od koga je Osim uzeo pare sebi?videoton1 je napisao/la:Dučić je tipa Osim, uloži svoje pare i kada se igrač proda uzme sve sebi a klubu ****.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@bosnian drugo je kad te neko hinjski pokusava prcat..a drugo je imat muda pa bez hinjaluka reci svoj stav kontas... 
@ado ja vjerujem u mucu kao u lanjski snijeg...pocev od pojacanja pa nadalje..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
bismarck je napisao/la: od koga je Osim uzeo pare sebi?
Ma nije nikad, gdje bi on.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pogresno sam quote, post se odnosio na @aleksandar.velikimma_hz je napisao/la:@bosnian drugo je kad te neko hinjski pokusava prcat..a drugo je imat muda pa bez hinjaluka reci svoj stav kontas...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Vidjecemo evo ja cu sutra ako ga vidim u lozama a bicu tamo da ga pitam koje igrace misli da dovede....pa cemo da vidimo...gledaj sad emisiju hebo Mucum nemoze on sada nama nista....nek radi ako hoce po nasim sada pravilima ili nek ode, a vjeruj mi da on takav kakav je jedino moze dovesti prave igrace....samo sto sada su drugacija pravila....ako si dao pare za igrace nemozes uzeti sve sebi, bice nesto i za Mucu...jbg ako lik da pare za nekog igraca normalno je da ce traziti ako se proda da mu ide sta ja znam onoliko koliko je dao i eto nesto za kafu...skontaj malo.....sad ce emisijamma_hz je napisao/la:@bosnian drugo je kad te neko hinjski pokusava prcat..a drugo je imat muda pa bez hinjaluka reci svoj stav kontas...
haj dobrovideoton1 je napisao/la:bismarck je napisao/la: od koga je Osim uzeo pare sebi?
-
- Kontakt:
Zbidji osima vise komplexasvideoton1 je napisao/la:bismarck je napisao/la: od koga je Osim uzeo pare sebi?

Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
I ti pričaš o poklopcima. 

Murge je sve to ali lik voli Sarajevo.A ovi što misle da če Dučić davati pare za transfere očigledno ne žive u šeheru.Mućo nema za kifle a kamoli šta drugo.Usput živi u strahu od povjeritelja i kamatara.videoton1 je napisao/la:DRHAUSE je napisao/la:Moj izvor je Muris Mujanović za radoznale.Dakle mahalska nije.
"Muris Mujanović, mesar i nogometni menadžer."
Jakog izvora.
Vjerujem da je sljedeči korak uprave FK Sarajevo u gradnji EVROPSKOG SARAJEVA dovođenje Zijada Turkovića na mjesto predsjednika.

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
pa smaras brate... nek osim uzme svaku marku, jesu kod nas igraci gladni? nisu, imaju li redovnu platu? Da, a i dobru za nase uslove jos su tu i trofeji svake godine, pa da i uzme sve neka uzme, zasluzuje ha yavideoton1 je napisao/la:I ti pričaš o poklopcima.
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
Bit će on tu zauvijek je l' tako ? 

-
- Kontakt:
niko nije vjecan al je on neprikosnoven pa ti pisi sta ti voljavideoton1 je napisao/la:Bit će on tu zauvijek je l' tako ?

-
- Kontakt:
koji si ti ublehas majko milaDRHAUSE je napisao/la:Murge je sve to ali lik voli Sarajevo.A ovi što misle da če Dučić davati pare za transfere očigledno ne žive u šeheru.Mućo nema za kifle a kamoli šta drugo.Usput živi u strahu od povjeritelja i kamatara.videoton1 je napisao/la:DRHAUSE je napisao/la:Moj izvor je Muris Mujanović za radoznale.Dakle mahalska nije.
Jakog izvora.
Vjerujem da je sljedeči korak uprave FK Sarajevo u gradnji EVROPSKOG SARAJEVA dovođenje Zijada Turkovića na mjesto predsjednika.

Fina Gradska sarajevska raja
Očerupati lešinare laganini... može 2:0.. za raju 

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Danas lagano svi na tekmu, treba dati podrsku momcima i danas ne mlatnuti nego ubiti u pojam ove kokoske, skinuti im perje pa nek idu kuci placuci....ipak su oni za nas tako maleni

Očerupati kokošare, a u subotu štrumfetu nježno pomaziti

Obuća neka nastavi golgeterski niz, motiva neće nedostajati
Imam osjećaj da će Adilović biti nadahnut i tako ponijeti ekipu ka pobjedi u subotu...
''Da ga hoće zabit' Emir joooj, nano nanicee''

Imam osjećaj da će Adilović biti nadahnut i tako ponijeti ekipu ka pobjedi u subotu...
''Da ga hoće zabit' Emir joooj, nano nanicee''

DRHAUSE je napisao/la:Murge je sve to ali lik voli Sarajevo.A ovi što misle da če Dučić davati pare za transfere očigledno ne žive u šeheru.Mućo nema za kifle a kamoli šta drugo.Usput živi u strahu od povjeritelja i kamatara.videoton1 je napisao/la:DRHAUSE je napisao/la:Moj izvor je Muris Mujanović za radoznale.Dakle mahalska nije.
Jakog izvora.
Sta sve ljudi pisu dragi boze, kaze covjek "Muco nema za kifle",a strahuje od kamatara.Prvi put cujem da kamatari poceli uzimati lovu bijedi.Legendo ti samo hoces da zakuhas,ali toliko lupetas i pises gluposti da te niko ozbiljno ne svaca ,osim ove djece koja stobom polemisu.Neka dodje svako u klub ko ima para i zeli uloziti,cisto sumnjam da Muco sa ovom upravom moze od kluba uzimati.Ako Uprava podrzi Muca, ja sam prvi ZA,jer ova Uprava je dosad vise uradila nego sve ostale zajedno.

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
ne ocekujem previse problema protiv dodikovca
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- sarajlija89
- Kontakt:
Pristup kao protiv Olimpica i rezultat, vjerujem, neće izostati.
Gledao sam i Borac protiv GOŠKA i stvarno su se pokazali u vrlo lošem izdanju, ali eto, možda je bio loš dan.
Vjerujem u našu pobjedu danas i prolaz dalje. Nadam se da će i posjeta biti solidna, treba momcima pružiti podršku, jer ovo je krucijalni period u ovoj sezoni za nas.
Gledao sam i Borac protiv GOŠKA i stvarno su se pokazali u vrlo lošem izdanju, ali eto, možda je bio loš dan.
Vjerujem u našu pobjedu danas i prolaz dalje. Nadam se da će i posjeta biti solidna, treba momcima pružiti podršku, jer ovo je krucijalni period u ovoj sezoni za nas.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: itatabisine i 41 gost.