Potpuno se slazem sa tobom Seyo...U nasem klupskom rukovodstvu,a pri tome najvise mislim na Dzelu u ovom slucaju(mozda grijesim,ali mislim da je on taj koji se je pitao u ovom slucaju),nisu dobro promislili kada su se odlucili na ovakav potez...u svakom slucaju nepopularna i losa odluka pojedinih ljudi ,koji na ovaj nacin diskriminisu ljude koji su redovni na utakmicama i koji su platili godisnje i polugodisnje ulaznice.To su znaci redovni gosti naseg stadiona i morali su naci drugo rjesenje osim ovakvog polovicnog,gdje ispada da ce magazin biti podijeljen samo onim navijacima i gledaocima koji kupe ulaznicu...prema tome,kako sam shvatio,oni koji imaju godisnje i polugodisnje nece imati dostupan drugi broj magazina...koliko tu ima pravde,ostaje da procijenimo sami...necu ulaziti u razloge ovakve odluke,ali se sa njom licno ne slazem,i mislim da je postojalo mnogo drugih i boljih rjesenja od ovoga...ovo nije nacin,i potpuno se slazem sa Seyom,da bi ovo mogla biti ironicna zahvalnost kluba onim najvjernijim koji posjecuju stadion i nase utakmice...nazalost to tako ispada i nazalost to ce izgleda tako i da bude...nemam namjeru da kvarim atmosferu koja je pozitivna,ali definitivno ova odluka je bar sa moje strane za svaku kritiku prema klubu,koliko god se slagali ili ne slagali samnom...postojali su nacini gdje bi svi dobili svoj dio i gdje bi svi mogli biti zadovoljni,ali eto,izbor je stavljen na samo one navijace koji kupe karte za derbi,a ne za one navijace koji dolaze sa godisnjim i polugodisnjim ulaznicama...pomalo je tuzno!Seyo_TM je napisao/la:"Novost je da će se magazin dobijati uz ulaznicu za veliki gradski derbi koji je na rasporedu 05. novembra."
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/dr ... pripremi-0" onclick="window.open(this.href);return false;
Dragi nasi NAJVJERNIJI navijaci, sa godisnjim i polugodisnjim kartama, posto je odluceno, kao sto vidite, da ce se magazin dijeliti iskljucivo uz kupljenu kartu, necete dobiti primjerak magazina. Tako da vam/nam klub na jako lijep nacin zahvaljuje sto ste/smo uvijek tu i kupujemo (polu)godisnje, dok ce derbi navijaci da budu pocasceni sa klupskim magazinom. Ja sam se nadao da ce se ovo promjeniti ali ocito je da nece, tako da, uzivajmo...u "MERITUMU"smo yebani!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ovo je radi pitara. Da se i oni uz kupljenu ulaznicu upoznaju sa institucijom. Treba ljudima pomoći.Seyo_TM je napisao/la:"Novost je da će se magazin dobijati uz ulaznicu za veliki gradski derbi koji je na rasporedu 05. novembra."
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/dr ... pripremi-0" onclick="window.open(this.href);return false;
Dragi nasi NAJVJERNIJI navijaci, sa godisnjim i polugodisnjim kartama, posto je odluceno, kao sto vidite, da ce se magazin dijeliti iskljucivo uz kupljenu kartu, necete dobiti primjerak magazina. Tako da vam/nam klub na jako lijep nacin zahvaljuje sto ste/smo uvijek tu i kupujemo (polu)godisnje, dok ce derbi navijaci da budu pocasceni sa klupskim magazinom. Ja sam se nadao da ce se ovo promjeniti ali ocito je da nece, tako da, uzivajmo...u "MERITUMU"smo yebani!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Kupi kartuSeyo_TM je napisao/la:"Novost je da će se magazin dobijati uz ulaznicu za veliki gradski derbi koji je na rasporedu 05. novembra."

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma evo igramo protiv BiH, svi ce kupiti kartu, sto se tada ne dijeli..."najvjerniji" ce svakako doci, tako da nece biti opaljeni po usima...al ovako, evo nas, yebo nas
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- partibrejker1921
- Kontakt:
Ma skontaće nešto 100 %.Seyo_TM je napisao/la:Ma evo igramo protiv BiH, svi ce kupiti kartu, sto se tada ne dijeli..."najvjerniji" ce svakako doci, tako da nece biti opaljeni po usima...al ovako, evo nas, yebo nas
Da,bas tako...mogli su podijeliti to u momentu kada su svi u istom polozaju i gdje svi kupuju karte,pa evo i sada na kup utakmici ili kada budemo igrali protiv repke...tada se moglo to uraditi,ovako ispada prilicno glupo,amaterski i podcjenjujuce prema navijacima koji su kupili godisnje da bi mogli gledati sve utakmice svog najdrazeg kluba i to su platili odjednom i trenutno solidno napunili klupsku kasu...ovo je najlosije rjesenje od svih rjesenja...Seyo_TM je napisao/la:Ma evo igramo protiv BiH, svi ce kupiti kartu, sto se tada ne dijeli..."najvjerniji" ce svakako doci, tako da nece biti opaljeni po usima...al ovako, evo nas, yebo nas
- partibrejker1921
- Kontakt:
A naći će se neko rješenje, nema potrebe da napade odmah. Ovaj članak svakako je napisan davno. Siguran sam da nikog neće zakinuti.
