Zato sto je kosarkaska reprezentacija igrala u subotu, pa je termin bio u nedjelju!!!Gerrard je napisao/la:A zasto odjednom se ne prenosi nedeljom , dva kola se prenosilo NEDELJOM , a sad fol traze da se utakmica Zrinjskog prebaci na subotu ... nidje veze !miky_hz je napisao/la:Nije tacnoGerrard je napisao/la:Ove sezone derbi kola se prenosi NEDELJOM , a Sarajevo igra u subotu, da bi imalo vise odmora do Kluza, tako da se ne izmislja , jasno je DERBI KOLA SE IGRA NEDELJOM U VECERNJEM TERMINU , i to se prenosi !![]()
"Saznajemo da je prvobitni plan naše državne televizije bio prenošenje utakmice između Zrinjskog i Slavije, ali Mostarci nisu pristali na promjenu dana odigravanja utakmice. Naime, Zrinjski svoje domaće utakmice igra nedjeljom, te iz više razloga Mostarci nisu željeli igrati u subotnjem terminu."
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice Premijer Lige BiH na TV-u
termin u nedjelju ja zauzet zbog prenosa SP u atletici i zato se trazilo da zrinjski igra u subotu ali ako to ne zele trba se prenosit sarajevo velež ili neka jednostavno ukunu ovaj derbi kola jer je sve ostalo besmislenomaistor_mo je napisao/la:
prvo kolo se prenosilo u nedjelju jer je sarajevo odmaralo od Europe, a prošlo se igralo u nedjelju jer je igrala bh košarku... E sad bi oni da Zrinja igra subotom, kako da ne
-
- Kontakt:
ali koliko se ja sjećam, oni su potpisali UGOVOR s 8 klubova oko tv prijenosa. E sad mene zanima, kako netko od tih klubova može zabraniti da se tekma prenosi 
edit: http://www.derbikola.ba/ evo izgleda da ništa ne prenose

edit: http://www.derbikola.ba/ evo izgleda da ništa ne prenose

BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
Pametni ljudi nikoga ne trebaju prenositi,i ovu saradnju odma treba prekinuti sa svakim klubom,svi bi poboljsavanje u ligi kad im se nudi prenos niko nece,tako nam i treba fuj 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kamere na Pecari
Nakon što smo ove srijede mogli pratiti reprezentativne utakmice diljem Europe i svijeta, predstojećeg vikenda nas očekuju nova uzbuđenja u našoj Premijer ligi.
Projekt BHT1, pretenciozno nazvan Derbi kola, ovoga puta će nam ponuditi utakmicu između Širokog i Rudara.
Ne možemo se oteti dojmu da se barem tri utakmice u ovom kolu mogu podičiti epitetom derbi, ali ne i susret Širokog i Rudara.
Saznajemo da je prvobitni plan naše državne televizije bio prenošenje utakmice između Zrinjskog i Slavije, ali Mostarci nisu pristali na promjenu dana odigravanja utakmice. Naime, Zrinjski svoje domaće utakmice igra nedjeljom, te iz više razloga Mostarci nisu željeli igrati u subotnjem terminu.
Nakon ovoga je najavljivano da ćemo gledati utakmicu s Bilinog polja, između Čelika i Borca, ali je i to propalo.
Kako sada stvari stoje kamere državne televizije u subotu navečer će biti na Pecari, ali nas ne bi iznenadilo da se u naredna dva dana nešto promijeni.
Autor: A.F. (sportin.ba)
Nakon što smo ove srijede mogli pratiti reprezentativne utakmice diljem Europe i svijeta, predstojećeg vikenda nas očekuju nova uzbuđenja u našoj Premijer ligi.
Projekt BHT1, pretenciozno nazvan Derbi kola, ovoga puta će nam ponuditi utakmicu između Širokog i Rudara.
Ne možemo se oteti dojmu da se barem tri utakmice u ovom kolu mogu podičiti epitetom derbi, ali ne i susret Širokog i Rudara.
Saznajemo da je prvobitni plan naše državne televizije bio prenošenje utakmice između Zrinjskog i Slavije, ali Mostarci nisu pristali na promjenu dana odigravanja utakmice. Naime, Zrinjski svoje domaće utakmice igra nedjeljom, te iz više razloga Mostarci nisu željeli igrati u subotnjem terminu.
Nakon ovoga je najavljivano da ćemo gledati utakmicu s Bilinog polja, između Čelika i Borca, ali je i to propalo.
