Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

madridist
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la madridist » 30 okt 2011, 11:09

kelner je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zbog ovakvih stvari sam poceo gotiviti Real Madrid,iako navijam za Juventus,mislim da je Real olicenje gospodskog kluba(Zanemarimo Mourinha),ali ovo samo mogu prirediti Realovi navijaci,iako je toliki rivalitet izmedju Reala i Barce,iako ih je ronaldinho doslovno ponizio u ovom mecu,iako bi 90 % navijaca iz ostatka svijeta uzvikivalo rasisticke povike,ovi ljudi su ustali,i aplaudirali covjeku koji ih je pobijedio...
Kapa do poda
[youtube][/youtube]
evo samo za tebe ljubtelja aplauza
[youtube][/youtube]
pa gotivi i dalje
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 30 okt 2011, 19:38, ukupno mijenjano 2 puta.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Javier
Kontakt:

Post Postao/la Javier » 30 okt 2011, 12:34

Harrison je napisao/la:Real igra koliko mu treba, igra pametno. Ne mozes ni svaku utakmicu pobijediti sa 3-4 gola razlike. Iskren da budem prizeljkivao sam povredu Ronalda na nekih 15-20 dana, ali nista od toga :(
Olicenje pravog madridiste. 8-)
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 30 okt 2011, 14:30

Sta vam je ba.. Ovo ja nazivam potpuna dominacija ili sta vec,apsolutno bez umorenog igraca idemo na ostatak sezone..
Ko ocekuje golijadu nek se sjeti prosle sezone kada se igralo vikend/srijeda,tj kup,liga,LP.. Tu se sve prelomilo,sto zbog umora sto zbog povreda.. Sad kompeltni i odmoreni ulazimo u taj dio sezone tako da..

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 30 okt 2011, 19:45

slika
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 30 okt 2011, 21:09

Javier je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Real igra koliko mu treba, igra pametno. Ne mozes ni svaku utakmicu pobijediti sa 3-4 gola razlike. Iskren da budem prizeljkivao sam povredu Ronalda na nekih 15-20 dana, ali nista od toga :(
Olicenje pravog madridiste. 8-)
Hehe, nego sta, moze Real koju tekmu i bez Ronalda, nece se osjetiti, a nama bi itekako valjalo kad ne bi igrao protiv nas. Prosle sedmice gledam Reala protiv Villareala i kontam kako je dobro sto je Di Maria Argentinac, a ne Portugalac, covjek bi nas sam ubio u barazu, ne bi nam trebao ni Ronaldo ni Nani niti iko drugi...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 30 okt 2011, 22:09

GunnerS je napisao/la:Hajd nema veze, umješa se ja u raspravu al onda da je i završimo ;)
Nisam ja rekao da je sebičan kao igrač, nego da je ove dvije tekme bio takav. Jednostavno, takav mi je utisak dao. Jer kada je podigao ruke ( utakmica protiv VIllareala ) na Xabi-a što mu nije dodao loptu il kada je promašio priliku ( šutao ) i onako se ljutit nije baš zbog loše forme samo. Al opet, nadam se da će što prije iz toga izaći jer loše utiče na njega prvenstveno a Bogam' i na čitav tim.
Jest to sigurno.Nekako je djelovao amaterski,neprofesijonalno,doslovno je stavljao svoj uspjeh ispred kolektivnog,ali ne treba se ljutiti ni zaliti,niti ga nazivati sebicnim.Trenutno je veliki pritisak na njemu.Cijela spanija(ajd eto,osim katalonije :D ) bruji o tom njegovom 100-tom golu.A i real je imao vodstvo te kakvu-takvu inicijativu na terenu te posjed lopte,tako da gol reala nije bio ugrozen a s tim i 3 boda,pa se moglo ici malo na te sporedne stvari.Slicno je bilo i zadnje utakmice u prosloj sezoni kada je obarao rekord sancheza,ali tada je dao golove i rijesio se pritiska.
Od pocetka znamo njegov karakter,kakav je takav je.Gledajuci tekme ove sezone, niko ne bi trebao spominjati rijec sebicnost uz njegovo ime.
Sretno zmajevi!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 30 okt 2011, 22:15

