Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Polo
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Polo » 02 nov 2011, 00:05

tevezito je napisao/la:Čini se da je menadžer vodeće momčadi Premiershipa spreman pružiti novu šansu Argentincu koji nije u kadru momčadi od kako je odbio ući u igru protiv Bayerna u susretu Lige prvaka.

"Sve ovisi o Carlosu. Ako se ispriča suigračima i meni sve će biti kao prije. No, ukoliko to ne učini poznata je njegova nogometna vrijednost i nešto bi se dogodilo u siječanjskom prijelaznom roku. Ja sam prvi koji ne želim ovakvo stanje i napetost u odnosu s igračem i prvi ću mu oprostiti ako se ispriča", izjavio je Mancini.
I ja sam to negdje procitao ali mislim i sada kad bi se vratio nakon nekoliko opet bi napravio neki incident i onda to ne vodi nicemu jer je on trenutno totalno izgubljen odnosno nema nimalo motivacije igrati za city i onda samo moze skoditi ekipi i treneru. Zaigra mozda opet i onda nakon mjesec opet nesto nezadovoljan tretmanom vremenom u Manchesteru zeli blize da je djeci itd.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 02 nov 2011, 00:31

Polo je napisao/la:
tevezito je napisao/la:Čini se da je menadžer vodeće momčadi Premiershipa spreman pružiti novu šansu Argentincu koji nije u kadru momčadi od kako je odbio ući u igru protiv Bayerna u susretu Lige prvaka.

"Sve ovisi o Carlosu. Ako se ispriča suigračima i meni sve će biti kao prije. No, ukoliko to ne učini poznata je njegova nogometna vrijednost i nešto bi se dogodilo u siječanjskom prijelaznom roku. Ja sam prvi koji ne želim ovakvo stanje i napetost u odnosu s igračem i prvi ću mu oprostiti ako se ispriča", izjavio je Mancini.
I ja sam to negdje procitao ali mislim i sada kad bi se vratio nakon nekoliko opet bi napravio neki incident i onda to ne vodi nicemu jer je on trenutno totalno izgubljen odnosno nema nimalo motivacije igrati za city i onda samo moze skoditi ekipi i treneru. Zaigra mozda opet i onda nakon mjesec opet nesto nezadovoljan tretmanom vremenom u Manchesteru zeli blize da je djeci itd.

ne znam šta će im on kad im ide i bez njega...valjda ipak vrijedi desetine miliona pa ce ga morati stavljati da malo zaigra...ja ne bi rizikovo dobru atmosferu i rezultate, kad su vec ovolike pare ulozili taman da im ti milioni propadnu.... i posudio bi ga negdje pa nek se iz posudbe prodaje
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 02 nov 2011, 11:37

Nadam se da će Džeko večeras igrati, ali da neće igrati u subotu protiv QPR. Ima Barton, on nije normalan, a pogotovo će biti naložen protiv Cityija jer su ga otjerali iz kluba. Šta znam šta budali može naumpasti, može povrijediti Džeku baš pred baraž :roll:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 nov 2011, 11:43

Jest vala. Barton je u zadnjih godinu i po povrijedio više od 20 igrača. :roll: Pa veća je mogućnost da ga na treningu povrijedi krvnik De Jong, negoli Barton na utakmici kontra QPR-a. :D Dakle, za Džeka bi najbolje bilo da trenira sa B timom Manchester Cityja. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 02 nov 2011, 13:53

Goldy je napisao/la:
Polo je napisao/la:

ne znam šta će im on kad im ide i bez njega...valjda ipak vrijedi desetine miliona pa ce ga morati stavljati da malo zaigra...ja ne bi rizikovo dobru atmosferu i rezultate, kad su vec ovolike pare ulozili taman da im ti milioni propadnu.... i posudio bi ga negdje pa nek se iz posudbe prodaje
Pa i meni je to najvaznije sada dobri rezultati i solidna igra ako se on vrati moze nesto zbrljat da bi se opet stvorila neka negativna slika. Sejhu ne znace ti milioni njegove vrjednosti nista.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 nov 2011, 19:50

