Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Evo i u Sarajevu bh cabel net uveo eurosport2 sa bundesligom. Hvala svima koji su slali mailove, ipak je urodilo plodom. Kod koga je druga kablovska nek vrsi pritisak da vam uvedu es2 sa b.l. Jednostavno moraju
Ovaj i jeste za nas balkance ,to su ljudi u kablovskim fulali kada uzimaju satelit jer ima ih dva..Ja sam se raspitao kod jarana koji radi u kablovskoj...
- bayernovac
- Kontakt:
Jeli u subotu na eurosportu2 prenos Bayern-Werder u 15:30 ili je Bayer 04-Hoffenheim
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
e ljudi pozdrav evo i mi u bihacu smo dobili ovaj regionalni eurosport 2 nasa kablovska ga uvela sad cemo da uzivamo u igrama nasih zmajeva a prenose bayern-werder i koln-wolsfburg 

esso je napisao/la:e ljudi pozdrav evo i mi u bihacu smo dobili ovaj regionalni eurosport 2 nasa kablovska ga uvela sad cemo da uzivamo u igrama nasih zmajeva a prenose bayern-werder i koln-wolsfburg
A jbt. svima uvode samo ovdje u Sarajevu na HS kablovskoj nema...

I na Elobu. Ja cu je odjaviti narednog mjeseca. Hebo ih TV Behar i TV Jasmin.adnan24 je napisao/la:esso je napisao/la:e ljudi pozdrav evo i mi u bihacu smo dobili ovaj regionalni eurosport 2 nasa kablovska ga uvela sad cemo da uzivamo u igrama nasih zmajeva a prenose bayern-werder i koln-wolsfburg
A jbt. svima uvode samo ovdje u Sarajevu na HS kablovskoj nema...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Pasa jesi kontaktirao ti Elob vezano za gledanje Bundeslige, i ako jesi, sta su ti rekli?amerosm je napisao/la:I na Elobu. Ja cu je odjaviti narednog mjeseca. Hebo ih TV Behar i TV Jasmin.adnan24 je napisao/la:esso je napisao/la:e ljudi pozdrav evo i mi u bihacu smo dobili ovaj regionalni eurosport 2 nasa kablovska ga uvela sad cemo da uzivamo u igrama nasih zmajeva a prenose bayern-werder i koln-wolsfburg
A jbt. svima uvode samo ovdje u Sarajevu na HS kablovskoj nema...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Pasa jesi kontaktirao ti Elob vezano za gledanje Bundeslige, i ako jesi, sta su ti rekli?
Kontaktirao sam i rekli su mi da oni ne mogu uvesti taj kanal sto prenosi Bundesligu, ali ostali operateri su im dokazali da je moguce, samo nece. Lopovi, bas me boli briga za njih nardenog mjeseca cu ih odjaviti pa nek svojojim familijama prosipaju TV Behar i TV Jasmin.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Pasa jesi kontaktirao ti Elob vezano za gledanje Bundeslige, i ako jesi, sta su ti rekli?
Kontaktirao sam i rekli su mi da oni ne mogu uvesti taj kanal sto prenosi Bundesligu, ali ostali operateri su im dokazali da je moguce, samo nece. Lopovi, bas me boli briga za njih nardenog mjeseca cu ih odjaviti pa nek svojojim familijama prosipaju TV Behar i TV Jasmin.
kreteni

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Hvala pasa. Ostaje ici u negdje u kafic gledati, ili trositi bezobzirno limit na justintvamerosm je napisao/la:Pasa jesi kontaktirao ti Elob vezano za gledanje Bundeslige, i ako jesi, sta su ti rekli?

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Vršim konstantan pritisak u Banjoj Luci ali još ništa od Bundes Lige....
Dosad sam uspio skontati da ima na nekim kablovskim u Sarajevu i Bihaću ako ima još gdje recite da nabijem na nos ovim svojim stručnjacima iz kablovske....
Dosad sam uspio skontati da ima na nekim kablovskim u Sarajevu i Bihaću ako ima još gdje recite da nabijem na nos ovim svojim stručnjacima iz kablovske....
gdje ce biti bundes liga????
Valjda na Eurosportu 2 ,ovi sto imaju Elob ,ima da narucite kao dodatni paket ,neki digitalni resiver ,on se placa dodatno mjesecno 7-8 km ja mislim ,na njemu dodje Eurosport 2 ,tako da probajte to naruciti i uzivajte u Bundesligi.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ja imam to ALI nemam bundesliguPapilon20 je napisao/la:Valjda na Eurosportu 2 ,ovi sto imaju Elob ,ima da narucite kao dodatni paket ,neki digitalni resiver ,on se placa dodatno mjesecno 7-8 km ja mislim ,na njemu dodje Eurosport 2 ,tako da probajte to naruciti i uzivajte u Bundesligi.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kako ba klocu ,sta ti bude na Eurosport 2 za vrijeme dok se igraju utakmice ? Sta radis danas
?

- bistrikboy
- Kontakt:
Bude mi fudbal na pijesku i skokovi na one plasticne podlogePapilon20 je napisao/la:Kako ba klocu ,sta ti bude na Eurosport 2 za vrijeme dok se igraju utakmice ? Sta radis danas?

Administracija trazim ban za Papilona

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
e hebo mater ova HS kablovska ima sve biljke (od jasmina do behara) al nemaju taj eurosport2. Pa kad ih ufatim kicmu cu im u cvor sabit. Bolan sutra kad uvedu Kuranfil TV.
E jbg onda ,patit se preko neta i sta ces ,mada ja mislim da mora biti na srpskom Eurosportu 2 ,tako barem pise ,a kod mene je ona srpska verzija 

imas jos i u tuzli zenici konjicudani84 je napisao/la:Vršim konstantan pritisak u Banjoj Luci ali još ništa od Bundes Lige....

Persona koja je nadležna za kanale na mojoj kablovskoj je na moru......to je zadnji odgovor....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.