Kako sada stvari stoje kamere državne televizije u subotu navečer će biti na Pecari, ali nas ne bi iznenadilo da se u naredna dva dana nešto promijeni.
Autor: A.F. (sportin.ba)
Citaj 2 posta iznad
ne kopiraj stare stvari 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Pametni ljudi nikoga ne trebaju prenositi,i ovu saradnju odma treba prekinuti sa svakim klubom,svi bi poboljsavanje u ligi kad im se nudi prenos niko nece,tako nam i treba fuj
tako je , 100 % si u pravu ...svi bi napredak , a niko nece prenos ... ! vukojebina smo prava !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
prvo svi navaljuju prijenose ovo ono..kads epopravilo malo stanje, počeli se pušiti bodovi kod kuće, bokje suđenje sad nitko ne želi tv...koji je ovo **** vise..mostar_mo je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Pametni ljudi nikoga ne trebaju prenositi,i ovu saradnju odma treba prekinuti sa svakim klubom,svi bi poboljsavanje u ligi kad im se nudi prenos niko nece,tako nam i treba fuj
tako je , 100 % si u pravu ...svi bi napredak , a niko nece prenos ... ! vukojebina smo prava !
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
[Siroki - Rudar]
Iz objektivnih razloga, realizacija prenosa utakmice za 15.08.2009. godine je otkazana. Hvala na razumijevanju.
treba sve ovo zapalit..ak ovec nitko neda..je li bolje ista nego nista..
Iz objektivnih razloga, realizacija prenosa utakmice za 15.08.2009. godine je otkazana. Hvala na razumijevanju.
treba sve ovo zapalit..ak ovec nitko neda..je li bolje ista nego nista..

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
koja je ovo glupost mogli su bar sarajevo prenosit
Ja organizacije i govana... pa jel postoji neka zajednica premijerligasa, savez, neko s kim se moze potpisat ugovor za prenose... a ne ovako da mora sa svakim klubom... i da naprave raspored za godinu dana unaprijed, a ne ovako.
I ko se nad'o ale...
Ne postoji... Par puta je pokrenuta ideja o uniji (udruzi) premijerligasa (cini mi se od Zrinjskog, Jedinstva B...) ali su klubovi iz RS bili protiv (bar je tako pisalo u medijima)!Sova je napisao/la:Ja organizacije i govana... pa jel postoji neka zajednica premijerligasa, savez, neko s kim se moze potpisat ugovor za prenose... a ne ovako da mora sa svakim klubom... i da naprave raspored za godinu dana unaprijed, a ne ovako.
Savez nema pravo ugovarati prenose za PL, tako da je jedini nacin pojedinacno sa klubom potpisati ugovor, samo da su iz EuroMedije pametni da raskinu saradnju sa pojedinim klubovima...
Objektivni razlozi stopiraju Derbi kola
Treće kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine na rasporedu je u subotu i nedjelju, a direktnog prijenosa jedne utakmice, odnosno Derbija kola neće biti.
Kao što smo ranije pisali, gledatelji BHT1 u subotu navečer trebali su gledati susret između Širokog i Rudara, iako, ruku na srce, barem tri utakmice ovoga kola zavrjeđuju, prije ove, biti na malim ekranima.
Najavili smo danas i da nas ne bi iznenadilo da državna televizija u posljednji trenutak otkaže prijenos s Pecare, što su oni i učinili.
Na web stranici, koja prati projekt Derbi kola, objavljeno je šturo objašnjenje kako je subotnji prijenos otkazan iz objektivnih razloga.
Koji su to objektivni razlozi zbog kojih se ne prenosi niti jedna utakmica ovoga kola nije nam poznato. Tek smo u trećem kolu, a već se naveliko kuha. Veselo, nema šta…
Treće kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine na rasporedu je u subotu i nedjelju, a direktnog prijenosa jedne utakmice, odnosno Derbija kola neće biti.
Kao što smo ranije pisali, gledatelji BHT1 u subotu navečer trebali su gledati susret između Širokog i Rudara, iako, ruku na srce, barem tri utakmice ovoga kola zavrjeđuju, prije ove, biti na malim ekranima.
Najavili smo danas i da nas ne bi iznenadilo da državna televizija u posljednji trenutak otkaže prijenos s Pecare, što su oni i učinili.
Na web stranici, koja prati projekt Derbi kola, objavljeno je šturo objašnjenje kako je subotnji prijenos otkazan iz objektivnih razloga.
