Sportsko znanje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- harebianconero
- Kontakt:
Re: Sportsko znanje
Jes'Faraon iz Visokog je napisao/la:onyewu
igrao je za jedan BiH klub..
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
onaj wood sto je u zelji bioharebianconero je napisao/la:Evo da ja nesto, ako nije problem
You are someone else I am still right here
- harebianconero
- Kontakt:
JESTE !fera je napisao/la:onaj wood sto je u zelji bioharebianconero je napisao/la:Evo da ja nesto, ako nije problem
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Ime i prezime fudbalera koji je odigrao samo polusezonu u dresu Crvene Zvezde i postigao 14 golova za nju(ukupno 27 u ligi),da bi kasnije otisao u Sttutgart za neke lepe pare i doziveo fijasko.Posle toga uprava Stuttgarta je razocarana njegovim nastupima rekla da je to poslednji fudbaler koga je kupila putem video kasete.Osim ova dva tima igrao jos i za MTK,Zemun,Proleter,Radnicki NIs....
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
saša markovićDevil je napisao/la:Ime i prezime fudbalera koji je odigrao samo polusezonu u dresu Crvene Zvezde i postigao 14 golova za nju(ukupno 27 u ligi),da bi kasnije otisao u Sttutgart za neke lepe pare i doziveo fijasko.Posle toga uprava Stuttgarta je razocarana njegovim nastupima rekla da je to poslednji fudbaler koga je kupila putem video kasete.Osim ova dva tima igrao jos i za MTK,Zemun,Proleter,Radnicki NIs....
Tako je.fera je napisao/la:saša markovićDevil je napisao/la:Ime i prezime fudbalera koji je odigrao samo polusezonu u dresu Crvene Zvezde i postigao 14 golova za nju(ukupno 27 u ligi),da bi kasnije otisao u Sttutgart za neke lepe pare i doziveo fijasko.Posle toga uprava Stuttgarta je razocarana njegovim nastupima rekla da je to poslednji fudbaler koga je kupila putem video kasete.Osim ova dva tima igrao jos i za MTK,Zemun,Proleter,Radnicki NIs....
U to vreme za mene teska bukva,ali danas kad pogledam Kaludjerovica,suze mi krenu sto nemamo takvog spica.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Žario i palio ostrvskim terenima.
Igrao je i za Arsenal. Meni onako zanimljiv igrač, ostao duboko u sjećanju, ne znam zašto.
Da nije Pascal Cygan ?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
john hartson, pise ti na slici, ali sam znao ko je on,s jecam ga se iz celticaKlare je napisao/la:
Žario i palio ostrvskim terenima.![]()
Igrao je i za Arsenal. Meni onako zanimljiv igrač, ostao duboko u sjećanju, ne znam zašto.
Za zivot cijeli!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Igor Denisov!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nijeBianconeri1988 je napisao/la:Igor Denisov!
Trenutno korisnika/ca: alemsa, delko, Goalgetter, Hrasno15, RacioEmocionalan, StevieG8 i 51 gost.