Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Imam problem sa torrent programima,koji kod da instaliram(bittorrent,utorrent,pokusaovao sam i ove manje poznate)problem je isti.Cim pokrenem download necega preko torrenta odmah mi uspori net,znaci otvranje stranica,al ono bas uspori,a youtube radi normalno
,znam da bi mi trebao malo usporiti net,ali ne ovoliko,pa moram cekati vise od minute da mi otvori npr ss.ba,sto je jos cudnije,prije mi je to sve radilo normalno 

To je normalno pa torrent ti vuce download/upload....ako nezelis toliko da vuce stavi sebi limit na torent.jocker92 je napisao/la:Imam problem sa torrent programima,koji kod da instaliram(bittorrent,utorrent,pokusaovao sam i ove manje poznate)problem je isti.Cim pokrenem download necega preko torrenta odmah mi uspori net,znaci otvranje stranica,al ono bas uspori,a youtube radi normalno,znam da bi mi trebao malo usporiti net,ali ne ovoliko,pa moram cekati vise od minute da mi otvori npr ss.ba,sto je jos cudnije,prije mi je to sve radilo normalno
RIP SALE VILENJAK
Zar je normalno da mi stranice sporo otvara,a youtube radi sasvim normalnoRKO je napisao/la:To je normalno pa torrent ti vuce download/upload....ako nezelis toliko da vuce stavi sebi limit na torent.jocker92 je napisao/la:Imam problem sa torrent programima,koji kod da instaliram(bittorrent,utorrent,pokusaovao sam i ove manje poznate)problem je isti.Cim pokrenem download necega preko torrenta odmah mi uspori net,znaci otvranje stranica,al ono bas uspori,a youtube radi normalno,znam da bi mi trebao malo usporiti net,ali ne ovoliko,pa moram cekati vise od minute da mi otvori npr ss.ba,sto je jos cudnije,prije mi je to sve radilo normalno

- Sexmachineboy
- Kontakt:
Zbog čega mi se, kada otvorim neki link za spocast uvijek otvori isti channel koji već imam sačuvan? Mogu li se ikako izbrisati oni sačuvani chaneli(reinstalacijom ne može nešto probavao sam)?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Treba mi wirelles router već sutra. Neko da prodaje? Gdje da to nabavim? Ima li veze koji da kupim, koji model i to? Jutro raja napaćena.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ako si korisnik BHTelecoma pravac ujutro u BHT ponesi tja sto sada imas i trazi Wireless od njih, ako budes kupovao preporučujem TP LINK mada ni D Link nije toliko los a dosta je zastupljenMinistaR je napisao/la:Treba mi wirelles router već sutra. Neko da prodaje? Gdje da to nabavim? Ima li veze koji da kupim, koji model i to? Jutro raja napaćena.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nisam, kod HS-a sam. Moram haveru vratiti router kojeg koristim, pa moram nabavit sutra novi.Heller je napisao/la:Ako si korisnik BHTelecoma pravac ujutro u BHT ponesi tja sto sada imas i trazi Wireless od njih, ako budes kupovao preporučujem TP LINK mada ni D Link nije toliko los a dosta je zastupljenMinistaR je napisao/la:Treba mi wirelles router već sutra. Neko da prodaje? Gdje da to nabavim? Ima li veze koji da kupim, koji model i to? Jutro raja napaćena.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- moustapha
- Kontakt:
Imam jedan cudan problem.Ne uvijek ali vrlo cesto,dok pisem,npr ja otkucam brzo rijec "post" uopste mi ne izbaci odmah tu rijec(msm na ekranu,odnosnu u wordu ili ovdje na forumu,svejedno) vec prodje mozda 1 sekunda a nakon toga mi izbaci rijec ali potpunu deformisanu,znaci slova pomijesana ,npr stpo (umjesto post).
Malo sam ja zakomplikovo,ali ne mogu drukcije objasnit
Je li to virus ili...?
Hvala
Malo sam ja zakomplikovo,ali ne mogu drukcije objasnit

