eto spasaneno#4 je napisao/la:Jeste, istina je.

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
eto spasaneno#4 je napisao/la:Jeste, istina je.
Mozda da je jos jedno sa dvije nule, mozda bi ipak nesto znali "nasi". Ali mislim da bi za sezonu ili dvije i to sve spiskali i opet trazili pomoc sa strane.Rosas7 je napisao/la:eto spasaneno#4 je napisao/la:Jeste, istina je.![]()
Evo ja cu da ti potvrdim..vlada u sjeni je napisao/la:Može li neko sa sigurnošću potvrditi da li se danas igra u Vogošći utakmica od 18 sati?Mislim da ću otići.
ikonic je sasin kumneno#4 je napisao/la:
Ma sve je to tako, i to je trebao da bude recept, ali nije. A Ciric je igrao za takvu cifru novca da se ja bojim i napisati to. Zar mu nije Ikona kum, barem ja tako znam![]()
![]()
Čamcu su dvije trice iscurile,obje je pucao na isteku četvrtine tako da je procenat za tri mogao biti i bolji.Ali Demić pokazuje znakove napretka,kada proradi šut sa distance to će izgledati još bolje.Buza igrao u prvom poluvremenu i nije uopšte bilo loše,kasnije malo igrao i opet ostao nedorečen.Da pobjeda bude ubjedljivija opet je nedostajala bolja skok igra,naša rana već duži niz godina.nerminh74 je napisao/la:ko je ovo radio sa camdzicem i hodzicom na sutu sa distance, poceli su se uveliko sluziti sa njim i to sa solidnim procentom za sada, a opet demic koji je nekada imao dobar sut za 3 sada bazen nemoze pogoditi
jos mislim da je nermin buza trebao igrati vise, a da bi vukovic i damjanovic trebali u kontinuitetu dobijati po koju minutu
i naravno djeno kao vino sto je stariji sve bolji
Ovo je tek drugi post da sam nesto rekao protiv njega. Pa iskreno, nije trebao. Zasto ce on? Da sutira iz igre 4/12, i na kraju sezone ode.HZ_ilidzaa je napisao/la:Neno jesi mi se zakacio za komsu Sindisa ...Ostavi ga malo u svakom posu njega blatis
... Tko ce sa mnom igrati basketa 1v1
Da nije Mense Bajramovica on bi sad igrao u iole jacem timu ,Bosna mu je duzna , upropastila mu je karijeruneno#4 je napisao/la:Ovo je tek drugi post da sam nesto rekao protiv njega. Pa iskreno, nije trebao. Zasto ce on? Da sutira iz igre 4/12, i na kraju sezone ode.HZ_ilidzaa je napisao/la:Neno jesi mi se zakacio za komsu Sindisa ...Ostavi ga malo u svakom posu njega blatis
... Tko ce sa mnom igrati basketa 1v1
Ali dobro vi Pejtonci morate da se drzite zajedno![]()
![]()
Came nas je vratio u utakmicu sa brukom 2+1. A Hot zatvara utakmicu, to odavno nismo vidjeli u KK BosniMelo15 je napisao/la:65:65 a jel ovo rizvic dobro igra samo u gostima??? protiv leotara je nesta malo igro???
htjeo sam reci sto neigra buza, ali eto rizvic dobro odigraoneno#4 je napisao/la:Came nas je vratio u utakmicu sa brukom 2+1. A Hot zatvara utakmicu, to odavno nismo vidjeli u KK BosniMelo15 je napisao/la:65:65 a jel ovo rizvic dobro igra samo u gostima??? protiv leotara je nesta malo igro???![]()
![]()
![]()
A Ramo je pogodio dosta bitnih suteva, ne znam samo kako Came moze da dobije 16 minuta i postigne 12 poena, a Sindis 31 minutu i 5 poena, sa sutem od 2/8. Basketas ostaje basketas.
Ali pozitivno je sto je Hot veceras ipak odigrao nesto minuta, Came ipak pokazao da je poslije Dzene najolji igrac ovog tima.
Ali preokret, pa mi ovo nismo napravili od utakmice sa Slovanom, birvaktile![]()
20nerminh74 je napisao/la:htjeo sam reci sto neigra buza, ali eto rizvic dobro odigraoneno#4 je napisao/la:Came nas je vratio u utakmicu sa brukom 2+1. A Hot zatvara utakmicu, to odavno nismo vidjeli u KK BosniMelo15 je napisao/la:65:65 a jel ovo rizvic dobro igra samo u gostima??? protiv leotara je nesta malo igro???![]()
![]()
![]()
A Ramo je pogodio dosta bitnih suteva, ne znam samo kako Came moze da dobije 16 minuta i postigne 12 poena, a Sindis 31 minutu i 5 poena, sa sutem od 2/8. Basketas ostaje basketas.
Ali pozitivno je sto je Hot veceras ipak odigrao nesto minuta, Came ipak pokazao da je poslije Dzene najolji igrac ovog tima.
Ali preokret, pa mi ovo nismo napravili od utakmice sa Slovanom, birvaktile![]()
inace batina 21 minuta 4 kosa![]()
sindis demic 33 minuta 6 koseva procenat suta 3 puta gori od izvodzenja slobodnih bacanja o'nilla u najboljim danima![]()
camdzic malo manje od 19 minuta 14 koseva![]()
dino hodzic za 2 minuta 11 koseva sa savrsenih 100% suta![]()
djenan rahimic legendaran
bay the way postoji sanse da nam se vrati jedan bivsi centar
Trenutno korisnika/ca: MElloo, TheTruth34, TripleThreat i 18 gostiju.