joj pasha moj..ja sam siguran da tebe znam ahhahaKB-TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
joj pasha moj..ja sam siguran da tebe znam ahhahaKB-TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
1:1 - 1994. - 14.09.1994. Zenica (Jahić - Turković)xxl basket je napisao/la:pukose mi ignore na onoj temi sarajevo zeljo pa se nadam da ce mi moja braca izac u susretmozel neko naci sve rezultate gradskih derbija u svim takmicenjima od poslije rata
Fali tu dosta tekmi,bilo bi dobro da neko nadje detaljnu statistiku.Ja sam naveo neke i od kupova,recimo ne mogu se tacno sjetiti koja je godina bila kad su nas izbacili na penale na grbavici...BlueTiger je napisao/la:Tema Sarajevo vs Željezničar (opcenito), stranica 45!!![]()
Postavio sam od 1996 pa do 2011, uz TV priloge koje sam uspio naci
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj tu sam trazio, ali izlgeda da je nitko nije postavio na internet. Ja licno imam onaj kup kada smo ih na Kosevu uzeti 2:3 ali na kaseti. Ovih dana bi trebao prebaciti na DVD, pa bi mogao postaviti prilike i golove na youtube.barbarez je napisao/la:Fali tu dosta tekmi,bilo bi dobro da neko nadje detaljnu statistiku.Ja sam naveo neke i od kupova,recimo ne mogu se tacno sjetiti koja je godina bila kad su nas izbacili na penale na grbavici...BlueTiger je napisao/la:Tema Sarajevo vs Željezničar (opcenito), stranica 45!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e tu stavi molim te...hehehe ta mi je drama vaznaBlueTiger je napisao/la:Joj tu sam trazio, ali izlgeda da je nitko nije postavio na internet. Ja licno imam onaj kup kada smo ih na Kosevu uzeti 2:3 ali na kaseti. Ovih dana bi trebao prebaciti na DVD, pa bi mogao postaviti prilike i golove na youtube.barbarez je napisao/la:Fali tu dosta tekmi,bilo bi dobro da neko nadje detaljnu statistiku.Ja sam naveo neke i od kupova,recimo ne mogu se tacno sjetiti koja je godina bila kad su nas izbacili na penale na grbavici...BlueTiger je napisao/la:Tema Sarajevo vs Željezničar (opcenito), stranica 45!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imas li slucajno onaj kup, kada smo ih 7:1 razvali na Grbavici. Snijeg bio do koljena, samo ne mogu sa sigurnoscu reci koja je to godina bila. Mozda izmedu 97 ili 2000.
Prijatelju, ajde nemoj zivota na taj nacin provocirati. Uredu, dolazi derby,DERBY WEEK je, ali ajde na lijep nacin da se zajebajemo. Nisam od onih koji vole Zelju a mrze Sarajevo. Tako molim te, da imam kasetu, ovoga kupa kada ste nas uzeli na Grbavici na penale, isto bi presnimio na DVD i stavio na youtubee tu stavi molim te...hehehe ta mi je drama vazna...ako ti nije neka frka stavi na youtube..
![]()
![]()
prijatelju,ja se izvinjavam sto ti mislis da je to provokacija ,al mene veze nesto sentimentalno za tu tekmu..nbt necu sada ovdje pisat heheh al nije provokacija i molim te da mi u privatne poruke posaljes taj snimak ako vec ne stavis na youtube...BlueTiger je napisao/la:Prijatelju, ajde nemoj zivota na taj nacin provocirati. Uredu, dolazi derby,DERBY WEEK je, ali ajde na lijep nacin da se zajebajemo. Nisam od onih koji vole Zelju a mrze Sarajevo. Tako molim te, da imam kasetu, ovoga kupa kada ste nas uzeli na Grbavici na penale, isto bi presnimio na DVD i stavio na youtubee tu stavi molim te...hehehe ta mi je drama vazna...ako ti nije neka frka stavi na youtube..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ee da je Bogdo hehehHawking je napisao/la:Garant ga je snimila kamera
Ovo su pokušavali (dobrim dijelom i uspjeli, jer su se fino spasili od poraza) za vrijeme Blekića. Prošle godine je to radio Čelik prije finala Kupa (samo njima nije upalilo). U obje situacije su i ekipe i sudije bile pod velikim pritiskom. Sudija je protiv pitara tada Lazi dao bespotreban crveni karton, Čeliku svirao nepostojeći penal. A naravno, pričalo se o nepotrebnim stvarima.posmatrac sa juga 87 je napisao/la:Previse paznje posvecujemo sta pitari kazu... ako dodju dobro dosli, ako ne dodju nema veze... nisu ni bitniBitno je kako ce izgledat nasa tribina i hocemo li ujedinjeni dati podrsku nasim momcima, sad je trebaju vise nego ikada!! Al bolje da se sada okrenemo celiku, i ta nam je utakmica bitna takodje, ima celik par opasnih igraca narocito ova dva brzca po stranama puric i vrsajevic... al nasa je prednost sto nemaju abdulaha
Lijepo je biti navijac PLAVE LOKOMOTIVE! ! !
