http://www.youtube.com/watch?v=uZKNT7ee ... detailpage

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dobra konstatacija ako krenemo sa dva napadaca onda bi Miske trebao poceti a Pjanic uci umjesto njega tamo oko 60 minute ili obrnuto.blazz je napisao/la:Vidim većina izostavlja Misimovića meni je on bolji od Pjanića jedino što ne može igrati 90min već jednu 60-70min mada ni Pjanić nema snage za čitavu utakmicu.
najbolje je s jednim napadacem, a iza i pjanic i misimovic...vendeta87 je napisao/la:Dobra konstatacija ako krenemo sa dva napadaca onda bi Miske trebao poceti a Pjanic uci umjesto njega tamo oko 60 minute ili obrnuto.blazz je napisao/la:Vidim većina izostavlja Misimovića meni je on bolji od Pjanića jedino što ne može igrati 90min već jednu 60-70min mada ni Pjanić nema snage za čitavu utakmicu.
makarijus je napisao/la:ima li neko ovdje ko ce 100% biti na tekmi da mi sacuva ulaznicu sa utakmice?
Nesto ti nije jasno?!Scof1eld je napisao/la:makarijus je napisao/la:ima li neko ovdje ko ce 100% biti na tekmi da mi sacuva ulaznicu sa utakmice?![]()
![]()
![]()
Jeste druze, tako je. Ako neko bude raspolozen da mi pomogne, ne samo sa ovom ulaznicom vec i ostalim fudbalskim ulaznicama moze me kontaktirati na mail [email protected] Unaprijed HVALA!Unica_Liverpool_ je napisao/la:Pogledaj mu prvi post pa ćeš vidjeti da skuplja ulaznice..... Fin hobi.....
blazz je napisao/la:Vidim većina izostavlja Misimovića meni je on bolji od Pjanića jedino što ne može igrati 90min već jednu 60-70min mada ni Pjanić nema snage za čitavu utakmicu.
LukasL33 je napisao/la:Definitivno imamo nekoliko igraca koji tesko da mogu cijelu tekmu odigrati u punom ritmu a to su, Salihovic, Misimovic, Rahimic a mozda je tu i Ibisevic.
bravo, ok za pjanica malo je povrijedjen al brate neki ljudi bi samo da se nadju na utakmici svoje noge polomili a kamoli da igrajuensadek je napisao/la:E ****,sad se bezveze raspravljate o tome mogu li izdržati cijelu tekmu u visokom ritmu svih 90 minuta.
Odgovor je sasvim jeddnostavan kad je rijec o ovakvim i sličnim utakmicama"moraju"
Pa fudbal im je profesija,znali su u šta se upuštaju,da fizički moraju biti izuzetno spremni i kraj priče.
Ali to sve zavisi od njih samih,dzeko može sigurno,spahić također,dok za misketa i pjanica nisam siguran i ako će morati stisnuti zube i pokušati,jer od njih dvojce cce umnogome zavisiti ishod ovog dvomeca
E bravo! Cura, a veći mudonja od 26 posto ovih na anketi... nadam se da te izraz ne vrijeđa, ali morao sam zbog "njih"..BaDa12 je napisao/la:Jao, tek sad vidim anketu. " Ronaldo je Ronaldo! "![]()
Dajte ljudi, ne bojte se toliko. To o UEFI i raznim zavjerama, našoj predaji prije čina, objesite sve mačku o rep! Vrijeme je da se prestanemo sakrivati iza drugih i uvijek se praviti žrtvama.
Kako sam već pisala, naravno da možemo pobijediti. Samo na to moramo i misliti, i aferim!
Btw, gdje je @Principatus? Vidjela sam da se razbjesnio jedan dan, nije valjda dobio trajni ban?
Kako ćemo bez njegovih bombi?
nije to problem druze...LukasL33 je napisao/la:Kako su nelogicne ove ofanzivne formacije u prvoj tekmi, Susic cijele kvale defanzivno odradio a sad da igra ofanzivno u dvomecu gdje igramo prvu kuci? Pa sam je rekao da se sve rjesava u Portugalu, znaci nece srljati ovdje, igrace smao sa Dzekom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.