U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bagrcavi
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la bagrcavi » 31 okt 2011, 20:19

STEVIE je napisao/la:
harishp je napisao/la: Nije u poenta u tome.Pa i Tulic je recimo protiv Italijana u po Italije odigrao nerjeseno i plus odlicna igra a tad je i Baloteli igrao.Ali bi Jagodic trebao biti Mourinho za ovog.
Poenta je kad igarca koji jedan od najboljih u ligi sa svojih dvadestak godina ne pozivas,dok na njegovo mjesto ili blizu tog mjesta dolazi onaj ko je ni an nebu ni zemlji.
Isto tako ne pozivas stopera koji da nije bilo povrede bi bio na vratima prvotimaca u klubu BL.
U seniorima se ponekad moze i pricekati ,dok je kod mlade repke sasvim druga prica.Jedne kvalifikacije u vrh glave dvije i prosao voz.
kontam ja sta ti hoces reci, al' treba covjeku dati sansu. do sada je napravio vise dobri poteza nego losi, pa cak i oni van terena(pehar). za sad je izvukao iz ovog tima maksimum, pobijedio one gdje smo bili favoriti, iznenadio ruse - protiv super-jaki svaba niko normalan nije ocekivao neki rezultat. sad mu je glavni ispit protiv kipra i grcke, 4 boda ili puni plijen tu i velike su sanse da mlada repka zavrsi na drugom mjestu iza svaba
niko njega ne osporava, samo malo kad bi obratio pažnju na naše talente iz evrope kojih ima hvala Bogu na sve strane.Domaći talenti + strani talenti imali bi solidnu reprezentaciju i ne bi nam bio uspjeh remi sa Bjelorusijom ;)
Jagoda obrati pažnju na dijasporu molim te ! :)
DRUG NEBI TI PUNCA

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 31 okt 2011, 23:20

Steta sto ne postoji reprezentativna selekcija za ovaj uzrast :mrgreen:
[youtube][/youtube]

http://sportske.jutarnji.hr/arsenal-dos ... ca/899213/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bihsoccer.com/bhs_vijesti.php?vise=927" onclick="window.open(this.href);return false;
http://kalesija-sport.info/miralem-rami ... %E2%80%A6/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://radio-feral.ba/2011/05/miralem-r ... g-trofeja/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/sport/fudbal/4 ... naldo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 okt 2011, 23:22

Eldin Hadzic (Valencia)
Milan Djuric (Crotone)
Ajdin Cajic (Liberec)
Jasmin Scuk (M.Boleslav)
Ermin Bicakcic (Stuttgart)
Asmir Suljic (Sarajevo)
Nikola Saric (Hajduk)
Dario Dumić (Brondby)
Po meni ove je igrace Vlado barem trebao isporobati u nekim utakmicama,pa neka to budu i prijateljske utakmice.Definitivno su svi bolji od onog Handzica iz SA,lik me fakat razocarava iz nova kad god gledam mladu reprezentaciju :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 01 nov 2011, 00:24

Adi_Zepce je napisao/la:Eldin Hadzic (Valencia)
Milan Djuric (Crotone)
Ajdin Cajic (Liberec)
Jasmin Scuk (M.Boleslav)
Ermin Bicakcic (Stuttgart)
Asmir Suljic (Sarajevo)
Nikola Saric (Hajduk)
Dario Dumić (Brondby)
Po meni ove je igrace Vlado barem trebao isporobati u nekim utakmicama,pa neka to budu i prijateljske utakmice.Definitivno su svi bolji od onog Handzica iz SA,lik me fakat razocarava iz nova kad god gledam mladu reprezentaciju :mrgreen:
Ima i ovaj:Dino Fazlić :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 01 nov 2011, 11:31

Megamon je napisao/la:Ovaj Jagodic nije dobar u glavu.Pa covjek nije pozvao Suljica :shock:
Moja prva pomisao kad sam vidio spisak.Ali zato je na spisku neizostavan retardirana štangla pod imenom Eldar Hasanović koji usput nije standardan u Veležu a o njegovim igračkim kvalitetama pitajte na temi Veleža.Samo da lik ima leđa što jest jest, slično kao nekad Mujakić iz Travnika. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 01 nov 2011, 12:39

kada igra nasa mlada repka ?