Je li to virus ili...?
Hvala
Sretno zmajevi!!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Imao sam taj problem, virus 100%. Npr. na početku ti je sve normalno, ali nakon nekoliko minuta kasni ti "prikaz" onoga što napišeš, i još ti se pomiješaju slova pa moraš polako pisati. probaj sa nekim antivirusom dobri, mada sam ja oborio sistem.MARCELO je napisao/la:Imam jedan cudan problem.Ne uvijek ali vrlo cesto,dok pisem,npr ja otkucam brzo rijec "post" uopste mi ne izbaci odmah tu rijec(msm na ekranu,odnosnu u wordu ili ovdje na forumu,svejedno) vec prodje mozda 1 sekunda a nakon toga mi izbaci rijec ali potpunu deformisanu,znaci slova pomijesana ,npr stpo (umjesto post).
Malo sam ja zakomplikovo,ali ne mogu drukcije objasnit![]()
![]()
Je li to virus ili...?
Hvala

Upravo tako.Ma nema mi drugeNK/RK Krivaja je napisao/la:Imao sam taj problem, virus 100%. Npr. na početku ti je sve normalno, ali nakon nekoliko minuta kasni ti "prikaz" onoga što napišeš, i još ti se pomiješaju slova pa moraš polako pisati. probaj sa nekim antivirusom dobri, mada sam ja oborio sistem.MARCELO je napisao/la:Imam jedan cudan problem.Ne uvijek ali vrlo cesto,dok pisem,npr ja otkucam brzo rijec "post" uopste mi ne izbaci odmah tu rijec(msm na ekranu,odnosnu u wordu ili ovdje na forumu,svejedno) vec prodje mozda 1 sekunda a nakon toga mi izbaci rijec ali potpunu deformisanu,znaci slova pomijesana ,npr stpo (umjesto post).
Malo sam ja zakomplikovo,ali ne mogu drukcije objasnit![]()
![]()
Je li to virus ili...?
Hvala

Hvala brate!
Sretno zmajevi!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja sam uzeo TP link i katastrofa je konekcija nidje vezemoustapha je napisao/la:Uzmi Linksys router, kakav TP Link.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
nema to veze sa routerom, provjeri ti malo da ti šta nije do provajdera. a to da je tp link loš ne znam šta bi rekao. ipak su oni renomirani proizvođač mrežne opreme. ja imam tplink najjeftiniji wlan router i radi ko doksa, milion opcija ima ne gasi se nikad.Sarajlijc@ je napisao/la:Ja sam uzeo TP link i katastrofa je konekcija nidje vezemoustapha je napisao/la:Uzmi Linksys router, kakav TP Link.
@MinistaR
http://www.plus.ba/proizvodi/opis/?id_pro=273" onclick="window.open(this.href);return false;
43KM u plusu, imam ga i radi super, bolji ti ne treba. samo obezbjedi i kabel, utp kabel ti treba jeftini su manje od marke metar.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Postoji li neki program sličan "Movie Maker-u", za Windows xP, jer kad sam ga skinuo piše da su ga zabranili za xP, smao Vista i 7-ca. 

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- moustapha
- Kontakt:
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
TP Link, je sasvim u redu. Ja npr. koristim TP Link - WR340G. Na njega su 3 stvari prikljucene wireless i jedna wired, i radi odlicno. Nikakvih problema.moustapha je napisao/la:Uzmi Linksys router, kakav TP Link.
Postovanje treba zaraditi.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Hvala za link, ali evo šta dobijem kad preuzmem i instaliram nešto http://img510.imageshack.us/img510/8338 ... 66cb24.png" onclick="window.open(this.href);return false;moustapha je napisao/la:Windows Movie Maker for XP 2.1
Ne može se otvoriti.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- moustapha
- Kontakt:
- Unknown Genius
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991 i 75 gostiju.