Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Marseille84
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la Marseille84 » 29 okt 2011, 11:36

On je po meni ogranicen igrac ;) . Ono sto je na Kosevu protiv Grcke, i protiv Bjelorusije u Zenici igrao blago receno katastrofa.On nam ne treba, a realno ni nema mjesta.U punoj formaciji Pjanic ide na to krilo, nesto izmedju centralnog veznog i krila.Miske centralni, a Lula lijevo.Iza njih Medunjanin,rahimic :)

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 29 okt 2011, 11:40

Marseille84 je napisao/la:On je po meni ogranicen igrac ;) . Ono sto je na Kosevu protiv Grcke, i protiv Bjelorusije u Zenici igrao blago receno katastrofa.On nam ne treba, a realno ni nema mjesta.U punoj formaciji Pjanic ide na to krilo, nesto izmedju centralnog veznog i krila.Miske centralni, a Lula lijevo.Iza njih Medunjanin,rahimic :)
Kako mozes reci da nam ne treba?! Jasno je i meni da on sad trenutno nema mjesta u reprezentaciji, ali covjece, jako dobar je on igrac. Uostalom, pratis li ti njegove izvedbe u Poljskoj? Da si ga bar jednom gledao, shvatio bi zasto se za njega zanimaju ekipe iz najboljih svjetskih liga...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 29 okt 2011, 11:41

kobe24 je napisao/la:
Marseille84 je napisao/la:On je po meni ogranicen igrac ;) . Ono sto je na Kosevu protiv Grcke, i protiv Bjelorusije u Zenici igrao blago receno katastrofa.On nam ne treba, a realno ni nema mjesta.U punoj formaciji Pjanic ide na to krilo, nesto izmedju centralnog veznog i krila.Miske centralni, a Lula lijevo.Iza njih Medunjanin,rahimic :)
Kako mozes reci da nam ne treba?! Jasno je i meni da on sad trenutno nema mjesta u reprezentaciji, ali covjece, jako dobar je on igrac. Uostalom, pratis li ti njegove izvedbe u Poljskoj? Da si ga bar jednom gledao, shvatio bi zasto se za njega zanimaju ekipe iz najboljih svjetskih liga...
Trenutno nam ne treba, jer imamo dovoljno igraca u sredini:Lulic,Medunjanin,Misimovic,Pjanic,Rahimic,Zahirovic.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 29 okt 2011, 11:42

Marseille84 je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:
Trenutno nam ne treba, jer imamo dovoljno igraca u sredini:Lulic,Medunjanin,Misimovic,Pjanic,Rahimic,Zahirovic.
Salihovic!!!
A gledao sam Viscu vec nekoliko puta u Turskoj ligi mogu reci da je on za vratom selektoru na tom desnom krilu.
Turci su ga prebacili na desno krilo i igra vise nego dobro , po meni je no1 u IstanbulBB-u jest da dobiva preamlo lopti od suigraca ali kad je dobije uvijek nesto i napravi sa njom...
Visca bi mogao komotno dobiti poziv na to ranjeno desno krilo!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 29 okt 2011, 11:49

Marseille84 je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:
Trenutno nam ne treba - nikako nam ne treba... to su dvije dijametralno suprotne recenice. Sa prvom se slazem, a sa drugom nikako. ;)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 29 okt 2011, 11:54

Za_raju je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Nemoj te tako ljudi, nije Stilic bas tolikjo los on ima samo tu nesrecu dqa je treca opcija na poziciji ofanzivnog veznog iza Pjanica i Misimovica al svakako je ispred Ibricica. A ako predje u neki jaci klub mogao bih i tu napredovati.
100 puta sam vec pisao nema Stilic sta napredovati kao fudbaler-tehnicar tu je stvarno dobar ima pas ima i sut,ali kao fudbaler i fizicke zahtjeve koje to zanimanje nosi ima ite kako...
Bundesliga i "brdo bola" pa da te cika Magath ili ala on protjera kao Usaina Bolta ,pa kad ti neko krene uzet loptu da se odbije kao od betonsku banderu!!!
Na to sam i mislio al za fizicko napredovanje treba pravi trener kao naprimjer Magath.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 okt 2011, 11:57

vendeta87 je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Nemoj te tako ljudi, nije Stilic bas tolikjo los on ima samo tu nesrecu dqa je treca opcija na poziciji ofanzivnog veznog iza Pjanica i Misimovica al svakako je ispred Ibricica. A ako predje u neki jaci klub mogao bih i tu napredovati.
100 puta sam vec pisao nema Stilic sta napredovati kao fudbaler-tehnicar tu je stvarno dobar ima pas ima i sut,ali kao fudbaler i fizicke zahtjeve koje to zanimanje nosi ima ite kako...
Bundesliga i "brdo bola" pa da te cika Magath ili ala on protjera kao Usaina Bolta ,pa kad ti neko krene uzet loptu da se odbije kao od betonsku banderu!!!
Na to sam i mislio al za fizicko napredovanje treba pravi trener kao naprimjer Magath.

mah kad predje u neku jacu ligu onda ce slicni pricat treba mu engleska, momak je jak ko beton a ovi sto laprdaju, laprdaju jer nemaju koga popljuvat pa traze mane
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 29 okt 2011, 12:02

nick je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
Za_raju je napisao/la: 100 puta sam vec pisao nema Stilic sta napredovati kao fudbaler-tehnicar tu je stvarno dobar ima pas ima i sut,ali kao fudbaler i fizicke zahtjeve koje to zanimanje nosi ima ite kako...