Koji su to objektivni razlozi zbog kojih se ne prenosi niti jedna utakmica ovoga kola nije nam poznato. Tek smo u trećem kolu, a već se naveliko kuha. Veselo, nema šta…
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Komunikacija
- Kontakt:
jadni mi poklonici nogometne igre,em se nemamo cemu radovat kad su nam klubovi u evropi jer znamo da nece daleko,em ih ne mozes gledati na tv kad gostuju a i kad igraju kuci a sad nemozemo ni ovu nasu ligu pogledat barem jedan derbi,po meni trebali su prenosit u subotu sarajevo velez a u nedjelju poslat kamione pod bijeli brijeg
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
He,he,he ovo je smjesno. Koda smo u engleskoj pa sve derbi do derbija pa se nezna od toliko derbija sta je najbolji. Derbi je sarajevo-velez i to je jedan od najvecih derbija u drzavi. E sad sto ovdje neko kuha to je druga stvar. A ako se ne varam, prosle sezone je bilo gledaocima ponudjene 3 tekme i da oni biraju derbi kola koji ce biti u prenosu. Da to savez nije upetljan i prenose.cccccccc
- za zivot cijeli
- Kontakt:
nema utakmice ovog kola na tv-u...znaci prenosa nece biti...**** i bht i ftv...
Problem je vrlo evidentan a u isto vrijeme zalostan...naime sva cetiri domacina koji se pominju za prenose Zrinjski,Celik,Sarajevo i Siroki,dosad u prva dva kola nisu zabiljezili ni jednu pobjedu,tako da po seljackoj logici koja vlada u ovoj nasoj ligi sada moraju da pobjede Slaviju,Borca,Veleza i Rudara na bilo koji nacin,a za to im tv kamere samo smetaju...jadno i providno
Schlager je napisao/la:Problem je vrlo evidentan a u isto vrijeme zalostan...naime sva cetiri domacina koji se pominju za prenose Zrinjski,Celik,Sarajevo i Siroki,dosad u prva dva kola nisu zabiljezili ni jednu pobjedu,tako da po seljackoj logici koja vlada u ovoj nasoj ligi sada moraju da pobjede Slaviju,Borca,Veleza i Rudara na bilo koji nacin,a za to im tv kamere samo smetaju...jadno i providno
svaka cast , ja to nisam ni primjetio ccccc ...jadno da jadnije ne moze biti ! a svi bi ko dizali kvalitet lige ...hebem te vukojebino ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
lol, jest, prepali se Rudara...Schlager je napisao/la:Problem je vrlo evidentan a u isto vrijeme zalostan...naime sva cetiri domacina koji se pominju za prenose Zrinjski,Celik,Sarajevo i Siroki,dosad u prva dva kola nisu zabiljezili ni jednu pobjedu,tako da po seljackoj logici koja vlada u ovoj nasoj ligi sada moraju da pobjede Slaviju,Borca,Veleza i Rudara na bilo koji nacin,a za to im tv kamere samo smetaju...jadno i providno
Tko se vratio prosle sezone kuci sa bilo kakvom primjedbom na sudjenje, uvjete na terenu ili prijem na Pecari? Nitko? To sam i mislio.
Široki usput jedini potpuno besplatno daje te prijenose, samo da se uopce nesto radi i prenosi, liga kao napreduje, vjerojatno je iz tog razloga uopce u konkurenciji bila ta utakmica, svojevrsni quid pro quo, medjutim ostatak ti je posta cista provala, pogotovo uzevsi u obzir da smo mi samo jednu utakmicu odigrali dosad, imamo najbolji sastav u ligi, a dolazi nam donedavni prvoligas u goste. Jasta, gasi kamere 'ebote, trebaju nam bodovi, nastranu svi ostali klubovi koji takvo sto ni ne smiju potpisati...
...Život za Široki...
Iz "Objektivnih" razloga nemogu da prenose utakmicu...
Pa nek prenose onu utakmicu koju mogu... nemora to biti ona koju su najavili
Vjerovatno je namještena utakmica, pa ovi domaćini nedaju da se vidi bruka
Pa nek prenose onu utakmicu koju mogu... nemora to biti ona koju su najavili
Vjerovatno je namještena utakmica, pa ovi domaćini nedaju da se vidi bruka
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ferrante071, Giuseppe1, svrakino1921 i 21 gost.