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 01 nov 2011, 13:40

za nastup u nasim 'U' reprezentacijama se placa... to je uvijek bilo... ako ne placaju igraci sami (ili njihovi roditelji), njihovi menadzeri sigurno placaju... takav nacin rada je vladao donedavno i u A reprezentaciji... ocekivat' da ce u 'U' repke biti pozvani najbolji je krajnje naivno...

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 01 nov 2011, 17:51

amho je napisao/la:za nastup u nasim 'U' reprezentacijama se placa... to je uvijek bilo... ako ne placaju igraci sami (ili njihovi roditelji), njihovi menadzeri sigurno placaju... takav nacin rada je vladao donedavno i u A reprezentaciji... ocekivat' da ce u 'U' repke biti pozvani najbolji je krajnje naivno...
Ja bih platio da ti prestaneš valjati gluposti. :!:

Dr. Gregory House

nihco

Post Postao/la nihco » 01 nov 2011, 18:04

amho je napisao/la:za nastup u nasim 'U' reprezentacijama se placa... to je uvijek bilo... ako ne placaju igraci sami (ili njihovi roditelji), njihovi menadzeri sigurno placaju... takav nacin rada je vladao donedavno i u A reprezentaciji... ocekivat' da ce u 'U' repke biti pozvani najbolji je krajnje naivno...
nema sumnje da je odredjeni broj igraca tu da bi se prodali, pitanje je koji je omjer. mlade selrkcije su zrtvovane radi klupskih i menadzerskih interesa. izuzetak je u19, prijatno iznrnadjenje, vecina igraca su stranci , sto potvrdjuju i rezultati
Sent from my Commodore 64

nihco

Post Postao/la nihco » 01 nov 2011, 18:08

DRHAUSE je napisao/la:
je nli ti smatras da je u u21 najbolje cime raspolazemoa?

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 01 nov 2011, 18:18

ja ne smatram da je U-21 najbolje sto imamo, jer u austriji,svicarskoj,svedskoj i njemackoj ima mnogo boljih igraca koji mogu dobiti nase drzavljanstvo po kratkom postupku i poceti igrati za nas...

vjerovatno cemo ako ovako nastavimo izgubiti jos mnogo igraca, a vjerujte da ih ima....npr kao sto je begovic, nismo za njega mrdnuli kurcem dok je bio u rezervnom timu portsmutha ili lulic za kojeg nismo ni znali do njegove 23 godine...

takvih igraca ima i kasnije ce se pokazati kada budu igrali za prvu rep bih, a dok oni sto su igrali u u-21 budu igrali,ne svi ali vecina u premijer ligi bih,hrvatske ili srbije ;)

nesto tipa ala grado crnogorac :lol:

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 01 nov 2011, 18:20

nihco je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:
je nli ti smatras da je u u21 najbolje cime raspolazemoa?
Ne ali večina igrača je zasluženo tu ima i izroda. 8-)

Dr. Gregory House

nihco

Post Postao/la nihco » 01 nov 2011, 18:33

Ne ali večina igrača je zasluženo tu ima i izroda.
nismo toliko jaki da nema mjesta za cajica,djurica,scuka ......standardni su u ligama koje su barem duplo jace od nase. pa npr suljic , drugi najbolji u21 strijelac premijer lige.
nisam siguran sta je s bicakcicevim papirima. sve su ovo igraci koji imaju mjesta u prvoj jedanaestorki.

nihco

Post Postao/la nihco » 01 nov 2011, 18:39

nista, treba podici frku i stalno medijski pritiskati

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 01 nov 2011, 20:25

DRHAUSE je napisao/la:
prije nego sto neciji post nazoves glupost, raspitaj se malo u krugovima koji su bliski premijerligaskim menadzerima, klubovima i na kraju krajeva savezu... ti ocigledno ili ne zivis u bih ili si maloljetan, pa zivis u nekom svom idealiziranom svijetu... ovo sto sam napisao je opste poznato...