Joj cega se ova raja sve nece sjetiti, samo da bi mogli da prave neku losu atmosferu i da od nicega prave neki bauk. Ja imam godisnju i libo me za taj magazin, a ako budem htio da ga imam, otici cu i kupiti ga. To sve zato sto volim, a ne zbog nekog marketinga i sta ti ja znam vec. Kako god mogli su da nikako ne podjele ni jedan, nego da svi kupe. Ovi s godisnjim i polugodisnjim karta ce uvijek dolaziti, i uvijek ce kupovati i narednih godina, tako da je mozda i bolje malo i ove derbi navijace pocastiti ne bi li poceli dolaziti na utakmice i pratiti onako kako treba. Mislim da pored svega ovog prosjek na nasoj Grbavici je vrlo solidan, tako da skoro svaka tekma koja i nije nesto atraktivna bude 3-4 hiljade sto neki nemaju ni protiv Sirokog(zna se ko) i ekipa u tom rangu. Zato raja pustite se suplje price, uzivajte, jer nas Zeljo je na nivou kojeg smo cekali i evo docekali. Sad deremo guzove svima. Treca godina bez poraza u kupu, 3 godine dominiramo ligom, prodajemo igrace za velike pare, i nismo u minusu. Sve ovo je pokazatelj da se ostavite losih i zlonamjernih komentara i uzivate!
S obzirom da je tiraž broja 5000 primjeraka, nadam se da će se Marketing presabrati i nama sa godišnjim, odnosno sa polugodišnjim dijeliti primjerak magazina.
Ipak se radi o najvjernijoj skupini ljudi. U zadnjih par godina, uvijek su iste face na utakmicama. Ne računam derbije i utakmice u kojima se odlučuje o prvaku ili važnijim KUP utakmicama.
Na Grbavici ima 2000 bolesnika kojima ni rezultati ni loše vrijeme, Tobe Yarabi ni kijametski dan, ne bi mogao poremetiti ritual odlaska u Dolinu.
Nadam se da će se Uprava prekontati i halaliti te dvije marke najvjernijima.
Dedo Nezir ima preko osam banki i ni jednu ne propušta, a često je i na gostovanjima, pa vjerovatno misle kada su neki halali 50, 60, 70 i preko 80 godina života Želji, halaliće i ove dvije marke za magazin.
Uprava će se ipak prekontati.
Ipak se radi o najvjernijoj skupini ljudi. U zadnjih par godina, uvijek su iste face na utakmicama. Ne računam derbije i utakmice u kojima se odlučuje o prvaku ili važnijim KUP utakmicama.
Na Grbavici ima 2000 bolesnika kojima ni rezultati ni loše vrijeme, Tobe Yarabi ni kijametski dan, ne bi mogao poremetiti ritual odlaska u Dolinu.
Nadam se da će se Uprava prekontati i halaliti te dvije marke najvjernijima.
Dedo Nezir ima preko osam banki i ni jednu ne propušta, a često je i na gostovanjima, pa vjerovatno misle kada su neki halali 50, 60, 70 i preko 80 godina života Želji, halaliće i ove dvije marke za magazin.
Uprava će se ipak prekontati.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Magazin se ne prodaje tako da ga neces moci kupiti...samo ti je jos falilo da kazes da tjeramo Amara i da se sjetimo kako je bilo sa hoticima...nismo pitari da nas prave budalama bljakici i ostali...yebo razmisljanje "suti, dobro je samo nek ne puca". A ako te zaboli za Zeljin magazin ne znam sto odgovaras, neces biti ostecen jer ga ne zelis i to je to.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Bata_Barata
- Kontakt:
Ja cu svoj procitati i pokloniti Seyi 

Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sve ste u pravu, mi sa sezonskim iskaznicama smo baš nasamareni u ovoj situaciji...
Kao da oni i imaju evidenciju koliko je prodato godišnjih i polugodišnjih karti pa da odvoje toliko magazina i nama daju na neki način.
