Mevlid igra CoD-a ili GTA po Sarajevusenad_flamin je napisao/la:Na Fejsu vec počele zajebancije : Meni ce Mevlid pucat na svadbi

Kod nas Mevlid vec isfuro ima dosta fora
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mevlid igra CoD-a ili GTA po Sarajevusenad_flamin je napisao/la:Na Fejsu vec počele zajebancije : Meni ce Mevlid pucat na svadbi
Limuntos je napisao/la:ne mogu vjerovat da sam cuo toliko pohvala o onom programu na fb "take this lollipop", a da nesto gluplje u zivotu nisam vidio....pricate, lik gleda slike i lupa glavom od sto i svasta nesto, a ono, sve sto je uradio, pogledao jednu sliku, lik se nesto izmotava, razgibava, trbusnjake radi, i na kraju izadje iz auta i ono odbrojava...glupost kakve nema na dunjaluku...
A evo sad hoce !!!Omerbavarac je napisao/la:Imam i ja isti problem vec nekoliko dana, ali otvori novi tab i pokreni ponovo facebook, pojavice se chat, barem kod mene tako fercera.Adelin je napisao/la:Evo ni u mene nema ovog chata sve sje.base !!!
Unknown Genius je napisao/la:Kako na ovom "novom" fejsu brisati prijatelje? Ne mislim ono jedno po jedno, nego da nađem onu listu i samo da ih redom brišem. Sve zakomplikovali, još malo trebat će pola sata da nađem gdje status objaviti.
Unknown Genius je napisao/la:Unknown Genius je napisao/la:Kako na ovom "novom" fejsu brisati prijatelje? Ne mislim ono jedno po jedno, nego da nađem onu listu i samo da ih redom brišem. Sve zakomplikovali, još malo trebat će pola sata da nađem gdje status objaviti.
Ti meni srce staviš,ja tebi nešto drugoGoalgetter je napisao/la:A statusa![]()
'Oće tko ♥ na ziid .?
Cuj jbt, lajkas joj status, da bi ti zaljepila srce na zid. Debilizmu na ovom fejsu nikad kraj.
Ideš na konfiguracije računa (ili kako već piše na našem jeziku) onda u lijevom uglu ima izbor, ponuđene su i aplikacije, klikneš i dobiješ listu svih aplikacija koje si nekad koristio. Pored svake ima x za izbrisati. Dakle, nađeš željenu i x.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ima neka aplikcija "60 photos",kako je napustiti,izaći da mi se to više ne pojavljuje?
BaDa12 je napisao/la:Ideš na konfiguracije računa (ili kako već piše na našem jeziku) onda u lijevom uglu ima izbor, ponuđene su i aplikacije, klikneš i dobiješ listu svih aplikacija koje si nekad koristio. Pored svake ima x za izbrisati. Dakle, nađeš željenu i x.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ima neka aplikcija "60 photos",kako je napustiti,izaći da mi se to više ne pojavljuje?
Sigurno je istina...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Je li istina?????
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 8 gostiju.