljim od tog citya na tom istom stadionu, protiv ubjedljivo najbolje ekipe u BL kojoj su svi protivnici u ligi ukupno čini mi se zabili 1 gol, a napoli 2.
ponavljam za mene je to za OGROMAN respekt, kome nije nek vrijeđa i kaže buuuuuu izgubili ste od bajerna u minhenu 3-2 sram vas bilo

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.