Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 okt 2011, 00:02

Joj, joj, sudbino ku*ko! :?

Mislim da je većini poznato samo da se radi o infekciji. Nekoj gadnoj, koja se očito vrlo brzo vraća. Ne znam zaista kako se ona uzrokuje, ali s obzirom da se radi o članku onda sigurno usljed napora, a infekcije se obično pokrenu prljavštinom, nepažnjom na rane, pogotovo ako se radi o svježim operacijama. Moguće da je Steve ( a logično je da jeste ) imao veliku želju da se brzo vrati na teren a time je samo sebi naškodio. Definitivno se radi o krivoj procjeni. Tako nešto se ne bi smjelo dešavati. :?

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 31 okt 2011, 00:08

[youtube][/youtube]
:lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 okt 2011, 00:30

OTNYS_YNWA je napisao/la:Eto, je*em ti život! Pa meni se jednostavno ogadi sve kada ovako nešto pročitam.
Dva mjeseca + bez Gerrarda. :(

http://www.clickliverpool.com/sport/liv ... onths.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ovoga sam se bojao, sad ce se tek pokazati da je odluka da se proda Meireles bila sve osim dobre
nema potpisa

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 31 okt 2011, 07:42

Ja se sjecam ovo tekme finala LP i to u detelje Pirlo u 1 go onda Crespo 2x hladno i drugo poluvreme iz snova Xabi,Smicer,Gerrard i onda na kraju Dudek prani Shevcenki
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 okt 2011, 08:41

Senaid L.F.C je napisao/la:Ja se sjecam ovo tekme finala LP i to u detelje Pirlo u 1 go
Smijem se kladiti da je to bio Maldini. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 31 okt 2011, 08:54

Senaid L.F.C je napisao/la:Ja se sjecam ovo tekme finala LP i to u detelje Pirlo u 1 go onda Crespo 2x hladno i drugo poluvreme iz snova Xabi,Smicer,Gerrard i onda na kraju Dudek prani Shevcenki
Slabo se sjecas. Maldini, NOGOM.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 31 okt 2011, 09:37

Maldini je zabio prvi gol za Milan iz slobodnog ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Liverpool.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool.F.C » 31 okt 2011, 09:46

" onclick="window.open(this.href);return false;

da malo razbistris te svoje detalje :)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 okt 2011, 10:48

Sjećam se i ja promašaja Pirla iz penala, vrlo dobro. :mrgreen:

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 31 okt 2011, 11:40

ANTIFA ! je napisao/la:Maldini je zabio prvi gol za Milan iz slobodnog ..
Nakon slobodnjaka. Cisto da ne bude zabune. ;)
I to neki poluvolej. Odlican gol.

Plakao sam kao malo dijete od srece, nakon te utakmice. Placem i dan-danas kad god je pogledam.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 31 okt 2011, 11:58

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... +Online%29" onclick="window.open(this.href);return false;

Navodno napušta Hazard Lile... Nevjerujem da će nama doći jer je on igrač koji traži LP. Zadovoljio bi se ja i sa A.Johnsonom :D :twisted:
Nad nama nebo ima da gori!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 31 okt 2011, 12:44

IgorBL je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:Maldini je zabio prvi gol za Milan iz slobodnog ..
Nakon slobodnjaka. Cisto da ne bude zabune. ;)
I to neki poluvolej. Odlican gol.

Plakao sam kao malo dijete od srece, nakon te utakmice. Placem i dan-danas kad god je pogledam.
Podrazumjeva se nakon slobodnog .:)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 31 okt 2011, 12:48

Rolex312 je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... +Online%29

Navodno napušta Hazard Lile... Nevjerujem da će nama doći jer je on igrač koji traži LP. Zadovoljio bi se ja i sa A.Johnsonom :D :twisted:
Ovaj covjek kad bi nam dosao sljedece godine bi sigurno bili u borbi za titulu.Fantastican igrac.Ali cisto sumnjam da ce doci zbog tvrdoglavosti KK i Comolia.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 31 okt 2011, 13:49

Stanley Black & Decker secure commercial agreement with Liverpool FC

Stanley Black and Decker Inc will become the club's official partner in the tools and security categories on a worldwide basis.

