NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Hawking
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Hawking » 31 okt 2011, 04:10

Zeljovac_1921 je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Ma nema ništa od Cowboysa dok se Roma ne riješe, nekad QB koji je obećavao, a sad predmet ismijavanja... meni neće prodat foru sa ovim zadnjim pasom za TD, od četiri ovakva njegova pasa tri su interceptiona...
Nema jarane njemu od one tekme sa Seahawks u playoff-u kad su ono trebali dati FG, a on sjeba pa poce trcati i zijanise tekmu, od te tekme lik nije isti. Nikako da ga krene, a jos vjeruju u njeg.
Ma meni on nikad nije miris'o, uvijek je imao dobar OL i vremena da se namjesti, kupovao povjerenje dugačkim pasovima i trčanjem, nešto slično kao Sanchez, koji to ipak bolje radi u zadnje vrijeme, iako nema ni blizu tako dobar OL kakav je imao Romo u skoro cijeloj svojoj karijeri... a ta utakmica je pokazala koliki je gloryhunter, uništio sezonu svojom glupošću...

Ovo je čist pass interference, sudija metar od situacije radi totalne gluposti... nevjerovatno...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 31 okt 2011, 04:22

Hawking je napisao/la: Ma meni on nikad nije miris'o, uvijek je imao dobar OL i vremena da se namjesti, kupovao povjerenje dugačkim pasovima i trčanjem, nešto slično kao Sanchez, koji to ipak bolje radi u zadnje vrijeme, iako nema ni blizu tako dobar OL kakav je imao Romo u skoro cijeloj svojoj karijeri... a ta utakmica je pokazala koliki je gloryhunter, uništio sezonu svojom glupošću...
Upravo tako.. Samo sto i Sanchez ima dosta srece, ali dobar je QB.

Znas li mozda Ikelija iz Lukavca?
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 31 okt 2011, 04:26

Ne znam vjeruj mi, baš sam neki dan pričao sa Saltom o tome, ja sam relativno nepoznat lik u Lukavcu, a i znam jako malo ljudi, vrlo često me pitaju znaš li ovog ili onog ja žive veze nemam, uvijek sam radije ostajao kući gledati utakmice nego furati vani :mrgreen: A otkud ti znaš bilo koga iz Lukavca, ti živiš u Houstonu, jel?
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 31 okt 2011, 04:33

Hawking je napisao/la:Ne znam vjeruj mi, baš sam neki dan pričao sa Saltom o tome, ja sam relativno nepoznat lik u Lukavcu, a i znam jako malo ljudi, vrlo često me pitaju znaš li ovog ili onog ja žive veze nemam, uvijek sam radije ostajao kući gledati utakmice nego furati vani :mrgreen: A otkud ti znaš bilo koga iz Lukavca, ti živiš u Houstonu, jel?
Upozno ga prosle godine kad sam bio dole, bio haver s mojim haverom i tako cuga ovo ono. Ma znam raje dosta, iz mnogih dijelova drzave. Mozda ga i znas Adem se zove, pitar zesci. Ne bitno, jest jarane 9.5 godina u Houstonu.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 31 okt 2011, 04:36

I kakve su cijene tam karata za Major League mečeve, kakva je potražnja, jesil imao kad priliku gledati Texanse, Astrose, Rocketse ili Dynamo?

Glory glory Man United!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 31 okt 2011, 04:40

Hawking je napisao/la:I kakve su cijene tam karata za Major League mečeve, kakva je potražnja, jesil imao kad priliku gledati Texanse, Astrose, Rocketse ili Dynamo?
Dynamo sam vjeruj 2 godine zaredom iso skoro svaku tekmu, ono kad smo digli i ligu i kup 2 sezone zaredom. Sad odem ponekad, karte su ti 20$, jedino kad su playoff utakmice onda je skuplje. Astrose sam gledo par puta, stadion je fakat beton, ali ne volim baseball pa tako da i ne idem, tu su ulaznice jeftine, kupis kartu za 5$. Rocketse pratim redovno ali nisam nikad bio na tekmi, otiso bi ove godine ali lockout **** ga, karte za njih mos naci po 40$. Texanse cu aBd protiv Caroline ici gledati, za njih treba oko 100$, s parkingom i sve.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 31 okt 2011, 04:47