mah kad predje u neku jacu ligu onda ce slicni pricat treba mu engleska, momak je jak ko beton a ovi sto laprdaju, laprdaju jer nemaju koga popljuvat pa traze mane
Ma pusti nek prica ko sta hoce, uglavnom on je dobar igrac i nadam se da ce u zimskom prijelaznom roku preci u jaci klub gdje ce se dokazati i tako se nametnuti i selektoru.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 29 okt 2011, 12:07

nick je napisao/la:mah kad predje u neku jacu ligu onda ce slicni pricat treba mu engleska, momak je jak ko beton a ovi sto laprdaju, laprdaju jer nemaju koga popljuvat pa traze mane
Cuj pljuvat!!!
Sto bih ja naseg Semira pljuvao ili bilo ko ovdje???
Sta je to on lose uradio ovoj zemlji?
Razdvoji srce i pamet pa ces vidjeti da nepisemo bez osnova o njegovoj fizickoj spremi!!
momak je jak ko beton
Ovo bi stajalo dobro kad bi dodao i ovo "bi mogao biti" !!!
Trenutno je baletan!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 okt 2011, 12:12

Za_raju je napisao/la:
nick je napisao/la:mah kad predje u neku jacu ligu onda ce slicni pricat treba mu engleska, momak je jak ko beton a ovi sto laprdaju, laprdaju jer nemaju koga popljuvat pa traze mane
Cuj pljuvat!!!
Razdvoji srce i pamet pa ces vidjeti da nepisemo bez osnova o njegovoj fizickoj spremi!!
momak je jak ko beton
Trenutno je baletan!!!

ne mozes pricat o necijoj fizickoj spremi ako ga ne gledas, samo nagadjas, lik kad se zagrdi ne moze mu niko loptu oduzet, mislim sto se toga tice inferiorniji je i od pjanica i misimovica i medunjanina
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 29 okt 2011, 12:46

nick je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
Cuj pljuvat!!!
momak je jak ko beton
Trenutno je baletan!!!

ne mozes pricat o necijoj fizickoj spremi ako ga ne gledas, samo nagadjas, lik kad se zagrdi ne moze mu niko loptu oduzet, mislim sto se toga tice inferiorniji je i od pjanica i misimovica i medunjanina
E vela havle!!!
Pa bolan svi zanju ovdje da ja Poljsku i Cesku ligu pratim redovno i postavljam klipove na YT i ti se sad naso ovdje izvijati..
Gledao sam Lech najmanje 50 puta!!!
A ako se malo vratis unazad na ovoj i temi nacices najmanje 30 mojih klipova o Lechu!!!

Doduse imao sam 2-3 bana pa nemoj da te zbuni prepoznaces ti mene i sa drug nickovima ;)
"No God is Good God "

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 30 okt 2011, 16:48

evo nesto o njemu pricaju prije ove utakmice sa legiom :S

igraju i on i buric
...

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 30 okt 2011, 16:58

Za Legiju igra jako dobro i Miroslav Radovic koji bi imao pravo nastupa za BIH jer je iz okoline Gorazda,bocni igrac koji je dosta brz,igrao ranije za Partizan

u Evropa Ligi dao 4 gola u 4 tekme

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 30 okt 2011, 18:19

radovic je vec pozvan u srpsku repku meni se cini - odlican igrac, mnogo je pohvalio stilica prije ovog meca. izgleda i buric odlicno brani danas..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 30 okt 2011, 20:19

STEVIE je napisao/la:radovic je vec pozvan u srpsku repku meni se cini - odlican igrac, mnogo je pohvalio stilica prije ovog meca. izgleda i buric odlicno brani danas..
ja mislim da nije,ne postoji spisak ni podatak da je ranije igrao za A selekciju

Igrao je za mladu a poodavno se malo pisalo da ce zaigrati za CG

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 30 okt 2011, 23:02

santos je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:radovic je vec pozvan u srpsku repku meni se cini - odlican igrac, mnogo je pohvalio stilica prije ovog meca. izgleda i buric odlicno brani danas..
ja mislim da nije,ne postoji spisak ni podatak da je ranije igrao za A selekciju

Igrao je za mladu a poodavno se malo pisalo da ce zaigrati za CG
ako ga oni nisu zvali u repku valjalo bi pokusati s njim. covjek razbija zadnje dvije sezone za legiu, a jos sto kazes rodjen u gorazdu.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

LukasL33
Kontakt:

Post Postao/la LukasL33 » 30 okt 2011, 23:51

Ma ovaj momak jeste u Gorazdu rodjen al mislim da nije bas pravi za repke nase. Prvo, nije toliko mlad da mozemo reci trebace nam u buducnosti, drugo, igra poziciju ofanzivnog veznog, polunapadaca, tako nesto, gdje mi imamo vec dovoljno igraca, Ibricica, Pjanica, Misketa. Mozda u nekom krajnjem slucaju ga i ne bi bilo lose pozvati, al nevjerujem da bi covjek i pristao.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 31 okt 2011, 00:07

Po meni bi bio korisniji od Ibricica.
[youtube][/youtube]
Ima onu lucidnost u igri koju svi volimo.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 31 okt 2011, 14:20

Dylan Dog je napisao/la:Po meni bi bio korisniji od Ibricica.
[youtube][/youtube]
Milion posto korisniji ali eto.
Cuva Bog Zelju svog!

LukasL33
Kontakt:

Post Postao/la LukasL33 » 31 okt 2011, 22:32

mirzza je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Po meni bi bio korisniji od Ibricica.
[youtube][/youtube]
Milion posto korisniji ali eto.
kakvi su mu ovo suigraci u napadu :S pa ovo ne bi ni moja nana promasila st aoni mase.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Sveti i 36 gostiju.