HAHAGrdan je napisao/la:U idućem kolu Krajišnik-Orašje.Derbi najgrubljih domaćina,šteta što to nećemo moći gledati u izravnom prijenosu,siguran sam da bi uživali
u 120. minuta koliko traju utakmice u Velikoj Kladuši
.

Moderator/ica: GracanicaAA
HAHAGrdan je napisao/la:U idućem kolu Krajišnik-Orašje.Derbi najgrubljih domaćina,šteta što to nećemo moći gledati u izravnom prijenosu,siguran sam da bi uživali
u 120. minuta koliko traju utakmice u Velikoj Kladuši
.
Snaga tvojih argumenata je prejaka, tako da odustajem.. Priznajem, Jedinstvo je pokradeno u Kladuši, samo nismo vas MI pokrali jer niste igrali sa Željom, već Krajišnikom..Bihac-City-Boy je napisao/la:aa likova... de shuti ti fuhreru kruha ti.. da ti nije Hitler sta u rodu??
Nego ti meni reci kako ti znas jesam li ja dijete ili ne?
Pojma ti nemas tako da shuti i pokrij se.. Pokrali ste nas posteno halal vam pita
Oduvijek je bilo autonomasa(izdajnika)spielführer_21 je napisao/la:Snaga tvojih argumenata je prejaka, tako da odustajem.. Priznajem, Jedinstvo je pokradeno u Kladuši, samo nismo vas MI pokrali jer niste igrali sa Željom, već Krajišnikom..Bihac-City-Boy je napisao/la:aa likova... de shuti ti fuhreru kruha ti.. da ti nije Hitler sta u rodu??
Nego ti meni reci kako ti znas jesam li ja dijete ili ne?
Pojma ti nemas tako da shuti i pokrij se.. Pokrali ste nas posteno halal vam pita
Oduvijek je bilo budala i rata...
a ma de ti to objasni budalama... utakmica se pored toga nije igrala 90 minuta nego 120 minutaBenjo_AFC86 je napisao/la:Pogledao sam golove iz Kladuše sa tekme Krajisnik 2-1 Jedinstvo ..
i nakon sto sam jedno 10 tak puta pregledao video , i zastopao sliku , sve upucuje na ofsajd kod 2 gola !
Cirkus ligaFKKrajina je napisao/la:Heheh bezveze se raspravljate : )
NIje ofside, jer ga sudija nije svirao.Da je svirao bio bi ofside i et.... sve jasno
Bila su lijepa vremena dok lopovi nisu pokrali pare iz BrotnjaF.G.R. HARMANI je napisao/la:Da vam kazem par stvari:
Sta bi Jedinstvo dobilo da je uzelo bod VK? NISTA!
Sta bi Krajisnik izgubio ako bi izgubio dva boda? MNOGO! Njihov jos jedan kiks na domacem terenu i u teskoj su situaciji. Zato sve i da je bio offside ja im ne zamjeram, jer bolje je da ostanu u ligi. Barem meni. A ako cemo realno, i mi smo njih zakidali. Ako treba traziti krivca, onda su to imenom i prezimenom igraci Jedinstva.
Krajinu ne dirajte! krajina je zasluzeno na prvom mjestu i ja se iskreno nadam da ce oni uci u PL, kad vec ne moze Jedinstvo. Pa neka razmisle nasi malo ubuduce kada budu tjerali igrace kao sto su Dujmovic, Cahtarevic, Trejic, Halilovic, Mirvic, Smailagic i Mehadzic... Kod nas je uvijek ista prica, ovi vaki, oni naki, lafo neki bojkot... bjezite nemojte biti smijesni.
Misljenja sam da Krajini treba pustiti da nas pobijede i na nasem i njihovom terenu sto vise razlike jer ce im biti vjerovatno to trebati za ulazak u PL.
[b]Hvala kolegi iz Citluka na podrsci. Vjerovatno se sjeca onih zlatnih vremena kada su se Jedinstvo i Brotnjo borili za titulu prvaka. da da bila su to zlatna vremena, lijepa vremena![]()
[/b]I okanite se ratne tematike
Pokrao se novac od Europe i prodaje igrača,nakon čega je Niko Dodig(jedan od najbogatijih Hercegovaca, tvorac sportsko-rekreativnog hercegovačkog raja - SRC Circle Internationala u Međugorju,u kojem osjedaju brojni klubovi nogometni klubovi iz Hrvatske i BiH) prestao financirati klub.Prošle godine bila je isključena struja i voda na stadionu.Srećom došla nova uprava ove sezone,našli se sponzori i vraćamo se u 1. ligu Federacije ove sezoneBihac-City-Boy je napisao/la:@Grdan ja nikad zapravo nisam ni shvatio kako je Brotnjo doslo do te situacije da su ispali u ko zna kojoj su ligi sad,ne pratim te druge lige ..
Kako je jedan klub kao Brotnjo koji ima historiju iza sebe i navijace imao da dodje u tu drugu ligu... sta je to bilo? jesu bankrotirali ili sta??
F.G.R. HARMANI je napisao/la:Da vam kazem par stvari:
Sta bi Jedinstvo dobilo da je uzelo bod VK? NISTA!
Sta bi Krajisnik izgubio ako bi izgubio dva boda? MNOGO! Njihov jos jedan kiks na domacem terenu i u teskoj su situaciji. Zato sve i da je bio offside ja im ne zamjeram, jer bolje je da ostanu u ligi. Barem meni. A ako cemo realno, i mi smo njih zakidali. Ako treba traziti krivca, onda su to imenom i prezimenom igraci Jedinstva.
Krajinu ne dirajte! krajina je zasluzeno na prvom mjestu i ja se iskreno nadam da ce oni uci u PL, kad vec ne moze Jedinstvo. Pa neka razmisle nasi malo ubuduce kada budu tjerali igrace kao sto su Dujmovic, Cahtarevic, Trejic, Halilovic, Mirvic, Smailagic i Mehadzic... Kod nas je uvijek ista prica, ovi vaki, oni naki, lafo neki bojkot... bjezite nemojte biti smijesni.
Misljenja sam da Krajini treba pustiti da nas pobijede i na nasem i njihovom terenu sto vise razlike jer ce im biti vjerovatno to trebati za ulazak u PL.
Ne treba im pustiti,nego treba omoguciti realno sudjenje,pa ako su bolji nek pobijede i nek nas nakantaju,jer ako im mi pustimo i jos neki drugi u Premier ligi ce biti kanta za nabijanje a to ne bi zelio niko
Hvala kolegi iz Citluka na podrsci. Vjerovatno se sjeca onih zlatnih vremena kada su se Jedinstvo i Brotnjo borili za titulu prvaka. da da bila su to zlatna vremena, lijepa vremena![]()
I okanite se ratne tematike
Dominiković rulesBihac-City-Boy je napisao/la:Sljedece kolo Jedinstvo igra u Orasju .
Nema se tu cemu nadati ,.. Orasje kod kuce nece kiksati
Jedino pravilo koje ce se postovati u Orasju za narednu utakmicu ce biti isto kao i ono koje se postovalo u Bihacu na proslim utakmicama. U svakom slucaju dobro nam dosali na Savu. Pozdrav!!!Benjo_AFC86 je napisao/la:Dominiković rulesBihac-City-Boy je napisao/la:Sljedece kolo Jedinstvo igra u Orasju .
Nema se tu cemu nadati ,.. Orasje kod kuce nece kiksati![]()