Stanley Black and Decker Inc has been raising its profile globally through the Barclays Premier League during the past two seasons, and now it has partnered with one of the world's most iconic brands in football.

LFC Managing Director Ian Ayre said: "The Stanley and Black & Decker brands enjoy great heritage and tradition, much like Liverpool FC, and we look forward to working with Stanley Black and Decker on a global basis.
"Stanley is an excellent organisation and fits very well into our family of sponsors and we are proud to join them and help take their engagement with football fans to the next level. The deal comes at an exciting time for Liverpool FC as we continue to announce a number of new partners, which will strengthen our commercial business."

Scott Bannell, VP of Global Corporate Brand Management for Stanley Black & Decker, added: "We are a 168-year-old company, and we are excited to be partnering with a club such as Liverpool that was founded in 1892, and is the most successful and iconic football club in the EPL, and one of the most popular and well-known football clubs in the world. Its rich history and tradition of excellence makes Liverpool a perfect fit with our own brands.

"Liverpool's heritage as a football powerhouse, its passionate and global fan base with more than 200 fan clubs in more than 40 countries, and dedication to success, is all in perfect keeping with our strategic goals to support and increase global brand recognition and sales activities for our portfolio of world class brands.
"This partnership with Liverpool FC will play an important role in continuing to effectively promote the Stanley Black & Decker portfolio of brands, and we are excited to now be a part of the Liverpool FC family."

Skupljaju se pare za pojačanja od sponzora.

U vrijeme utakmica baraža, Engleska igra dvije prijateljske utakmice sa Švedskom i Španijom. Gerard povrijeđen ha ha ha ha. Hvala Kingu što postoji. Što reče jedan prijatelj englez, slika na onoj naslovnoj stranici je odlično urađena. Gerard u kratkim pantalonicama, trava oko njega zelena, pa ovo je Liverpool i mjesec oktombar :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 31 okt 2011, 14:43

[youtube][/youtube]
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 okt 2011, 17:30

Phil Dowd sudi utakmicu protiv Swanseaja.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 31 okt 2011, 18:11

Jack Robinson produzio ugovor i mogu reci da sam veoma zadovoljan ovim potezom kluba te se nadam da ce se i sa drugim nasim talentovanim klincima ovako postupiti.

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... w-contract" onclick="window.open(this.href);return false;

Sto se tice pozicije ljevog beka tu smo itekako dobro pokriveni.Enrique je fantasticno pojacanje i fantasticno obavlja svoj posao na terenu(da ga i ja pohvalim) pored njega je tu jos i Aurelio(konacno je zdrav,a vidicemo i koliko) koji sigurno moze pruziti dobre partije ako to zatreba.
Robinson ima jos da uci i da prikuplja iskustva(u kupovima il eventualno neka posudba jer je itekako pokazao da moze igrati na najvecem nivou),a svakako da ce mu od velike pomoci biti Enrique i Aurelio od kojih zaista ima sta da nauci.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 31 okt 2011, 20:07

Monolog je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:Ja se sjecam ovo tekme finala LP i to u detelje Pirlo u 1 go
Smijem se kladiti da je to bio Maldini. :mrgreen:
malo mi se bio pomijesalo onda je pirlo bio asistent ali nema veze glavno je da smo tu dobili na kraju i onda su oni nama vratili 2007 u finalu sa 2-1 i jos smo jednom trebali igrati u finalu ali si ga Risse zakuca pod precku
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 okt 2011, 23:41

Meni isto miriše da je povreda Gerrarda "fake".
Rizo je to najbolje objasnio. :)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 nov 2011, 10:49

OTNYS_YNWA je napisao/la:Meni isto miriše da je povreda Gerrarda "fake".
Rizo je to najbolje objasnio. :)
fake ili ne **** ga povreda vise
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.