"Gotovo sam siguran da je Konee igrao rukom nakon onog centarsuta".... neutralni spiker

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
101 po MarciOTNYS_YNWA je napisao/la:Čestitke Ronaldu na stotom golu.
I onda kazu pet sudija pun pogodak
Altintop griz'oToxicity je napisao/la:Di Maria.. Stvarno je lik večeras smiješan. Šta ga koji k... drži u igri a vamo bi Altintop griz'o da se dokaže. fuj
Pa cekaj, onda je pogrijesio kada je ruku Konea okarakterisao kao igru glavom. Pitam se odakle Koneu dvije glaveDevil je napisao/la:Kakav je ovo penal.![]()
I onda kazu pet sudija pun pogodak.
Jesam ja negde nesta napisao za ruku Konea.Nail for Real je napisao/la:Pa cekaj, onda je pogrijesio kada je ruku Konea okarakterisao kao igru glavom. Pitam se odakle Koneu dvije glaveDevil je napisao/la:Kakav je ovo penal.![]()
I onda kazu pet sudija pun pogodak..
Vrlo lako se mogao ponoviti rezultat iz Madrida, falio je cesto ili zadnji pas ili jednostavno precizniji sut.
Lyon se otvorio od pocetka utakmice i to smo morali bolje iskoristiti.
Zasto ne spominjemo losu odluku za Real da bi raspravili o losim sudijskim odlukama? Nebitno sad.Devil je napisao/la:Jesam ja negde nesta napisao za ruku Konea.Nail for Real je napisao/la:Pa cekaj, onda je pogrijesio kada je ruku Konea okarakterisao kao igru glavom. Pitam se odakle Koneu dvije glaveDevil je napisao/la:Kakav je ovo penal.![]()
I onda kazu pet sudija pun pogodak..
Vrlo lako se mogao ponoviti rezultat iz Madrida, falio je cesto ili zadnji pas ili jednostavno precizniji sut.
Lyon se otvorio od pocetka utakmice i to smo morali bolje iskoristiti.Rekao bih da nisam.
Zasto trazimo u smesnoj da ne kazem tragicnoj odluci,opravdanje za nesta ranije.
Sve kako treba, brada tu, brkove obrijao. Ima onaj killerski pogledRaul_64 je napisao/la: Možda Osasuna nakon sto Karim se vrati s namaza
evo napisah prije 3 sata i zamalo pogodihPuma je napisao/la:Valjda najveci klub na svijetu moze do pobjede i trasiranja puta ka drugoj fazi![]()
0-2 Ronaldo i Benzema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.