FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

spizz
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la spizz » 01 nov 2011, 23:02

Ma rutinski, ovaj Valdes nikako da primi gola :mrgreen: next stop Bilbao

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 01 nov 2011, 23:03

Valdes 877 minuta bez primljenog gola. Danas nas izvadio pri rezultatu 0:0. Ma krampa ba :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 01 nov 2011, 23:04

Javier je napisao/la:
xaviesta je napisao/la: Ne moze pogoditi bez Xavija i Inieste? 2 utakmice 6 golova 8-)
Pa i kad su tu Xavi i Iniesta, vecinu mu golova asistiraju Pedro, Villa i Alves. Problem je sto su Xavi i Iniesta sinonimi za tiki taka igru pa ih se direktno veze za Messija. U Argentini pak ne gaje takav stil, pa hat trick zabije 0 puta u 6 godina.
e jest i ta lopta supak pa uvijek udje kad je Messi udari.Da nema nje i njene pomoci nikad on ne bi dao tolike golove.Kuurva okrugla i lako se kotrlja pa zato ulaze lako. ;) :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 01 nov 2011, 23:08

Bezobrazan je Messi, po tri gola daje i tako to...treba mu neko skrenuti pažnju da ne može tako.

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 01 nov 2011, 23:10

Javier je napisao/la:
xaviesta je napisao/la: Ne moze pogoditi bez Xavija i Inieste? 2 utakmice 6 golova 8-)
Pa i kad su tu Xavi i Iniesta, vecinu mu golova asistiraju Pedro, Villa i Alves. Problem je sto su Xavi i Iniesta sinonimi za tiki taka igru pa ih se direktno veze za Messija. U Argentini pak ne gaje takav stil, pa hat trick zabije 0 puta u 6 godina.
Ima istine u tome, broj pasova Barse na kraju tekme bio 494 meni se cini ugl nije preko 500, a kada igraju Xavi i Iniesta taj broj pasova protiv ovakvog protivnika bi bio izmedju 700 i 800.
Sto se tice asistencija prema Mesiju one su podjednako rasporedjene.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 01 nov 2011, 23:13

Ali Santi Cazorla je realno bolji igrac od Lea, to ce nam Javier Portillo elegantno objasniti u svom prepoznatljivom stilu...ipak covjek ima titulu prvaka svijeta.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 nov 2011, 23:17

Sad nemože bez Pedra i Ville a? :mrgreen: Šta će biti sutra, neće moć' bez Thiaga il' Cuence? :lol: :lol:

Javier
Kontakt:

Post Postao/la Javier » 01 nov 2011, 23:21

Ovaj jos ne konta :lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 01 nov 2011, 23:24

a glupo mi vala i ovo, Izuzev Milana grupa u kojoj je Barcelona je smjesna...
dakle, 4 tekme igraju sa Plezenom i Borisovim, i u te 4 tekme zabiju 15+ golova od toga Messi 10 sto mu vec na samom pocetku da prednost pa i da Barca ispadne u osmini finala sto sasvim sigurno nece, Messi je vec osigurao status najboljeg strijelca u tim utakmicama dok se neki slomise da daju gol Chelseau ili Bayernu :roll:

Svaka cast Messiju na golovima i svemu, ali priznat cete malo je nepravedno prema ostalim kolegama napadacima
15.10 - 15.06 ...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 nov 2011, 23:26

Rutinska pobjeda Barce za prolazak u 1/8 finala. Odigrali su onoliko koliko im treba da dodju do pobjede, a misljenja sam da kod penala sudija nije trebao pokazati crveni karton no sta je tu je. U narednom kolu treba odigrati u najacem sastavu i obezbjediti osvajanje prvog mjesta i onda se u potpunosti okrenuti ligi gdje treba vratiti lidersku poziciju tamo gdje i pripada.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 01 nov 2011, 23:26

skyisthelimit je napisao/la:a glupo mi vala i ovo, Izuzev Milana grupa u kojoj je Barcelona je smjesna...
dakle, 4 tekme igraju sa Plezenom i Borisovim, i u te 4 tekme zabiju 15+ golova od toga Messi 10 sto mu vec na samom pocetku da prednost pa i da Barca ispadne u osmini finala sto sasvim sigurno nece, Messi je vec osigurao status najboljeg strijelca u tim utakmicama dok se neki slomise da daju gol Chelseau ili Bayernu :roll:

Svaka cast Messiju na golovima i svemu, ali priznat cete malo je nepravedno prema ostalim kolegama napadacima
Cuj nepravedno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: joj kralja! Pa nista sljedecu tekmu treba Guardioli reci da stavi Messija na klupu,bezobrazluk vise stvarno :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 01 nov 2011, 23:34

Ad0 je napisao/la: Cuj nepravedno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: joj kralja! Pa nista sljedecu tekmu treba Guardioli reci da stavi Messija na klupu,bezobrazluk vise stvarno :lol: :lol: :lol:
pa hajd reci da nije nepravedno...U grupi su sa 2 najlosija tima u ligi prvaka, naravno Messi to iskoristi i ukupno 10 golova zabije sto ne bi bio slucaj da su umjesto Plzena I Borisovskog bili City i Napoli :roll:
15.10 - 15.06 ...

