Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
Canales potrgao ligamente koljena,slijedi mu pauza od 3-6 mjeseci

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Uhhh stvarno sra#nje
pa baš dečko nema sreće
u Valenciji je imao prostor za igru, minutazu, napredak u svakom smislu a klub je pravi za to, a on veliki talenat tj. očekivao sam ga zrelog za 2 godine u Madridu..

Ma da je i ostao spreman ne bi se vratio u Madrid.Sam je izjavio da ne razmislja u povratku u Real,jer zeli ostati u ValencijiZomby je napisao/la:Uhhh stvarno sra#njepa baš dečko nema sreće
![]()
u Valenciji je imao prostor za igru, minutazu, napredak u svakom smislu a klub je pravi za to, a on veliki talenat tj. očekivao sam ga zrelog za 2 godine u Madridu..
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
KadMa da je i ostao spreman ne bi se vratio u Madrid.Sam je izjavio da ne razmislja u povratku u Real,jer zeli ostati u Valenciji
Pa ima ugovor sa Realom,ali i dvogodisnju posudbu u Valenciu koja ce imati pravo da otkupi njegov ugovor za 12.miliona euraZomby je napisao/la:KadMa da je i ostao spreman ne bi se vratio u Madrid.Sam je izjavio da ne razmislja u povratku u Real,jer zeli ostati u Valenciji![]()
pa on sa R.Madridom ima jos 5 godina ugovora, nego onda se boji veceg izazova..
Pa gledaj logicno je da tako razmislja bolje mu je igrati u Valenciji,nego da sjedi na klupi u Realu.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Pa da, isto tako ako R.Madrid ne zeli nista od toga, uostalom isto ima ugovor znaci ako ga prodaju za 12 mill samo ga R.Madrid samo moze da kupi u roku iduce 2 g - 20 mill..Pa ima ugovor sa Realom,ali i dvogodisnju posudbu u Valenciu koja ce imati pravo da otkupi njegov ugovor za 12.miliona eura
Pa gledaj logicno je da tako razmislja bolje mu je igrati u Valenciji,nego da sjedi na klupi u Realu.
On kad je jos bio član Racinga mogo je u Valenciju, a eto nije kontao da bi mogo biti na klupi R.Madrida pa je potpiso..poslan je Valenciju ima 19 znaci za 2 godine 21..
Sta se treba desiti da Emerik dobije otkaz
!?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Vjerovatno da Valencia ispadne u drugu liguValencia je napisao/la:Sta se treba desiti da Emerik dobije otkaz![]()
!?
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Andres Guardado novi clan Valencije 
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
To onaj iz Depora? Brzina 99, kontrola lopte 11. Bio dva puta igrac godine Depora i taman kada se ocekivalo da bude nesto vise od njega, on je samo stagnirao. Vidjecemo, sumnjam da ce igrati prvu, onako, osrednji ili unajmanju ruku solidan back-up.Adi_Zepce je napisao/la:Andres Guardado novi clan Valencije
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Da taj jeJavier je napisao/la:To onaj iz Depora? Brzina 99, kontrola lopte 11. Bio dva puta igrac godine Depora i taman kada se ocekivalo da bude nesto vise od njega, on je samo stagnirao. Vidjecemo, sumnjam da ce igrati prvu, onako, osrednji ili unajmanju ruku solidan back-up.Adi_Zepce je napisao/la:Andres Guardado novi clan Valencije
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Da li on dolazi po zavrsetku ove sezone ili sada kada je sezona vec u tjeku ?
Odlican odabit Valencije , igrac sa kojim Valencija konacno moze igrati klasicnu 4-4-2 formaciju..
Jalovo je to djelovalo kada Jonas igra ili na krilu ili kao SS.
Guardado je prava ubica koji bi prije svega trebao rasteretiti Soldada i otvarati prostor po krilima.
Odlican odabit Valencije , igrac sa kojim Valencija konacno moze igrati klasicnu 4-4-2 formaciju..
Jalovo je to djelovalo kada Jonas igra ili na krilu ili kao SS.
Guardado je prava ubica koji bi prije svega trebao rasteretiti Soldada i otvarati prostor po krilima.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
sjajan je guardado igrac i stvarno treba mu veci klub kako bi se dokazao ima ubojit sut veoma je brz i prodoran .a sto se tice canalesa velika steta mali je veoma obecavao ali eto desilo se sto se desilo prst sudbine 
Evo Bayer popravio Realov rekord u Ligi prvaka, primili su od Valencije najbrzi gol u povijesti ovog takmicenja, Jonas u devetoj sekundi.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Ipak drugi najbrziJavier je napisao/la:Evo Bayer popravio Realov rekord u Ligi prvaka, primili su od Valencije najbrzi gol u povijesti ovog takmicenja, Jonas u devetoj sekundi.
