marseille_unique je napisao/la:ne treba nam ni Vranjes ni bilo ko ,ko je da je mogo odmah izabrao ili lijevog ili desnog nam susjeda, posto nisu mogli zaigrali su za nas kako bi se bolhe prodali, odakle mu inace skidanje u dres crvene zvijezde nakon utakmice protiv dinama kada je igrao za sherrif, boli njega za nas, ima on druge stvari u glavi koje je vaznije dokazati.
Ti si izgleda teški nacionalista čim pišeš ovakve stvari. Tebi su očito manje vrijednosti i trn u oku svi ostali koji nisu tvoje vjere, sramota! Ja ne znam kako neko ima duše ispitivati Misimovićevu vijernost a toliko je sebe dao reprezentaciji proteklih godina. Isto što se tiče Vranješa.. Kakve veze ima što čovjek navija za Crvenu Zvezdu? Tamo je igrao i ima apsolutno pravo da navija za koga god hoće. Momak je igrao u mladoj repki i postao je A reprezentativac i tu se sva priča završava! A ti lijepo pitaj svog tatu ili babu (ne znam kako ga oslovljavaš) jel slavio titulu kada je u staroj državi CZ-a osvojila ligu šampiona. Ako ti se već ovakve nacionalističke ideje, priče i teme vrte po glavi onda ih ostavi za sebe i svoje istomišljenike, ne truj ostali normalni narod po sportskim portalima gdje jedino 
sport treba i mora glavno kolo da vodi!