Il' je stoti gol ili Messijev hat-trick. Nesto od toga jeste :mrgreen: . Nek zaboravi na to :!: Najvise lopti ide njemu, zato je i neproduktivna bila nasa igra protiv Baskijaca. Nazalost, zamjene za njega nema, zato nek sredi stvari u glavi, jer ne moze vjecno Higuain izvlaciti ovaj tim 8-) . Pritisak jeste, ali on je po misljenju pojedinaca najbolji igrac na svijetu i mora da se izbori sa tim. Mora da ucestvuje u igri, nek smanji malo dozu sebicnosti i ekipa ce igrati bolje.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 30 okt 2011, 22:26

Nail for Real je napisao/la:Il' je stoti gol ili Messijev hat-trick. Nesto od toga jeste :mrgreen: . Nek zaboravi na to :!: Najvise lopti ide njemu, zato je i neproduktivna bila nasa igra protiv Baskijaca. Nazalost, zamjene za njega nema, zato nek sredi stvari u glavi, jer ne moze vjecno Higuain izvlaciti ovaj tim 8-) . Pritisak jeste, ali on je po misljenju pojedinaca najbolji igrac na svijetu i mora da se izbori sa tim. Mora da ucestvuje u igri, nek smanji malo dozu sebicnosti i ekipa ce igrati bolje.
Previse je opterecen individualnim uspjehom.Bez obzira sto ima nekoliko asistencija,slobodno se moze reci da je veoma sebican.Kada bi on igrao za saigrace kao oni za njega,Real bi bio daleko bolji.Nisu u pitanju samo zadnje utakmice,nego je oduvijek tako.Odigrao je protiv Espanyola dobro,kada bi tako igrao cesce,bilo bi sjajno.Higuain i Benzema su ti koji treba da postizu najvise golova,Ronaldo je samo jedan od onih koji trebaju da im serviraju lopte,a ne oni njemu.
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Javier
Kontakt:

Post Postao/la Javier » 30 okt 2011, 23:01

Bane Madridista je napisao/la: Previse je opterecen individualnim uspjehom.Bez obzira sto ima nekoliko asistencija,slobodno se moze reci da je veoma sebican.Kada bi on igrao za saigrace kao oni za njega,Real bi bio daleko bolji.Nisu u pitanju samo zadnje utakmice,nego je oduvijek tako.Odigrao je protiv Espanyola dobro,kada bi tako igrao cesce,bilo bi sjajno.Higuain i Benzema su ti koji treba da postizu najvise golova,Ronaldo je samo jedan od onih koji trebaju da im serviraju lopte,a ne oni njemu.
Iskreno cu te pitati. Koliko si utakmica Reala pogledao u ovoj godini, iskreno mi i odgovori?
Jebote, covjek odigra dvije lose utakmice i odmah pompa po njemu, a kad je davao hat-trickove bio je Bog, zapitajte se malo.

EDIT: Obavezno pogledati:
[youtube][/youtube]

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 30 okt 2011, 23:21

Iskreno cu te pitati. Koliko si utakmica Reala pogledao u ovoj godini, iskreno mi i odgovori?
Jebote, covjek odigra dvije lose utakmice i odmah pompa po njemu, a kad je davao hat-trickove bio je Bog, zapitajte se malo.
Gledam Real redovno najmanje zadnjih 5-6 godina.Ove sezone sam propustio samo 2 utakmice,ali to nema nikakve veze.Ocigledno se nismo razumjeli.Nije bitno hoce li Ronaldo postici 50 ili 20 golova do kraja sezone.Bitno je da Real Madrid nesto osvoji,a to da li ce gol dati Ronaldo,Higuain,Kaka ili neko drugi,to je sasvim nebitno.Dzaba je njemu da postigne i 100 golova za sezonu,ako Real ne osvoji nesto,to nama nista nece znaciti.Dok je igrao za United,postizao je manje golova,ali je vise radio za saigrace i naravno to se isplatilo.U nekim utakmicama je izgledalo kao da se promijenio,ali nista od toga-nastavio je po starom.Dok god Ronaldo bude jurio neke rekorde,Real ce ispastati,jer on je samo jedan pijun u Realovoj igri-nista vise,a izgleda da ce tako i ostati.Di Maria,Benzema,Higuain...uglavnom rijese teske utakmice,a Ronaldo vrlo rijetko.
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Javier
Kontakt:

Post Postao/la Javier » 30 okt 2011, 23:33

Jebote kakvi argumenti :lol:

Znaci ako Real ne osvoji titulu Lige prvaka ili Lige Ronaldo je sebican igrac a ako osvoji nije jel' :lol: Pa onaj Ronaldo iz Manchestera je bio bar pet puta sebicniji za razliku od ovog kojeg' gledamo sada, i ovaj Ronaldo sada je podigao svoju razinu bar pet klasa iznad za razliku onog iz Manchestera, pogledaj koliko je Manchester zabijao u njegovo vrijeme a koliko Real zabija sada. Ne pita se sam Ronaldo mnogo kada su trofeji u pitanju, nekada je tu Barca, nekada sudije i tako.
uglavnom rijese teske utakmice,a Ronaldo vrlo rijetko.
Ove godine je on dao pola nasih golova Barci, razbio sam Milan, razbio Tottenham, imao dvije asistencije protiv Lyona, i zabijao po 4,5 golova Sevilli, Valenciji i Atleticu ako njih smatras teskim utakmicama, vise ih nije bilo. Kakve gluposti procitah Boze dragi...
Dok god Ronaldo bude jurio neke rekorde,Real ce ispastati,jer on je samo jedan pijun u Realovoj igri-nista vise,a izgleda da ce tako i ostat
E ovo je vrh. Jednom u godini ima priliku lovit licni rekord i odmah ce Real ispastat :lol: :lol: :lol: Ma ja ba, najbolje da mi njega prodamo, i onako je suvisni pijun u nasoj igri :lol:

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 30 okt 2011, 23:59

OK
Imas svoje misljenje.On mozda jeste nas najbolji igrac,ali kakav je to igrac koji zeli sve za sebe?!Fudbal je timska igra i ostali treba da igraju(kao protiv Ajaxa,Villareala,Espanyola...),nemam nista protiv toga da Ronaldo postigne gol.
"Dodaj meni,dodaj meni,hocu ja... :lol: :lol: :lol: ",tako nekako je sa Ronaldom,kao malo dijete se ponasa.Zasto juriti rekorde?!Sezona je duga,treba imati i energije i strpljenja.Golovi ce doci,a treba da urode kao plod dobre igre ekipe,a ne pojedinca.Realove utakmice treba da izgledaju kao prvo poluvrijeme protiv Villareala,pune dobrih pasova i fenomenalnih akcija,utakmice u kojima su svi junaci,gdje uzivas gledajuci majstore na okupu.Igrati strpljivo,sacuvati rezultat i to je to :D

Javier
Kontakt:

Post Postao/la Javier » 31 okt 2011, 00:07

E kad bi ti imao ikakvog dokaza i pokrica za sve to sto si rekao...
Al' bitno je da se nosi Neymar u avataru, taj para siempre igra za ekipu. 8-)

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 31 okt 2011, 08:50

Al' bitno je da se nosi Neymar u avataru, taj para siempre igra za ekipu
:lol: :mrgreen:

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 31 okt 2011, 18:03

Samo da ne upanemo u bespotrebnu euforiju kao prošle godine pred derbi pa 5 - cu primišmo :mrgreen: ..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 31 okt 2011, 19:12

Javier je napisao/la:Al' bitno je da se nosi Neymar u avataru, taj para siempre igra za ekipu. 8-)
strasan šuk :mrgreen:
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 31 okt 2011, 19:29

Jedan od najtalentiranijih i najpodcjenjenijih igraca ikad.
Danas mu je rodjus.

Hail Guti..

[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Javier
Kontakt:

Post Postao/la Javier » 31 okt 2011, 21:43

[youtube][/youtube]

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 31 okt 2011, 22:47

Javier je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ja stvarno ne znam kako neko moze reci da su ljepsi oni golovi koji se daju iz napada koji traju po 5 minuta??
Ovo nam je sada postalo zastitni znak,postali smo prepoznatljivi po ovim kontrama i nekako, upravo zbog ovoga,najvise se nadam kornerima suparnickih ekipa :D :D :D
Sretno zmajevi!!

Javier
Kontakt:

Post Postao/la Javier » 01 nov 2011, 13:48

[youtube][/youtube]

I daj nek' neko od moderatora promijeni ovu anketu.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.