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 01 nov 2011, 23:35

skyisthelimit je napisao/la:
Ad0 je napisao/la: Cuj nepravedno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: joj kralja! Pa nista sljedecu tekmu treba Guardioli reci da stavi Messija na klupu,bezobrazluk vise stvarno :lol: :lol: :lol:
pa hajd reci da nije nepravedno...U grupi su sa 2 najlosija tima u ligi prvaka, naravno Messi to iskoristi i ukupno 10 golova zabije sto ne bi bio slucaj da su umjesto Plzena I Borisovskog bili City i Napoli :roll:
Pa i Pato, Zlatan, Robinho, Prince itd - i oni igraju u istoj toj grupi, jel tako ili nije ;) ...šta je njih sprijecavalo da zabijaju golove i budu bolji strijelci od Messia :?:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 01 nov 2011, 23:36

pa zabija redovno i jacim od city-a i napolija...i manchi i realu i arsenalu i bayernu itd...duga je lista..

jel i to nepravedno :roll: :?
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 01 nov 2011, 23:41

niste me shvatili zabija svakako i velikim ekipama ali ne po 3 komada kao Plzenu...A to sto se tice Milana otkud ja znam pitaj njih sto ne zabijaju, vjerovatno nisu efikasni toliko kao Barca....
Ja sam se ovdje Barce dohvatio i krivo mi je sto jedna takva ekipa igra sa Plzenom u gr. fazi a ne City npr....Vjerovatno je Plzenu drago sto ce ugostiti Barcu i pored pet komada ali meni nije jer tako se lagano dodje do najboljeg strijelca lige prvaka da to nije humano
15.10 - 15.06 ...

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 01 nov 2011, 23:44

Evo zadnjeg gola... 8-)

[youtube][/youtube]

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 01 nov 2011, 23:47

skyisthelimit je napisao/la:niste me shvatili zabija svakako i velikim ekipama ali ne po 3 komada kao Plzenu...A to sto se tice Milana otkud ja znam pitaj njih sto ne zabijaju, vjerovatno nisu efikasni toliko kao Barca....
Ja sam se ovdje Barce dohvatio i krivo mi je sto jedna takva ekipa igra sa Plzenom u gr. fazi a ne City npr....Vjerovatno je Plzenu drago sto ce ugostiti Barcu i pored pet komada ali meni nije jer tako se lagano dodje do najboljeg strijelca lige prvaka da to nije humano
Zabijao je care po 4 komada Arsenalu ;) i to u 1/4 finalu LP, daleko bitnijim utakmicama nego što je bio ovaj vecerašnji trening...nije Messi kriv što je najbolji igrac svijeta...nek istupi bolji ako ima i neka ga potuce svojim golovima, asistencijama i statistikama opcenito...opet kažem samo cinjenice: u istoj ovoj grupi je i Zlatan, Robinho,Pato nekakve zvijezde Milana pa što nisu bolji strijelci??
Uostalom, imat ce šansu u narednom kolu da nalupaju Barcu i eto šanse Zlatanu da bude bolji strijelac od Messia, samo još treba zabiti 7-8 golova Barci na toj tekmi i riješen problem :P :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 nov 2011, 23:57

...ah što mi leže' ovaj post :mrgreen: ...taman pred spavanje :roll: :lol:

Dobro kralju, šta ti predlažeš onda? :mrgreen: :mrgreen:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 01 nov 2011, 23:58

skyisthelimit je napisao/la:niste me shvatili zabija svakako i velikim ekipama ali ne po 3 komada kao Plzenu...A to sto se tice Milana otkud ja znam pitaj njih sto ne zabijaju, vjerovatno nisu efikasni toliko kao Barca....
pa bas bi volio da nam je u grupi sa Milanom doso i City...
ja sam kad je bilo izvlacenje prizeljkivo da budemo u grupi sa Milanom, Cityem i Dortmundom...
al jbg samo mi se prva zelja ostvarila..

o Messiu ne bih nista posebno prico, cudo bi bilo da nije zabio hat trick, al ovaj Pique je klasa, elegantan u odbrani, a u napadu jos elegantniji...
kad se samo sjetim onog gola Cezaru kad smo ispali od Intera, steta za utakmicu al dao je tad vjerovatno najljepsi gol citavog takmicenja...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 02 nov 2011, 00:03

"Felicidades a @1victorvaldes por superar el récord de Reina, a Leo por los 200 goles y al míster :mrgreen: por los 200 partidos con el FCBarcelona!" by Gerard Piqué

Visca Barca!!!
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.