NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Veceras ESPN America radi prijenos utakmice Pittsburgh - New England i nadam se pobjedi no bit ce veoma tesko.
@randy i @ted
sta vi ocekujete od vecerasnje utakmice, no ja sam misljenja da ce nam naredne tri utakmice odrediti tok sezone.
@randy i @ted
sta vi ocekujete od vecerasnje utakmice, no ja sam misljenja da ce nam naredne tri utakmice odrediti tok sezone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- randy_moss
- Kontakt:
Našamarati ih usred Heinz Fielda. I to dobro.amerosm je napisao/la:Veceras ESPN America radi prijenos utakmice Pittsburgh - New England i nadam se pobjedi no bit ce veoma tesko.
@randy i @ted

Iskoristite kvotu od 1.7 koja se stavlja na New England, i osiromasite jadnu kladionicu.

SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Večeras Dolphinsi nastavljaju crnu seriju. A derbi između Pats.-a i Pitts.-a će biti jaako dobar 

Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Kakva sjajna situacija
Mi gubimo, Miami dere Giantse, a cak i Ramsi vode protiv NO-a!
Luck je nas!
Inace, gledam tekmu Hjuston - Jax, odbrane dominiraju, samo u prvom driveu su pali poeni kad je Schaub trcanje prosao odbranu Jaguarsa...

Luck je nas!

Inace, gledam tekmu Hjuston - Jax, odbrane dominiraju, samo u prvom driveu su pali poeni kad je Schaub trcanje prosao odbranu Jaguarsa...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ma izgubiće sve tri, nema sumnje...Edin TM87 je napisao/la:Kakva sjajna situacijaMi gubimo, Miami dere Giantse, a cak i Ramsi vode protiv NO-a!
![]()
![]()
![]()
Luck je nas!![]()
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Mislis?Hawking je napisao/la:Ma izgubiće sve tri, nema sumnje...Edin TM87 je napisao/la:Kakva sjajna situacijaMi gubimo, Miami dere Giantse, a cak i Ramsi vode protiv NO-a!
![]()
![]()
![]()
Luck je nas!![]()
17 razlike za Ramse nije mala stvar, a Miami ima TD prednosti protiv Giantsa, a da Painter ne dodje u iskusenje mi smo svoj pos'o odradili vec u prvom poluvremenu

Nego, pravo zanimljivo u AFC-u, evo Baltimore ponovo gubi, a Jax ulazi u formu i ako dobiju Texanse (trenutno je 7:7) zakomplikovat ce stvari u nasoj diviziji...
U NFC-u se moze desiti i da Newton odvede Panterse do PO-a

ma pobjedjujemo mi ovu 100% go big G 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Schaub opet ima svoj show, tako da me ne bi iznenadilo da Jaguarsi budu do kraja u igri, a jasno je da bi njihova eventualna pobjeda bila veliko iznenađenje... inače, Ramsi se izgleda ne šale, ipak imaju preveliku prednost. Što se tiče Dolphinsa, jasno je kao dan da će opet izgubiti, ne što žele (kao Coltsi) nego zato što su smotani, pa mi smo im za 5 minuta okrenuli pretprošlu utakmicu i onda ih rasuli, veze oni nemaju...
I da ne zaboravim da su ispustili 15:0 protiv Broncosa u prošloj utakmici...
I da ne zaboravim da su ispustili 15:0 protiv Broncosa u prošloj utakmici...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ma ja navijam za Jax zato sto su zasluzili playoff, pa proslu sezonu su strasno igrali i tek na kraju su posustali i mi smo uletili, al' oni su tad bili protiv Manninga, a ovi Texansi hoce na foru kad nema PeytonaHawking je napisao/la:Schaub opet ima svoj show, tako da me ne bi iznenadilo da Jaguarsi budu do kraja u igri, a jasno je da bi njihova eventualna pobjeda bila veliko iznenađenje... inače, Ramsi se izgleda ne šale, ipak imaju preveliku prednost. Što se tiče Dolphinsa, jasno je kao dan da će opet izgubiti, ne što žele (kao Coltsi) nego zato što su smotani, pa mi smo im za 5 minuta okrenuli pretprošlu utakmicu, veze oni nemaju...

