NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

amerosm
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la amerosm » 30 okt 2011, 13:07

Veceras ESPN America radi prijenos utakmice Pittsburgh - New England i nadam se pobjedi no bit ce veoma tesko.

@randy i @ted

sta vi ocekujete od vecerasnje utakmice, no ja sam misljenja da ce nam naredne tri utakmice odrediti tok sezone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 30 okt 2011, 13:32

amerosm je napisao/la:Veceras ESPN America radi prijenos utakmice Pittsburgh - New England i nadam se pobjedi no bit ce veoma tesko.

@randy i @ted

sta vi ocekujete od vecerasnje utakmice, no ja sam misljenja da ce nam naredne tri utakmice odrediti tok sezone.
Našamarati ih usred Heinz Fielda. I to dobro. :lol:

Iskoristite kvotu od 1.7 koja se stavlja na New England, i osiromasite jadnu kladionicu. :D
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 30 okt 2011, 18:01

Večeras Dolphinsi nastavljaju crnu seriju. A derbi između Pats.-a i Pitts.-a će biti jaako dobar :)
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 30 okt 2011, 19:10

Kakva sjajna situacija :D Mi gubimo, Miami dere Giantse, a cak i Ramsi vode protiv NO-a! :D :D :D

Luck je nas! :mrgreen:

Inace, gledam tekmu Hjuston - Jax, odbrane dominiraju, samo u prvom driveu su pali poeni kad je Schaub trcanje prosao odbranu Jaguarsa...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 30 okt 2011, 19:24

Edin TM87 je napisao/la:Kakva sjajna situacija :D Mi gubimo, Miami dere Giantse, a cak i Ramsi vode protiv NO-a! :D :D :D

Inace, gledam tekmu Hjuston - Jax, odbrane dominiraju, samo u prvom driveu su pali poeni kad je Schaub trcanje prosao odbranu Jaguarsa...
Ma izgubiće sve tri, nema sumnje...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 30 okt 2011, 19:46

Hawking je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Kakva sjajna situacija :D Mi gubimo, Miami dere Giantse, a cak i Ramsi vode protiv NO-a! :D :D :D

Ma izgubiće sve tri, nema sumnje...
Mislis?

17 razlike za Ramse nije mala stvar, a Miami ima TD prednosti protiv Giantsa, a da Painter ne dodje u iskusenje mi smo svoj pos'o odradili vec u prvom poluvremenu :D

Nego, pravo zanimljivo u AFC-u, evo Baltimore ponovo gubi, a Jax ulazi u formu i ako dobiju Texanse (trenutno je 7:7) zakomplikovat ce stvari u nasoj diviziji...

U NFC-u se moze desiti i da Newton odvede Panterse do PO-a :roll: Saintsi nisu u formi i ako Brees ne pocne bacati mozda NO ostane bez PO-a.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 30 okt 2011, 19:49

ma pobjedjujemo mi ovu 100% go big G :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 30 okt 2011, 19:52

Schaub opet ima svoj show, tako da me ne bi iznenadilo da Jaguarsi budu do kraja u igri, a jasno je da bi njihova eventualna pobjeda bila veliko iznenađenje... inače, Ramsi se izgleda ne šale, ipak imaju preveliku prednost. Što se tiče Dolphinsa, jasno je kao dan da će opet izgubiti, ne što žele (kao Coltsi) nego zato što su smotani, pa mi smo im za 5 minuta okrenuli pretprošlu utakmicu i onda ih rasuli, veze oni nemaju...

I da ne zaboravim da su ispustili 15:0 protiv Broncosa u prošloj utakmici...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 30 okt 2011, 19:59

Hawking je napisao/la:Schaub opet ima svoj show, tako da me ne bi iznenadilo da Jaguarsi budu do kraja u igri, a jasno je da bi njihova eventualna pobjeda bila veliko iznenađenje... inače, Ramsi se izgleda ne šale, ipak imaju preveliku prednost. Što se tiče Dolphinsa, jasno je kao dan da će opet izgubiti, ne što žele (kao Coltsi) nego zato što su smotani, pa mi smo im za 5 minuta okrenuli pretprošlu utakmicu, veze oni nemaju...
Ma ja navijam za Jax zato sto su zasluzili playoff, pa proslu sezonu su strasno igrali i tek na kraju su posustali i mi smo uletili, al' oni su tad bili protiv Manninga, a ovi Texansi hoce na foru kad nema Peytona :lol: :lol: Gabbert je mnogo los QB, imaju puno problema, al' imaju ih i Texansi, ne bi me cudilo da slabasni Titansi zavrse u playoffu, Mat Hasselback sa dvije levatske ekipe dvije godine zaredom u PO-u, i to lani proso jednu rundu :mrgreen:

Sto se tice Dolphinsa oni definitivno gube, sad ce Manning napravit nekoliko dobrih drive-a i smirit tekmu...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 30 okt 2011, 20:03

Evo baš sad povedoše Texansi... ma iskoristiće oni vašu nekonkurentnost ove sezone, u to nema nikakve sumnje, a ako Schauba krene mogu jako daleko... evo i vi ste ugurali FG, dobro je :lol:

Odoh sad gledat MLS, a ovo kako stignem...

Glory glory Man United!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 30 okt 2011, 20:14

Ma kakav Schaub, s njim necemo daleko sigurno. Playoff i to je to, i to nam je sreca sto nema Manninga, inace sumnjam da bi i wildcard uspjeli biti. Ali dobro opet s obzirom da nema Johnsona i Willimasa, nije toliko ni lose.

Danas pravo zanimljivo, iznenadjenja na sve strane.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 30 okt 2011, 20:35

TD Cruz :D napokon vodimo :D
Pa sam poslije reko tata

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 30 okt 2011, 20:38

Ravensi poveli 27-24 :)

td Arian Foster 21-7 ovo je gotovo, 5-3 lagano
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 30 okt 2011, 20:51

kakava odbrana NYG, rastocili su sada QB Miamia, 2 sack-a zaredom :D int Wbstera :D
Pa sam poslije reko tata

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 30 okt 2011, 20:52

Kakvu sam glupost isprico u vezi Jaxa maloprije :lol: :lol: :lol: Kakvi oni, mi cemo bit bolji na kraju :lol: :lol: Pa ovaj Gabbert operisan od pozicije QB, zalit ce oni za Garrardom! Jones-Drew neprepoznatljiv, gotova sezona i za njih, dakle Titansi i Texansi se bore za diviziju i playoff, Titansi docekuju Hjuston i to bi mogla bit kljucna tekma...

Dolphinsi imaju 4th za 23 na two minute marku, nemaju TO, dakle izgubili su. Prave drame na tekmama Baltimora i Cardinalsa, nerijesno, kao i Minnesota - Carolina, gdje Vikingsi imaju FG razlike, a Newton krece u napad.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 30 okt 2011, 20:56

CLS je napisao/la:kakava odbrana NYG, rastocili su sada QB Miamia, 2 sack-a zaredom :D int Wbstera :D
Cudi me da se patite s Miamom kod kuce.

Ispravka @Edine mi docekujemo Titanse, prosle sedmice smo igrali kod njih i dobili ih 41-7.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 30 okt 2011, 20:58

Zeljovac_1921 je napisao/la:
CLS je napisao/la:kakava odbrana NYG, rastocili su sada QB Miamia, 2 sack-a zaredom :D int Wbstera :D

Ispravka @Edine mi docekujemo Titanse, prosle sedmice smo igrali kod njih i dobili ih 41-7.
ma na pocetku napravili par finih akcija i to je ti bilo, Manning odlicno odigrao CB Miamija stvaro su losi :D
Pa sam poslije reko tata

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 30 okt 2011, 21:04

Zeljovac_1921 je napisao/la:

Upravu si, al' evo Jaxa nakon fumble returna uspjevaju proci 4th za 4 i TD! Sad samo 1 TD razlike, a Cam Newton isao na 4th za 15 i prosao i sada je u redzoni 4th za 2, imaju FG zaostatka, pucat ce FG vjerovatno za izjednacenje...

EDIT: Promasio O. Mare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Steta propade Newtonu sjajna partija 3 TD 290 yd

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 30 okt 2011, 21:07

Reko' sam da Miami neće dobro završiti :mrgreen:
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 30 okt 2011, 21:14

ma gotovo edine dzaba se nadas :D
Zna se ko uzima diviziju ove godine 8-)

Kraj 24-14

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.