Čuj pet dolara karta za bejzbol, pa za te pare ne možeš gledat Radnički u trećoj ligi :lol: Mada su Astrosi bili skroz kritični ove sezone, a pretpostavljam da i bejzbol sam nije dole u Texasu toliko popularan, jest da su sad Rangersi dogurali do WS-a, ali negdje sam čitao da je football alfa i omega u Texasu, što najbolje govori i cijena karata, 100 dolara a stadion uvijek pun k'o šibica, para ko blata... eto čujemo se sutra, ja odoh da spavam, ovdje već 10 do 5, zamijenio sam da i noć radi američkih sportova :lol:

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 okt 2011, 04:50

Lions' Suh requests meeting with league over rules

Napokon :roll: ...treba ovom idiotu stat u kraj pa ebo sebi mater jest dobar igrac, ali zivotinje nam i ne trebaju...pa ebo mater umjesto da se ugleda u druge igrace koji su svoju karijeru gradili kvalitetom i karakterom on iz utakmice u utakmicu namjerno udara ljude...sjetim se samo kako je Cutlera prosle godine iz cist amira uhvatio za masku i od pod ga bacio, nakon cega je Cutler glavom udario...mislio sam da ce dobiti potres mozga, ali na svu srecu pridigao se...Urlacher i drugi bez mrlje ljudi u karijeri napravili imena, a ovaj konj fuj da hoce ga iznjet sa terena da zaradi jedan ACL zaradi oa da dodje pameti
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 31 okt 2011, 04:53

Hawking je napisao/la:Čuj pet dolara karta za bejzbol, pa za te pare ne možeš gledat Radnički u trećoj ligi :lol: Mada su Astrosi bili skroz kritični ove sezone, a pretpostavljam da i bejzbol sam nije dole u Texasu toliko popularan, jest da su sad Rangersi dogurali do WS-a, ali negdje sam čitao da je football alfa i omega u Texasu, što najbolje govori i cijena karata, 100 dolara a stadion uvijek pun k'o šibica, para ko blata... eto čujemo se sutra, ja odoh da spavam, ovdje već 10 do 5, zamijenio sam da i noć radi američkih sportova :lol:
Ima dosta utakmica zato su i krate jeftine, jer igraju nekad 3-4 puta u sedmici. Popularan je baseball, bijelci se na to opasno loze jarane. Samo meni nikad nije bio toliko zanimljiv da ga pratim. Ali football je br. 1 ono fakticki svako zivi prati, isto kao kod nas fudbal (nogomet)...... Igraju malo tekmi, 8 u sezoni, kod kuce, zato je i skuplje a i zato sto se svi i loze. Platit ce je fan **** ga...

odo i ja, vozdrica

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 okt 2011, 04:54

Zeljovac_1921 je napisao/la:
Hawking je napisao/la:I kakve su cijene tam karata za Major League mečeve, kakva je potražnja, jesil imao kad priliku gledati Texanse, Astrose, Rocketse ili Dynamo?
Dynamo sam vjeruj 2 godine zaredom iso skoro svaku tekmu, ono kad smo digli i ligu i kup 2 sezone zaredom. Sad odem ponekad, karte su ti 20$, jedino kad su playoff utakmice onda je skuplje. Astrose sam gledo par puta, stadion je fakat beton, ali ne volim baseball pa tako da i ne idem, tu su ulaznice jeftine, kupis kartu za 5$. Rocketse pratim redovno ali nisam nikad bio na tekmi, otiso bi ove godine ali lockout **** ga, karte za njih mos naci po 40$. Texanse cu aBd protiv Caroline ici gledati, za njih treba oko 100$, s parkingom i sve.
kod vas su jeftine ulaznice za Houston...kod Bearsa brate nemas ulaznice ispod 150-200$ i to si na vrhu u pm, a to je bez parkinga i on te kosta mozda jedno 20-40 dolara zavisno gdje parkiras ...ja znam kad Bullse gledam u United Centru za parking je toliko i kaze 40 kosta onaj da ti je blize da mozes odmah izaci na cestu da ne moras cekati ostale gurat se :)...ebiga vidjet cu da nadjem jendu sebi tekmu za Bearse ove sezone, a za Hawkse idem sutra da gledam Hockey protiv Predatorsa ako bog da ...ove sa ulaznice dobio od ovog sto ga vozim ssa limuzinom nece na utkamicu pa mi juce dao dvije ulaznice.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 31 okt 2011, 04:58