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 01 nov 2011, 20:30

Juve-TZ je napisao/la:ja ne smatram da je U-21 najbolje sto imamo, jer u austriji,svicarskoj,svedskoj i njemackoj ima mnogo boljih igraca koji mogu dobiti nase drzavljanstvo po kratkom postupku i poceti igrati za nas...

vjerovatno cemo ako ovako nastavimo izgubiti jos mnogo igraca, a vjerujte da ih ima....npr kao sto je begovic, nismo za njega mrdnuli kurcem dok je bio u rezervnom timu portsmutha ili lulic za kojeg nismo ni znali do njegove 23 godine...

takvih igraca ima i kasnije ce se pokazati kada budu igrali za prvu rep bih, a dok oni sto su igrali u u-21 budu igrali,ne svi ali vecina u premijer ligi bih,hrvatske ili srbije ;)

nesto tipa ala grado crnogorac :lol:
dobar si primjer naveo... crnogorac se prestao bavit' profesionalnim fudbalom zbog dugova prema menadzerima koji su mu 'sredjivali' pozive i nastupe za A repku...

nihco

Post Postao/la nihco » 01 nov 2011, 20:51

ima ljudi koji misle da je njihova patriotska duznost da brane sve sto je domace, bosansko, pa tako i premier ligu. nazalost, time cine uslugu kriminalcima i mesetarima koji unistavaju bih fudbal.
ova liga je katastrofa, igraci koje proizvodi su katastrofa, izuzeci samo potvrdjuju pravilo.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 01 nov 2011, 21:07

nihco je napisao/la:ima ljudi koji misle da je njihova patriotska duznost da brane sve sto je domace, bosansko, pa tako i premier ligu. nazalost, time cine uslugu kriminalcima i mesetarima koji unistavaju bih fudbal.
ova liga je katastrofa, igraci koje proizvodi su katastrofa, izuzeci samo potvrdjuju pravilo.
Potpis!!!
Ako se i proizvede u ovoj ligi igrac tek kad ode negdje vani pokaze taj kvalitet !!!
Svako normalan ko i jednom pogledao ovu Vladinu repku morao se zapitati na koji je fazon igra ona kataklizma od igraca Handzic iz Sarajeva ili onaj izgubljeni slucaj Husic i jos 4-5 slicnih???
Da nije Visce,Stevanovica,Besica,Zakarica...Nama bi I Kipar odrzao cas fudbala!!!
Komotno se ova nasa U21 moze zvati "Football manager 2011".
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 01 nov 2011, 21:19

Ja imam jedan prijedlog koji bi mozda mog'o da doprinese ako ne fudbalu na nasim prostorima onda barem reprezentacijama.

Komitet ili savez (ili ko vec) bi trebao dati nasim fudbalskim radnicima koji su smjesteni po evropi mandat da na vrijeme kontaktiraju sa mladjim igracima da bi oni vidjeli da se savez interesuje za njih i da nisu zaboravljeni. Kad se skonta imamo bar po jednog meritnog covjeka u vecini evropskih zemalja. U Francuskoj su Bazdarevic i Hadzibegic, u Spaniji Kodro, u Engleskoj Boro Primorac, u Njemackoj Piplica, ovdje u Svedskoj je Zoran Lukic itd.... Zasto ne iskoristi te ljude!?
Ovo sam poodavno napis'o i jos uvjek stojim iza ovoga. :!:

nihco

Post Postao/la nihco » 04 nov 2011, 16:09

http://www.transfermarkt.de/de/elvis-al ... 24358.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo napadaca koji ima mjesta u u19, cini se da nije igrao za austrijance

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: forgempp i 14 gostiju.