Mescini da ce Amar i dalje forsirati samo jednog napadaca na strani a nadam se da cemo barem kuci sad igrati sa dvojicom.
Dobra stvar koju sam juce vidio je igra Mrve Serdarevica. On jednostavno mora igrati u prvih 11 ..
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma daj Sejo nemoj me za.ebavati ziv bio ... Kakva igra sa jednim spicem, nema hajra od toga. Vidio si sa Sirokim kako su lagano zatvorili Mesanovica .. Ipak je drugacije kad ima jos jedan da odvlaci ..Seyo_TM je napisao/la:Koliko se sjecam on je bio, zajedno sa mesanovicem, prvo ime priprema dok se nije povrijedio/razbolio.
Ma ja mislim da nije toliki problem sto igramo sa jednim spicem koliki je problem zadnjeg pasa, "meljaju" loptu previse. Valjda ce sad Serdarevic to poboljsati...
A kako ce dobiti vise kad je vazda zatvoren sa dva igraca? Kad nema jos jednog napadaca na kojeg odbrana mora paziti?Seyo_TM je napisao/la:Protiv sirokog je dobio samo jednu loptu upotrebljivu i dao je go. Dzaba 2 spica kad im nema ko dati lopte. Ja jedva cekam da pocnemo kuci sa 2 spica, al mislim da je trenutno sredina neuigrana i nedisciplinovana (da ne kazem nesto gore) za tu formaciju.
eh to je to dobili smo rijesenje treba igrati sa dva spica i u timu nam je potreban igrac koji zna asistirati, jedan kreativac. bravo momci:)Stole iz Bora je napisao/la:A kako ce dobiti vise kad je vazda zatvoren sa dva igraca? Kad nema jos jednog napadaca na kojeg odbrana mora paziti?Seyo_TM je napisao/la:Protiv sirokog je dobio samo jednu loptu upotrebljivu i dao je go. Dzaba 2 spica kad im nema ko dati lopte. Ja jedva cekam da pocnemo kuci sa 2 spica, al mislim da je trenutno sredina neuigrana i nedisciplinovana (da ne kazem nesto gore) za tu formaciju.
Haha baš gromalj baci loptu preko cijelog terena i to rukom, samo se dodaje za golmanom Irana.Željoman je napisao/la:ne brinite za travnik njima Nurkovic branilobovat ce nam Sehu kad baci loptu rukom
I dijeli lopte njihovim napadacima :=)nime_tm87 je napisao/la:Haha baš gromalj baci loptu preko cijelog terena i to rukom, samo se dodaje za golmanom Irana.Željoman je napisao/la:ne brinite za travnik njima Nurkovic branilobovat ce nam Sehu kad baci loptu rukom
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.