Dedo Nezir je legenda!
Kao da oni i imaju evidenciju koliko je prodato godišnjih i polugodišnjih karti pa da odvoje toliko magazina i nama daju na neki način.
Dedo Nezir je legenda!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Magazine ce biti u prodaji. Nemoj da budes provala beze.Seyo_TM je napisao/la:Magazin se ne prodaje tako da ga neces moci kupiti...samo ti je jos falilo da kazes da tjeramo Amara i da se sjetimo kako je bilo sa hoticima...nismo pitari da nas prave budalama bljakici i ostali...yebo razmisljanje "suti, dobro je samo nek ne puca". A ako te zaboli za Zeljin magazin ne znam sto odgovaras, neces biti ostecen jer ga ne zelis i to je to.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa to sa prodajom je još veća glupost.
Znači neko ko Grbavicu vidi očima jednom godišnje dobije taj magazin besplatno, a mi koji smo tu svaku utakmicu moramo platiti za isti.
Opet nema logike!
Znači neko ko Grbavicu vidi očima jednom godišnje dobije taj magazin besplatno, a mi koji smo tu svaku utakmicu moramo platiti za isti.
Opet nema logike!
Ž '21!
Ovi svi koji pricaju sada o Magazinu znaci milion posto nemaju nijedan broj do sada, a kao sada je ostecen. Svi pisu hoce majice polo, los marketing nema majica itd suplja prica. Dodju majice proda se 15 komada. Smijesni ste ba ..
- Bata_Barata
- Kontakt:
Na koju si ti nogu ustao jutros ? Sta ti je ba ? Ospusti se maloJug je napisao/la:Ovi svi koji pricaju sada o Magazinu znaci milion posto nemaju nijedan broj do sada, a kao sada je ostecen. Svi pisu hoce majice polo, los marketing nema majica itd suplja prica. Dodju majice proda se 15 komada. Smijesni ste ba ..

Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
Jug je napisao/la:Magazine ce biti u prodaji. Nemoj da budes provala beze.Seyo_TM je napisao/la:Magazin se ne prodaje tako da ga neces moci kupiti...samo ti je jos falilo da kazes da tjeramo Amara i da se sjetimo kako je bilo sa hoticima...nismo pitari da nas prave budalama bljakici i ostali...yebo razmisljanje "suti, dobro je samo nek ne puca". A ako te zaboli za Zeljin magazin ne znam sto odgovaras, neces biti ostecen jer ga ne zelis i to je to.

Svugdje u svijetu navijaci koji placaju clanarinu klubu i kupuju godisnje ulaznice su u povlastenom polozaju samo je kod nas obrnuta situacija.
Nije problem u te hebene 2 KM, vec je problem u tome sto Marketing sluzba - ako se uopste tako moze nazvati - izkazuje NEPOSTOVANJE prema najvjernijim navijacima, i poslali su nam poruku da nismo toliko bitni.
Jos smo mi daleko od toga da budemo moderan Evrospki klub, a da bi na tom putu napredovali prvo treba dovesti ljude koji su kompetentni obavljati posao u marketing sluzbi.
Nije problem u te hebene 2 KM, vec je problem u tome sto Marketing sluzba - ako se uopste tako moze nazvati - izkazuje NEPOSTOVANJE prema najvjernijim navijacima, i poslali su nam poruku da nismo toliko bitni.
Jos smo mi daleko od toga da budemo moderan Evrospki klub, a da bi na tom putu napredovali prvo treba dovesti ljude koji su kompetentni obavljati posao u marketing sluzbi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Bata_Barata
- Kontakt:
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
Dobar si ti momak pravo, pa nece se u trafici prodavat. Odes u prostorije kluba i uzmes magazin. Posto vi to sve pratite imate sve brojeve, pa ce te biti osteceni.boccaccio je napisao/la:Jug je napisao/la:Magazine ce biti u prodaji. Nemoj da budes provala beze.Seyo_TM je napisao/la:Magazin se ne prodaje tako da ga neces moci kupiti...samo ti je jos falilo da kazes da tjeramo Amara i da se sjetimo kako je bilo sa hoticima...nismo pitari da nas prave budalama bljakici i ostali...yebo razmisljanje "suti, dobro je samo nek ne puca". A ako te zaboli za Zeljin magazin ne znam sto odgovaras, neces biti ostecen jer ga ne zelis i to je to.@Jug,jarane,magazin nece biti u prodaji jer je to zakonski nemoguce,malo se raspitaj,nas klub nema pravo prodaje magazina...pa nemoj da budes provala beze
...nece biti u prodaji ni ovaj a ni eventualni buduci brojevi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.