Suad Katanabistrikboy je napisao/la:[youtube][/youtube]
Koji 7-1,po opisu ja bi rekao da mislis na super kup 4-0,tad je teren bio sav od snijega i blata.Nezaboravno drugo poluvrijeme ,ulazak Cenana i demoliranje.Jadni Calija kod 4-0 svira penal,i onaj glupan Dedic fol puca i promasi.Jest onaj Dedic bio papak to je cudo jedno.BlueTiger je napisao/la:Joj tu sam trazio, ali izlgeda da je nitko nije postavio na internet. Ja licno imam onaj kup kada smo ih na Kosevu uzeti 2:3 ali na kaseti. Ovih dana bi trebao prebaciti na DVD, pa bi mogao postaviti prilike i golove na youtube.barbarez je napisao/la:Fali tu dosta tekmi,bilo bi dobro da neko nadje detaljnu statistiku.Ja sam naveo neke i od kupova,recimo ne mogu se tacno sjetiti koja je godina bila kad su nas izbacili na penale na grbavici...BlueTiger je napisao/la:Tema Sarajevo vs Željezničar (opcenito), stranica 45!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imas li slucajno onaj kup, kada smo ih 7:1 razvali na Grbavici. Snijeg bio do koljena, samo ne mogu sa sigurnoscu reci koja je to godina bila. Mozda izmedu 97 ili 2000.
jos jedan odlican potez nase marketing sluzbe...Seyo_TM je napisao/la:"Novost je da će se magazin dobijati uz ulaznicu za veliki gradski derbi koji je na rasporedu 05. novembra."
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/dr ... pripremi-0" onclick="window.open(this.href);return false;
Dragi nasi NAJVJERNIJI navijaci, sa godisnjim i polugodisnjim kartama, posto je odluceno, kao sto vidite, da ce se magazin dijeliti iskljucivo uz kupljenu kartu, necete dobiti primjerak magazina. Tako da vam/nam klub na jako lijep nacin zahvaljuje sto ste/smo uvijek tu i kupujemo (polu)godisnje, dok ce derbi navijaci da budu pocasceni sa klupskim magazinom. Ja sam se nadao da ce se ovo promjeniti ali ocito je da nece, tako da, uzivajmo...u "MERITUMU"smo yebani!
Primjetio sam čim je izašlo, al sam na to oguglao. Čak sam mislio da će se dopuniti pa reći naknadno da idu uz sezonske (ili da će se dijeliti svima koji uđu na utakmicu), jer im se često dešava da ne znaju o čemu pričaju. Vidjećemo na šta će to ličiti.Seyo_TM je napisao/la:"Novost je da će se magazin dobijati uz ulaznicu za veliki gradski derbi koji je na rasporedu 05. novembra."
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/dr ... pripremi-0" onclick="window.open(this.href);return false;
Dragi nasi NAJVJERNIJI navijaci, sa godisnjim i polugodisnjim kartama, posto je odluceno, kao sto vidite, da ce se magazin dijeliti iskljucivo uz kupljenu kartu, necete dobiti primjerak magazina. Tako da vam/nam klub na jako lijep nacin zahvaljuje sto ste/smo uvijek tu i kupujemo (polu)godisnje, dok ce derbi navijaci da budu pocasceni sa klupskim magazinom. Ja sam se nadao da ce se ovo promjeniti ali ocito je da nece, tako da, uzivajmo...u "MERITUMU"smo yebani!
Zar mi imamo marketing službu?bistrikboy je napisao/la:jos jedan odlican potez nase marketing sluzbe...Seyo_TM je napisao/la:"Novost je da će se magazin dobijati uz ulaznicu za veliki gradski derbi koji je na rasporedu 05. novembra."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.