SaltCityAttack je napisao/la:
kod vas su jeftine ulaznice za Houston...kod Bearsa brate nemas ulaznice ispod 150-200$ i to si na vrhu u pm, a to je bez parkinga i on te kosta mozda jedno 20-40 dolara zavisno gdje parkiras ...ja znam kad Bullse gledam u United Centru za parking je toliko i kaze 40 kosta onaj da ti je blize da mozes odmah izaci na cestu da ne moras cekati ostale gurat se :)...ebiga vidjet cu da nadjem jendu sebi tekmu za Bearse ove sezone, a za Hawkse idem sutra da gledam Hockey protiv Predatorsa ako bog da ...ove sa ulaznice dobio od ovog sto ga vozim ssa limuzinom nece na utkamicu pa mi juce dao dvije ulaznice.
Pa dobro kod vas je i skuplji standard zivljenja. Zato vam je i skuplje, kod nas su minimalne satnice 7.50 a kod vas je oko 9-10, jel? Jos plus imate vise populacije tako da je veca potraznja.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 okt 2011, 05:55

ja ne znam brate koliko kod nas minimalna, ali mislim da je i kod nas 8 nije veca ebiga...oprilike je isto brate nije neka velika ralzika znam po ovim prijateljima sto dole zive u Houstonu...nego gledat cu da dodjem u Houston kad budu igrali Houston Rocketsi i Bullsi , pa da odemo ili Cubsi i Astrosi :)....u Hpustonu kad igraju Cubsi uvjek ima puno navijaca Cubsa...pazi samo ovo tamo protiv Astrosa, jos Cubsi su haman pa losija ekipa od Atrosa, ali nema niko vise navijaca od Cubsa :)...svugdje puno
U Houstonu smo uvjek kao kod kuce :)...malo je reci pola stadiona je nase sigurno :)

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 31 okt 2011, 21:41

Valja brate, nema problema, kad budes u Houston-u javi se, i otic cemo.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 nov 2011, 00:02

Zeljovac_1921 je napisao/la:Valja brate, nema problema, kad budes u Houston-u javi se, i otic cemo.
ma imam ja tvoj broj tel, ako je onaj isti jos uvjek?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 01 nov 2011, 01:28

SaltCityAttack je napisao/la:
Zeljovac_1921 je napisao/la:Valja brate, nema problema, kad budes u Houston-u javi se, i otic cemo.
ma imam ja tvoj broj tel, ako je onaj isti jos uvjek?
Isti je broj jarane, ne mijenjam broj nikad.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 01 nov 2011, 03:50

Gledali ko MNF?

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 01 nov 2011, 03:54

Zeljovac_1921 je napisao/la:Gledali ko MNF?
Arena ne prenosi, a ja gledao Rangerse, pa mi se ne počinje sad iz pola gledati, tražiti link, odoh spavati :mrgreen:

Kakva je situacija, vidim da je 13:9, jel dobar meč?

Glory glory Man United!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 01 nov 2011, 03:59

Hawking je napisao/la:
Zeljovac_1921 je napisao/la:Gledali ko MNF?
Arena ne prenosi, a ja gledao Rangerse, pa mi se ne počinje sad iz pola gledati, tražiti link, odoh spavati :mrgreen:

Kakva je situacija, vidim da je 13:9, jel dobar meč?
Nije losa, gusta tekma, SD dosta bolje otvorio drugo poluvrijeme.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 01 nov 2011, 05:02

aj zavrsnice, San Diego na 20 yrdi imaju 3 time out-a, 20-20 rezultat, 40 sec do kraja, treba im samo FG i RIvers-u na snap ispade lopta. Kansas uzima loptu i bacise interception hahahah. Eo over time, SD imaju prvi loptu.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 01 nov 2011, 05:20

30 yardi FG attempt za Kansas

iiiiiiiiiiiii pobjedi Kansas 23-20

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.