Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
Gdje stavit ove dresove i grbove, u koji folder tačno ???
tamo u dokumentima u sportsinteractive, pa fm12, napravis "graphics" -> logos/kits ..i sad valjda za ovaj menadzer jos u kitsu folder outfield sto prije nije bilo potrebno...Bosco je napisao/la:Gdje stavit ove dresove i grbove, u koji folder tačno ???
ser del barça es el millor que hi ha !
- supersonic83
- Kontakt:
My Documents/sports Interactive/Football Manager 2012/graphics/logosBosco je napisao/la:Gdje stavit ove dresove i grbove, u koji folder tačno ???
I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
Stručnak evo pa klikaj na staf koliko hoćeš http://www.mediafire.com/?bxdxcb97x1zeco2" onclick="window.open(this.href);return false;batistuta9 je napisao/la:Je li izasao fix za verziju 12.0.3. neka neko postavi ako jeste. Ovi sto govore da im sve besprijekorno radi neka kliknu na nekog iz staff-a, ako ih onda ne izbaci iz igrice onda im je sve ok(v12.0.3). ps Je li velika razlika izmedu v12.0.3 i 12.0.2 da beze ne cekam, ako golmanu position spadne za 1 u 2 sezone onda nije to nesto?
Evo da nebi bilo vise pitanja dje sta ubaciti:
Skinove stavite u: My Documents > Sports Interactive > Football Manager 2011 > skins
Dresove stavite u: My Documents > Sports Interactive > Football Manager 2011 > graphics > kits
Slike igrača stavite u: My Documents > Sports Interactive > Football Manager 2011 > graphics > pictures > players
Grbove stavite u: My Documents > Sports Interactive > Football Manager 2011 > graphics > logos
Lopte stavite u: My Documents > Sports Interactive > Football Manager 2011 > graphics > pitch > balls
Mreže stavite u: u My Documents > Sports Interactive > Football Manager 2011 > graphics > pitch > nets
Nakon što ste sve ovo uradili uđite u FM > Preferences > Display & Sounds > odštrihirajte 'Use skin cache' > štrihirajte 'Always reload skin on confirm' > Confirm.
Skinove stavite u: My Documents > Sports Interactive > Football Manager 2011 > skins
Dresove stavite u: My Documents > Sports Interactive > Football Manager 2011 > graphics > kits
Slike igrača stavite u: My Documents > Sports Interactive > Football Manager 2011 > graphics > pictures > players
Grbove stavite u: My Documents > Sports Interactive > Football Manager 2011 > graphics > logos
Lopte stavite u: My Documents > Sports Interactive > Football Manager 2011 > graphics > pitch > balls
Mreže stavite u: u My Documents > Sports Interactive > Football Manager 2011 > graphics > pitch > nets
Nakon što ste sve ovo uradili uđite u FM > Preferences > Display & Sounds > odštrihirajte 'Use skin cache' > štrihirajte 'Always reload skin on confirm' > Confirm.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ovaj Fix radi normala ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
da.. mozes staff otvaratSarajlijc@ je napisao/la:Ovaj Fix radi normala ?

ser del barça es el millor que hi ha !
ja ne mogu otvorit nijednog skauta :OScof1eld je napisao/la:da.. mozes staff otvaratSarajlijc@ je napisao/la:Ovaj Fix radi normala ?
Nil Satis Nisi Optimum
Jel moze neko reci , kako su napravljeni nasi igraci ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
pomozite ljudi molim vas nece da mi otvori fm izbacuje onaj error reinstall sam ga 1337 puta i sve fino crack ubacio i sve po uputama 

Vjerovatno da 1337 puta nisi dobro instaliro il nisi skino sa dobrih linkovajpastore je napisao/la:pomozite ljudi molim vas nece da mi otvori fm izbacuje onaj error reinstall sam ga 1337 puta i sve fino crack ubacio i sve po uputama

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
"The application failed to initialize properly (0xc0000005). Click on OK to terminate the application."classic je napisao/la:Vjerovatno da 1337 puta nisi dobro instaliro il nisi skino sa dobrih linkovajpastore je napisao/la:pomozite ljudi molim vas nece da mi otvori fm izbacuje onaj error reinstall sam ga 1337 puta i sve fino crack ubacio i sve po uputama
ja ovaj sto sa skino nisam ga ni instaliro, samo na deskopu zalijepio i crekovo i eto .. A skino sam onaj sa torrenta sto imas tamo na 14 il 15 str ..jpastore je napisao/la:pomozite ljudi molim vas nece da mi otvori fm izbacuje onaj error reinstall sam ga 1337 puta i sve fino crack ubacio i sve po uputama
ja i dalje sa editorom imam probelma 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Stvarno neznam koji ce vam qrc editor, ako mislite namjestati sebi pare ili prebacivati igrace onda **** tu igru nije zanimljivo ha ya 

vec sam objasnio sto ce mi editor, da mogu da igram sa ekipom united of manchester iz najnize lige nemam namjeru nis namjestati drugo, z to sto ti pricas treba ti samo ingame editorhattab je napisao/la:Stvarno neznam koji ce vam qrc editor, ako mislite namjestati sebi pare ili prebacivati igrace onda **** tu igru nije zanimljivo ha ya

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Moze li mi neko napisati ima li mu u igri grba Napolija, dresova za Newcastle, Norwich, QPR...Meni ih ima u folderu ali ne znam iz kojeg razloga se ne pojavljuju kad udjem u igru 

Mi nikada odustati necemo...
Jesi cekirao ono always reload on confirm i skinuo kvacicu sa Use skin Cache.10.Skoro je napisao/la:Moze li mi neko napisati ima li mu u igri grba Napolija, dresova za Newcastle, Norwich, QPR...Meni ih ima u folderu ali ne znam iz kojeg razloga se ne pojavljuju kad udjem u igru

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
jesam i imam sve grbove i dresove izuzev nabrojanih i mozda jos poneki...Devil je napisao/la:Jesi cekirao ono always reload on confirm i skinuo kvacicu sa Use skin Cache.10.Skoro je napisao/la:Moze li mi neko napisati ima li mu u igri grba Napolija, dresova za Newcastle, Norwich, QPR...Meni ih ima u folderu ali ne znam iz kojeg razloga se ne pojavljuju kad udjem u igru
Mi nikada odustati necemo...
jest **** pregovarat...
posaljem u bilbao ponudu od 30 mil za lorentea odbiju
znaci sve sam probo napadace dovest, lisandra,jovetica,balottelija...sve dostupne al nema sanse
posaljem u bilbao ponudu od 30 mil za lorentea odbiju

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.