FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mostar_mo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mostar_mo » 12 avg 2009, 16:37

irfan41 je napisao/la:volio bih da RA ispuni jug i da ih dodje sto vise . kako i njih tako i nas. pa da u pravom derbiju upisemo prvu tricvu ove sezone

i ja isto prizeljkujem bar 10 000 ljudi na stadionu , da bude pravi derbi , i da mi naravno pobjedimo ...da ne budem pohlepan , bio bi zadovoljan i remijem :lol:

ne mogu sad znati koliko ce nas doci al s obzirom na atmosferu u gradu i uopce oko Veleza garantujem da nas nece biti manje od 600-700 , a prizeljkujem nesto slicno kao na Grbavici prije par godina ..znaci oko 2000 ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

aakiica_sa
Kontakt:

Post Postao/la aakiica_sa » 12 avg 2009, 17:17

ma cuo sam da se napravili ogromno gostovanje na Grbavici,ali nisma znao da je bilo ovoliko ljudi!!! :o
a sto vas nisu pustili na sjever,vec se na istoku mucili??

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 12 avg 2009, 17:35

aakiica_sa je napisao/la:ma cuo sam da se napravili ogromno gostovanje na Grbavici,ali nisma znao da je bilo ovoliko ljudi!!! :o

nisu nam dali u hladovinu na sjever , upeko zvizdan bio katastrofa na istoku ...ubilo nas sunce al eto izdrzali smo nekako :)
sjecam se jednog naseg dobro gostovanja na Kosevu al davno je to bilo ima sigurno 10-ak godina , jos se liga nije bila ujedinila ..snijeg bio , i tada nas je bilo 1000 najmanje ...poslije tekme pjeske tamo prema Barama isli kroz kaljuzu , cekali nas autobusi tamo.. mozda si ti mladji malo pa se ne sjecas ..

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 12 avg 2009, 19:01

aakiica_sa je napisao/la:ma cuo sam da se napravili ogromno gostovanje na Grbavici,ali nisma znao da je bilo ovoliko ljudi!!! :o

ma da su ih pustili na sjever oni mali plavi strumfovi se nebi culi, kao sto se ne cuju kad igraju protiv nas. znao sam za ovo gostovanje i te sam sezone ocekivao i na kosevu ovako al su dosli u manjem broju. ipak su sad dvije tekem dobili pa mislim da je u mostaru euforija. ali nama je sve osim pobjede smak svijeta

moj grad, moj klub
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 12 avg 2009, 19:55

mostar_mo je napisao/la:
aakiica_sa je napisao/la:Vauu...!!!! 2000 RA na AFH-u!!!PA bit ce kao da igramo u gostima.!!! :D :D

ja ocekujem da nas bude kao na Grbavici prije 2 godine 1500-2000
slika
jel ovo kad ste s manijacima mijenjali salove???
ako je vas ovdje 2000 onda hordi na derbiju bude 5000 a na zadnjem derbiju je bilo ukupno 8000 gledalaca

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 12 avg 2009, 20:04

burek pita je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:
aakiica_sa je napisao/la:Vauu...!!!! 2000 RA na AFH-u!!!PA bit ce kao da igramo u gostima.!!! :D :D

ja ocekujem da nas bude kao na Grbavici prije 2 godine 1500-2000
slika
jel ovo kad ste s manijacima mijenjali salove???
ako je vas ovdje 2000 onda hordi na derbiju bude 5000 a na zadnjem derbiju je bilo ukupno 8000 gledalaca

da , to je bilo kada smo mijenjali salove sa Manijacima u augustu 2006 ..
koliko ti mislis da nas je bilo ovde ??? ja garantujem bar 1600-1700.. pa pogledaj malo sliku , vise od pola terena duzinom smo zauzeli ...

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 12 avg 2009, 20:10

bayer 04 je napisao/la:
Zagor je napisao/la:neću ni ja više pisati. Možda samo na onoj temi za igranje utakmica ss.ba lige, a za ostalo me...
Zagor bolan...Nemoj nas zajebavati...Još mi samo treba da je i dubioza u Hordama...
Nastavi igrati barem ligu...

A u cjelini baš vam je glupo to napuštanje,jer je ovo najbolja sportska stranica u našoj državi,i uopšte ne vidim neku subjektivnost u njihovom pisanju...

Moram vas jednostavno upitati...Jeste li vi navijači Sarajeva,ili oni što jednostavno mrze Želju???
Jer izgleda da vam smeta što je pisalo da je na Grbavici bilo 10.000 ljudi,i da vam smeta neko priznanje koje je ova stranica dodjelila Želji???
nismo mi navijaci sarajeva,mi smo oni sto jednostavno mrze zelju...mars s teme!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 12 avg 2009, 20:11

mostar_mo je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:volio bih da RA ispuni jug i da ih dodje sto vise . kako i njih tako i nas. pa da u pravom derbiju upisemo prvu tricvu ove sezone

i ja isto prizeljkujem bar 10 000 ljudi na stadionu , da bude pravi derbi , i da mi naravno pobjedimo ...da ne budem pohlepan , bio bi zadovoljan i remijem :lol:

ne mogu sad znati koliko ce nas doci al s obzirom na atmosferu u gradu i uopce oko Veleza garantujem da nas nece biti manje od 600-700 , a prizeljkujem nesto slicno kao na Grbavici prije par godina ..znaci oko 2000 ..[/qu