City će početi u sastavu ;

-- > Hart, Zabaleta, Kompany, Savic, Clichy, Yaya, De Jong, Nasri, Silva, Milner, Balotelli

Formacijski ;

------------------Hart-------------------
Zabaleta---Kompany---Savic---Clichy
-------------De Jong---Yaya------------
---Milner---------Nasri---------Silva---
------------------Balotelli----------------

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 02 nov 2011, 20:01

Zasto nema Richardsa?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 02 nov 2011, 20:23

OTNYS_YNWA je napisao/la:City će početi u sastavu ;

-- > Hart, Zabaleta, Kompany, Savic, Clichy, Yaya, De Jong, Nasri, Silva, Milner, Balotelli

Formacijski ;

------------------Hart-------------------
Zabaleta---Kompany---Savic---Clichy
-------------De Jong---Yaya------------
---Milner---------Nasri---------Silva---
------------------Balotelli----------------
Iskreno i mene je iznenadio Mancini i to sa nekoliko igraca.U odbrani sam znao da ce igrat Zabaleta Kompany i Clichy ali Savica nisam ocekivao.U sredini je iznenadjenje izostanak Barryja.A mislio sam da cemo pocet sa dva napadaca ali eto nema veze.Sad sjest uz TV i uzivat i ocekivat pobjedu.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 02 nov 2011, 20:28

Savic ce morati igrati sad par utakmica (zavisno koliko Kompany bude suspendovan), protiv QPR-a 100%, pa je njegov nastup donekle razumljiv. Al' opet Lescott je dosad bio bolji od Kompanya, pa su mogla njih dvojica. Richardsa nema ni na klupi, vjerovatno je povrijedjen. Takodjer cudi neigranje Aguera ILI Dzeke. Ovako je cini mi se sreca sto je Viljareal desetkovan, u protivnom bi bilo guravo. Nista nije iskljuceno ni ovako. Lud je ovaj City. :D
Nervira me sto oficijelni twitter MCFC-a pise kako se Viljareal nema za sta boriti u ovoj grupi, a imaju jos 3 utakmice da se igraju.

p.s. Viljareal NIKAD nije kuci izgubio od neke engleske ekipe. Mada su drama desetkovani, ovaj napadac Joselu je pozvan iz B tima, 8 golova u 7 utakmica za Viljareal B. Navodno brz ko metak.

Say hello to Yuka and Mayumi who have come all the way from Toyko for this game..
slika
#MCFC

Šeik Mansour doveo gejše neke izgleda Džeki i Baloteliju. :lol: :lol:

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 02 nov 2011, 20:44

neki SopCast link za tekmu ??? :roll:
FORZA MARŠAL !!!

hujka
Kontakt:

Post Postao/la hujka » 02 nov 2011, 20:47

link,.,.,, :) :)

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 02 nov 2011, 20:52

Mancini je Balotelliju servirao dobru logistiku. Ako se sad ne proslavi, nece nikad.
Nemam nista protiv Bale, cak mi je i drag ali volio bi da City dobije tek kad Dzeko udje. 8-)
U svakom slucaju sam za da City dobije, sa ili bez Dzeke. To svakako, NARAVNO!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 02 nov 2011, 20:56

Evo ovde ima i drugih a i sopcast:
http://www.sportlemon.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 02 nov 2011, 21:15

yayaaaaaaa

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 02 nov 2011, 21:16

OLEEEEEE
1:0
Toure (asistencija Silve)

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 02 nov 2011, 21:33

super marioooooo

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 02 nov 2011, 21:33

Penal, opet na Bali. :mrgreen:
On izveo penal i to je 2:0.

ha ya
Kontakt:

Post Postao/la ha ya » 02 nov 2011, 21:37

SamoZeljo je napisao/la:Penal, opet na Bali. :mrgreen:
On izveo penal i to je 2:0.
jel moze link?

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 nov 2011, 21:37

Kako je glup penal sviran. :lol:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 02 nov 2011, 21:43

I kako je samo dosadna utakmica. :D

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.