haha stari sto me nasmijaSheyi je napisao/la:Kad je otvaranje ove tribine,hoceli biti kakva festa?

haha stari sto me nasmijaSheyi je napisao/la:Kad je otvaranje ove tribine,hoceli biti kakva festa?
Momak kani se komentarisanja i citiranja ako nemas sta pametno da napises. Kako samo covjek moze sastaviti toliko nepismenosti i nebuloza u tri reda nije mi jasno. O tome kako se pravio BB mogu ti elaborat napisati jer sam malo postariji... Eto Aleme dušo draga pitaj OKCA Tanovića kada će biti svečano otvaranje iste dobro je pitanje postavio netko goreAlemC85 je napisao/la:jesi pametan, pa zar misliš da se nekadašnji Bijeli Brijeg napravio iz prve faze, jest al u limburgu, mic po mic, Vrapčići postaju kakav-takav normalan stadion, abd naredne godine slijedi nastavak radova, a i time će nam biti olakšan posao oko dobivanja licence za tekme PL...kimbo je napisao/la:Bolje da nista nis upravili nego ovo ... nakarade od tribine ..![]()
stampy je napisao/la:Radovi na tribini
Infrastruktura na stadionu u Vrapčićima, pored pomoćnog terena, u narednih 10-tak dana biće bogatija i za još jedan segment. Naime, dio tribine uz krug fabrike „Đuro Salaj“, a koji će biti predviđen za gostujuće navijače, građevinski radnici privode kraju. Jučer prije početka premierligaške utakmice između Veleža i Zvijezde ugrađeni su novi betonski blokovi, tzv. stepenice. Zanimljivo radnici su radove izvodili i u toku utakmice, očito iskorištavajući odlične vremenske uslove upravo za građevinske poslove. Ostalo je još da se ovaj dio tribine ogradi betonskim zidom sa stražnje strane i ogradom, te tako dobije svoj potpuni oblik.
Osim ovih, tokom sljedeće godine Uprava FK Velež planira nastavak infrastrukturnih radova, koji će učiniti stadion znatno komfornijim te tako ispuniti standarde UEFA, kako bi se barem od sljedeće sezone mogle odigravati prijateljske utakmice mladih reprezentativnih selekcija.
(fkvelez.ba)
Šta ti pljuješ, jesil ikada bio dok je bila stara "tribina" garant nisi, da jesi vidio bi šta je patnja kad 15 ljudi stane ispred tebe i ništa ne vidiš jer je sve bilo u jednoj ravni nije bilo stepenica odnosno redova, nego sjediš zavaljen za komjuterom i pametuješ kako bi bilo lijepo ovo ili ono. Kladim se da očima stadiona vidio nisi a kritikuješ tu. Vjerovatno će se i ova tribina kao ona u Travniku graditi iz dvije ili više faza i na kraju bi mogla ispasti solidna. Jbg kolko para tolko muzike.bosnas_ je napisao/la:ruglo tribina! hem sto je duga 20 metara,hem sto izgleda smjesno,napraviti jednu petinu tribine,od pet redova i jos se hvaliti,tuga fakat!stampy je napisao/la:Radovi na tribini
Infrastruktura na stadionu u Vrapčićima, pored pomoćnog terena, u narednih 10-tak dana biće bogatija i za još jedan segment. Naime, dio tribine uz krug fabrike „Đuro Salaj“, a koji će biti predviđen za gostujuće navijače, građevinski radnici privode kraju. Jučer prije početka premierligaške utakmice između Veleža i Zvijezde ugrađeni su novi betonski blokovi, tzv. stepenice. Zanimljivo radnici su radove izvodili i u toku utakmice, očito iskorištavajući odlične vremenske uslove upravo za građevinske poslove. Ostalo je još da se ovaj dio tribine ogradi betonskim zidom sa stražnje strane i ogradom, te tako dobije svoj potpuni oblik.
Osim ovih, tokom sljedeće godine Uprava FK Velež planira nastavak infrastrukturnih radova, koji će učiniti stadion znatno komfornijim te tako ispuniti standarde UEFA, kako bi se barem od sljedeće sezone mogle odigravati prijateljske utakmice mladih reprezentativnih selekcija.
(fkvelez.ba)
Najlakše je pljuvati...Pirke je napisao/la:Ma koliko ih i dolazi u Vrapcice i ona bivsa tribina je bila previse.*p!p!t@* je napisao/la:Morate shvatiti u kakvoj je finansijskoj situaciji Velež...
Tako da je bolje i ovakva tribina za gostujuće navijače,nego onaj tor koji je do sada bio.
To ti meni?*p!p!t@* je napisao/la:Najlakše je pljuvati...Dobar je Švabo potez napravio,nezadovoljnoj gamadi i ne treba dopustiti dolazak na gostujuće utakmice...Pirke je napisao/la:Ma koliko ih i dolazi u Vrapcice i ona bivsa tribina je bila previse.*p!p!t@* je napisao/la:Morate shvatiti u kakvoj je finansijskoj situaciji Velež...
Tako da je bolje i ovakva tribina za gostujuće navijače,nego onaj tor koji je do sada bio.
Btw što se tiče ELEZ-abolje bi im bilo kad' se dovrši ova gostujuće tribinica da vrate stolice na onu veliku jer me ista uvijek kad uđem na nju podjesti na Darka Eleza
Jedino ako nisi mislio na ovaj,Jedinstvo Putevi u Krcagovu.Devil je napisao/la:Ima.Jankauskas je napisao/la:Uzice nema 2.stadion
Imas taj imas stadion u Sevojnu,i to su Uzice samo 2 kilometra od njih.Jankauskas je napisao/la:Jedino ako nisi mislio na ovaj,Jedinstvo Putevi u Krcagovu.Devil je napisao/la:Ima.Jankauskas je napisao/la:Uzice nema 2.stadion
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7513_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Hajd baci koju sliku nemoj da ti je mrskovidovitadjemila je napisao/la:Ma svaka cast ljudima sto ista rade.tako i mi nekako guramo.Evo ovaj drugi dio tribine je zavrsen jos treba postaviti stolice i da znate da vec lici na nesto .Kad bude gotov i treci dio,a bice ubrzo , dobicemo istok duz citavog stadiona .I polako Pirota lici na stadion.Nema se para za sve odjednom jbg.To je dobar recept i za Vrapcice.Nek urade polako ovo citavom duzinom, za godinu eto lijepe tribine u nasim uslovima za goste.Ima timova kod nas koji su poslije rata dobili gotove stadione pa su danas u rusevnom stanju ,feninga nece da uloze i jos pricaju kako su veliki.E takvima se treba smijati...
Koliko je kostao?mekaba je napisao/la:Sta je ovo u Mostaru???(Vrapcici).Pa majku mu njegovu koliko kosta da se izgradi ova tribina (ako se moze tako nazvati) cijelom duzinom terena????? Koliko je kostao ovaj "OBJEKAT"????
šta će pisat u ovom djelu što se tek postavlja?vidovitadjemila je napisao/la: pocelo je i postavljanje stolica tako da ce mozda vec za siroki tribina moci biti u upotrebi.Ne znam samo hoce li pustiti zbog prilaza od ulaza do tribine ali mislim da ce i to zavrsiti nije to neki posao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.