Sto je najvaznije Valencia je stigla do veoma vazne pobjede
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Nek ste otresli švabe, imate šansu da prođete dalje ali još uvijek ne oviste o sebi....jbg umjesto da se pobjedi Genk u gostima sad valja pobjediti Čelzi u Londonu
pa da su bar izvukli bod o Bayera prošlo kola ,pa i nekako...kiksevi protiv Genka i Bayera (u prvom mecu) vas i dalje drže zakovane za trecu poziciju.
Da,to je najbolnije.Ali ja vjerujem 100% da ce Chelsea odigrati na pobjedu u Levrkusenu jer mora,tako da ce na kraju Valencia i sa bodom iz Londona ici u 1/8 finalaspizz je napisao/la:Nek ste otresli švabe, imate šansu da prođete dalje ali još uvijek ne oviste o sebi....jbg umjesto da se pobjedi Genk u gostima sad valja pobjediti Čelzi u Londonupa da su bar izvukli bod o Bayera prošlo kola ,pa i nekako...kiksevi protiv Genka i Bayera (u prvom mecu) vas i dalje drže zakovane za trecu poziciju.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ma smiješno je šta su sve šišmiši promašivali u Leverkusenu pogotovu u prvom poluvremenuAdi_Zepce je napisao/la:Da,to je najbolnije.Ali ja vjerujem 100% da ce Chelsea odigrati na pobjedu u Levrkusenu jer mora,tako da ce na kraju Valencia i sa bodom iz Londona ici u 1/8 finalaspizz je napisao/la:Nek ste otresli švabe, imate šansu da prođete dalje ali još uvijek ne oviste o sebi....jbg umjesto da se pobjedi Genk u gostima sad valja pobjediti Čelzi u Londonupa da su bar izvukli bod o Bayera prošlo kola ,pa i nekako...kiksevi protiv Genka i Bayera (u prvom mecu) vas i dalje drže zakovane za trecu poziciju.
Mada mislim da Valencija može napraviti iznenađenja i u Londonu, ima ta ekipa kapacitet samo treba stisnuti muda i igrati muški...e onako kao protiv Barce.
Kolege Šišmiši mogu reci da smo igrali jako disciplinovano u odnosu na ostatak utakmica u LP.
Ne toliko uzbudljivo ali i dovoljno konkretno.
Imamo potencijal da budemo u samom vrhu medjutim fali nam discipline i iskustva.
Eh da nam je otac Mendieta sada ,da nas prodrma kada treba a stane na loptu kada se glave ohlade.
Leverkusen je mnogo losiaj ekipa od nas.Dokazali smo to i na strani,gdje smo ih satrali u prvom poluvremenu gdje smo mogli lagano voditi sa 2-3 gola razlike.Medjutim realizacija ne konstantno nas veliki problem.
Sami smo sebi zayebali grupu.Sad se moramo protiv Chelsea cupati sto bas i nije neki ohrabrujuci pokazatelj.
Nismo mi slabiji od njih mnogo , to je tu u 5 deka,ali u Engleskoj zasigurno nemamo puno sansi.
Moliti Boga da ovaj Genk kojim cudom iznenadi Apotekare kad vec ne odlucujemo sami o svojoj sudbini
AMUNT !
Imamo potencijal da budemo u samom vrhu medjutim fali nam discipline i iskustva.
Eh da nam je otac Mendieta sada ,da nas prodrma kada treba a stane na loptu kada se glave ohlade.
Leverkusen je mnogo losiaj ekipa od nas.Dokazali smo to i na strani,gdje smo ih satrali u prvom poluvremenu gdje smo mogli lagano voditi sa 2-3 gola razlike.Medjutim realizacija ne konstantno nas veliki problem.
Sami smo sebi zayebali grupu.Sad se moramo protiv Chelsea cupati sto bas i nije neki ohrabrujuci pokazatelj.
Nismo mi slabiji od njih mnogo , to je tu u 5 deka,ali u Engleskoj zasigurno nemamo puno sansi.
Moliti Boga da ovaj Genk kojim cudom iznenadi Apotekare kad vec ne odlucujemo sami o svojoj sudbini
AMUNT !
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Ili da nismo bili u krizu da su ostali Villa,Mata i Silva opet bi bila drugacija pricaReuf je napisao/la:Kolege Šišmiši mogu reci da smo igrali jako disciplinovano u odnosu na ostatak utakmica u LP.
AMUNT !
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.