Zadnji put je 10000 pitara bilo protiv Brotnja prije 8 godina.5000 vrh sa RA:
AMAR OSIM!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 12 avg 2009, 20:14

očekujem pobjedu od najmanje tri gola razlike a dobro bi bilo da zabijemo još koji :D

mostar_mo: ma koliko god da vas dođe nećete se čuti :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 12 avg 2009, 20:24

kalimero je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:

ne mogu sad znati koliko ce nas doci al s obzirom na atmosferu u gradu i uopce oko Veleza garantujem da nas nece biti manje od 600-700 , a prizeljkujem nesto slicno kao na Grbavici prije par godina ..znaci oko 2000 ..[/qu

ma bilo je protiv radnika 2007 duplo vise al mislim da nas ima 2-3000 koji smo tu stalno bez obzira na sve i jos 10-15000 koji dodju na tekmu kad je euforija ali oni nisu puno ni bitni,slicno kao kod komsija....a slazem se s tobom da ce nas biti oko 4-5000 protiv vas u subotu zajedno svama

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 avg 2009, 22:40

Horde organizovano na reprezentaciji?
razlog nepojavljivanja?ono oko Kodre,desavanja na protestima onda pred savezom,bojkota i sve sto se veze za to i proteste,ili nesto drugo?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

High

Post Postao/la High » 12 avg 2009, 22:45

Pogresno mjesto za dobijanje takvih informacija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 12 avg 2009, 23:51

burek pita je napisao/la:
bayer 04 je napisao/la:
Zagor je napisao/la:neću ni ja više pisati. Možda samo na onoj temi za igranje utakmica ss.ba lige, a za ostalo me...
Zagor bolan...Nemoj nas zajebavati...Još mi samo treba da je i dubioza u Hordama...
Nastavi igrati barem ligu...

A u cjelini baš vam je glupo to napuštanje,jer je ovo najbolja sportska stranica u našoj državi,i uopšte ne vidim neku subjektivnost u njihovom pisanju...

Moram vas jednostavno upitati...Jeste li vi navijači Sarajeva,ili oni što jednostavno mrze Želju???
Jer izgleda da vam smeta što je pisalo da je na Grbavici bilo 10.000 ljudi,i da vam smeta neko priznanje koje je ova stranica dodjelila Želji???

nisi trebao bjezati sa casova bosanskog rijec dubioza ne znaci to sto ti mislis vec je njeno znacenje sumnjiv
ja navij'o sam za vas!

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 13 avg 2009, 14:44

kalimero je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:

Sto se Premijer lige BiH tice, Sarajevo -Radnik Bijeljina 20.000 gledalaca.

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 13 avg 2009, 14:55

Raja sta se palite na ove kvazi navijace sto im na sve strane izbija zavist.I nemoj te da im pokusavate neke stvari dokazivati.On si uglavnom optereceni velikim klubom.To su cinjenice jer svaki drugi post je neuspjeo pokusaj da nas diskredituju na neki nacin.A to im nece uspjeti toga su i oni svjesni ali jbg znas kako je to.Udaraj po najvecem pa ces mozda i TI postati velik hahaha.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 13 avg 2009, 16:19

Zadnji put je 10000 pitara bilo protiv Brotnja prije 8 godina.5000 vrh sa RA:[/quote]

Sto se Premijer lige BiH tice, Sarajevo -Radnik Bijeljina 20.000 gledalaca.[/quote]

ma pojma nemaju o zivotu a oce nesto da pricaju, isto protiv zrinjskog kad je bila nocna tekam kad smo sampioni bili bilo oko 15tak hiljafda
ja navij'o sam za vas!

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 13 avg 2009, 16:46

mirzza je napisao/la:Tragičar kola

FK SARAJEVO

hahahahahaha hahahahahahhaa
hm... pa od nas se ocekuje da uvijek pobjedjujemo pa je tragedija kad se izgubi, vi vec godinama tavorite u sredini tabele i tesko da cete dospjeti u rubriku tragicar kola i da izgubite od Travnika kod kuce. ;)
Meni cak i imponuje sto smo proglaseni tragicarem kola, znaci od nas se ocekuje uvijek najvise.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 14 avg 2009, 10:48

MI 6
VI 1
----------- 8-)
Cuva Bog Zelju svog!

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 14 avg 2009, 11:18

Sve ce to doci na svoje mjesto. ;)
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 14 avg 2009, 11:51

mirzza je napisao/la:MI 6
VI 1
----------- 8-)

mirzice na kraju bitke se mrtvi broje, sta je bilo zadnjih 6 godina sto oto, ne pricas. dok mi zasvrsimo sa evropop(zns li sta je to) pojebat cemo mi sviju ovdje
ja navij'o sam za vas!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04, rimljanin90 i 10 gostiju.