Sto se tice Dolphinsa oni definitivno gube, sad ce Manning napravit nekoliko dobrih drive-a i smirit tekmu...
Evo baš sad povedoše Texansi... ma iskoristiće oni vašu nekonkurentnost ove sezone, u to nema nikakve sumnje, a ako Schauba krene mogu jako daleko... evo i vi ste ugurali FG, dobro je 
Odoh sad gledat MLS, a ovo kako stignem...

Odoh sad gledat MLS, a ovo kako stignem...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ma kakav Schaub, s njim necemo daleko sigurno. Playoff i to je to, i to nam je sreca sto nema Manninga, inace sumnjam da bi i wildcard uspjeli biti. Ali dobro opet s obzirom da nema Johnsona i Willimasa, nije toliko ni lose.
Danas pravo zanimljivo, iznenadjenja na sve strane.
Danas pravo zanimljivo, iznenadjenja na sve strane.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
TD Cruz
napokon vodimo 

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ravensi poveli 27-24
td Arian Foster 21-7 ovo je gotovo, 5-3 lagano

td Arian Foster 21-7 ovo je gotovo, 5-3 lagano
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
kakava odbrana NYG, rastocili su sada QB Miamia, 2 sack-a zaredom
int Wbstera 

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Kakvu sam glupost isprico u vezi Jaxa maloprije
Kakvi oni, mi cemo bit bolji na kraju
Pa ovaj Gabbert operisan od pozicije QB, zalit ce oni za Garrardom! Jones-Drew neprepoznatljiv, gotova sezona i za njih, dakle Titansi i Texansi se bore za diviziju i playoff, Titansi docekuju Hjuston i to bi mogla bit kljucna tekma...
Dolphinsi imaju 4th za 23 na two minute marku, nemaju TO, dakle izgubili su. Prave drame na tekmama Baltimora i Cardinalsa, nerijesno, kao i Minnesota - Carolina, gdje Vikingsi imaju FG razlike, a Newton krece u napad.

Dolphinsi imaju 4th za 23 na two minute marku, nemaju TO, dakle izgubili su. Prave drame na tekmama Baltimora i Cardinalsa, nerijesno, kao i Minnesota - Carolina, gdje Vikingsi imaju FG razlike, a Newton krece u napad.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Cudi me da se patite s Miamom kod kuce.CLS je napisao/la:kakava odbrana NYG, rastocili su sada QB Miamia, 2 sack-a zaredomint Wbstera
Ispravka @Edine mi docekujemo Titanse, prosle sedmice smo igrali kod njih i dobili ih 41-7.
ma na pocetku napravili par finih akcija i to je ti bilo, Manning odlicno odigrao CB Miamija stvaro su losiZeljovac_1921 je napisao/la:Cudi me da se patite s Miamom kod kuce.CLS je napisao/la:kakava odbrana NYG, rastocili su sada QB Miamia, 2 sack-a zaredomint Wbstera
Ispravka @Edine mi docekujemo Titanse, prosle sedmice smo igrali kod njih i dobili ih 41-7.

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Upravu si, al' evo Jaxa nakon fumble returna uspjevaju proci 4th za 4 i TD! Sad samo 1 TD razlike, a Cam Newton isao na 4th za 15 i prosao i sada je u redzoni 4th za 2, imaju FG zaostatka, pucat ce FG vjerovatno za izjednacenje...Zeljovac_1921 je napisao/la:Cudi me da se patite s Miamom kod kuce.CLS je napisao/la:kakava odbrana NYG, rastocili su sada QB Miamia, 2 sack-a zaredomint Wbstera
EDIT: Promasio O. Mare

- Seahawks Boy
- Kontakt:
Reko' sam da Miami neće dobro završiti 

Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Željo 1921 <3
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
ma gotovo edine dzaba se nadas 
Zna se ko uzima diviziju ove godine
Kraj 24-14

Zna se ko uzima diviziju ove godine

Kraj 24-14
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.