Loše ovo pravo, Bayern pravi prevelik pritisak. Trebalo bi ovo nekako na kontre jer Boateng i Buyten su tromi skroz
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
U tvojim ocima da, dokaza nemas.Boateng_27 je napisao/la:@Reuf Gomez je najveći tokmak na svijetu !![]()
Loše ovo pravo, Bayern pravi prevelik pritisak. Trebalo bi ovo nekako na kontre jer Boateng i Buyten su tromi skroz
Ako si vidio prvi gol onda ovo zadnje što si napisao ne pije vode.Boateng_27 je napisao/la:Da ali u drugom klubu bi bio ****. One golove bi i moja Nena dala ali eto ... Za njihov sistem igre on je savršen ali kao pojedinac je najveći tokmak od napadača kojeg sam ja vidio. Sve na tanjir golovi
Većina su tanjir golovi ... nebi više o njemu tema je SSC NapoliSaurman je napisao/la:Ako si vidio prvi gol onda ovo zadnje što si napisao ne pije vode.Boateng_27 je napisao/la:Da ali u drugom klubu bi bio ****. One golove bi i moja Nena dala ali eto ... Za njihov sistem igre on je savršen ali kao pojedinac je najveći tokmak od napadača kojeg sam ja vidio. Sve na tanjir golovi
Pravi napadac se uvjek nadje u pravo vrijeme na pravom mjestu.Boateng_27 je napisao/la:Da ali u drugom klubu bi bio ****. One golove bi i moja Nena dala ali eto ... Za njihov sistem igre on je savršen ali kao pojedinac je najveći tokmak od napadača kojeg sam ja vidio. Sve na tanjir golovi
Kljucne rijeci nisi gledao i ne znas kako su pala ta dva gola , ali svaka cast Napoliu za igru koja je ofanzivnija od bilo koje italijanske ekipe , ne znam bas da li ce proci imaju dobre sanse ali moraju da dobiju City-a sto je jako tesko jer su zaista jaki ali vidjet cemo sve je moguce.tony-mortale je napisao/la:nisam gledao ali dva gola zabiti
Ja recimo zelim Bayernu da im padne Milan u 1/8 finala LS. To je sudar titana, a ne ovo veceras.tony-mortale je napisao/la:hahah neko došao ovdje provocirati napoli jer je zamisli izgubio 3-2 od bajerna koji je triput skuplji tim.
ovo je definitivno za čestitku, nisam gledao ali dva gola zabiti u minhenu nemože svako, u BL niko čini mi se još nije i to bez kapitena, svaka čast, mada teško će napoli do prolaza dalje, ali igrama dosad su stvarno zaslužili respekt, uzmu bod bajernu, pa sitiju u engleskoj.
lijepi rezultati jedne relativno jeftine ekipe, svaka čast
čekaj zar je bitno, jesu li dali dva gola u minhenu??Bundesliga je napisao/la:Kljucne rijeci nisi gledao i ne znas kako su pala ta dva gola , ali svaka cast Napoliu za igru koja je ofanzivnija od bilo koje italijanske ekipe , ne znam bas da li ce proci imaju dobre sanse ali moraju da dobiju City-a sto je jako tesko jer su zaista jaki ali vidjet cemo sve je moguce.tony-mortale je napisao/la:nisam gledao ali dva gola zabiti
Priznaj da ne pratis Serie A redovno.Reuf je napisao/la:PA taj isti Napoli cirka cjeni Hamsika na nekih 40 miliona.
Taj momak sam sebe pojede u svakoj vaznijoj utakmici.
+1navijao sam za Napoli medjutim Bayern pokazao da je jednostavno bolji...
Trpa ih, ali genericki i uz veliki (najveci ) udeo saigraca.Gomez htjeli vi ili ne pokazao da je jedan od najbolji centarfora u Evropi.
Golovi se ne daju sami a ovaj momak ih trpa vec 2 sezone u enormnim ciframa.
+1Lavezzi je klasa za sebe , zasigurno najbolji igrac Napolitanaca.
-1Sad je vec postalo gutavo u ovoj grupi.
Napoli i dalje je u jako dobroj situaciji.
Bayern za neku siguricu bi morao izvuci bod u Manchesteru iako su jaca ekipa od Citya.
O tom - po tom. Prvo da obezbedimo prezimljavanje u Evropi, pa onda da pricamo o Spancima.Napolitancima nece biti lahko protiv Spanaca ,sto se vidjelo i u prvoj utakmici u Italiji.
Ali tu su 3 boda pod imperativom...
daj pusti te neoromantičarske priče, naravno da pare igraju vidi man city šta radi otkad su pare tu ili PSG, a nije duplo manje nego triput manjeBundesliga je napisao/la:Niko ne osporava da su dali ta dva gola , a to sto kazes da Bayern nije primio do sada 2 gola primio ih je naprimjer od Hannovera, naravno ne na svome terenu ali ih je primio . A primit ce ih jos s obzirom na ozljedu Schweinsteigera koji znaci puno u sredini a ozlijedio se na pocetku drugog poluvremena, sto se tice ovog da napoli kosta duplo manje to toliko nije ni bitno jer ne igraju pare nego ljudi , to ti je dokazao i Lyon prije par godina protiv Reala a ima tih primjera jos dosta , Apoel itd.. Napoli je dosta dobra ekipa koja zasluzuje respekt to niko ne osporava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.