FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sto bi reko veliki Paja veceras je poluklub olimpic izdominiran 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Cestitam pobjedu,,,sjever je napisao/la:Sasvim dobro izdanje nase ekipe,mislim da smo onako zargonski receno "normala" glatko ovaj put uzeli vukove i pored njihovih par dobrih prilika za postizanje gola.Obuca "stari" lisac,pravi majstor i nije tek onaku u vrhu vjecne liste golgetera,sjajna zavrsnica kod oba gola,ovaj drugi mi se posebno svidio![]()
Dobra tekma,Comor cini mi se zavrnuo za asistencijuostali na nivou al Beli mi je nekako uz Vuka bio najborbeniji.Ocekivano tri bobe ostaju na AFH, sad Borca odraditi laganini,a konama se zna,isprasiti tur
![]()
Jos ako budemo igrali kompletni
Ja ću samo reći: HVALA BOGU pa je Čomor napokon prvi put ove sezone poslao upotrebljiv centaršut .
P.S. Emir Obuća 11 more remaining !

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ljudi sta nam je sa Maksom...nema ga par kola u timu da udje sa klupe a sad nije bio ni na hoklici?? Zna li ko sta??
OK centarsut ali ja ostajem pri svom da on definitivno s loptom nista nezz...samo nabij da nije kod mene, zavali nekog i sl...i kod onog centarsuta on je nije centrirao nego je nabio ispred onog igraca olimpika...uglavnom, ne treba se zaludjivati da ulazi u formu i da podize nivo igre i sinoc je to bilo zalosno zato u zimu na pijacu po bekove...dzenan01 je napisao/la:Ja ću samo reći: HVALA BOGU pa je Čomor napokon prvi put ove sezone poslao upotrebljiv centaršut .![]()
Mi nikada odustati necemo...
[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
Pogledaj snimak i vidi centaršut Čomora.10.Skoro je napisao/la:OK centarsut ali ja ostajem pri svom da on definitivno s loptom nista nezz...samo nabij da nije kod mene, zavali nekog i sl...i kod onog centarsuta on je nije centrirao nego je nabio ispred onog igraca olimpika...uglavnom, ne treba se zaludjivati da ulazi u formu i da podize nivo igre i sinoc je to bilo zalosno zato u zimu na pijacu po bekove...dzenan01 je napisao/la:Ja ću samo reći: HVALA BOGU pa je Čomor napokon prvi put ove sezone poslao upotrebljiv centaršut .![]()
Ako gledaš Sarajevo onda si vidio da Olimpic nije imao niti jedan prodor po njegovoj strani. Mali je bio među najboljima u juniorima i uz Dupovca je najzaslužniji za to što su u juniorskom sastavu bili šampioni.
Uostalom tu je gopodin Plišek i zna šta radi.
Uvjek se nađe nekoliko pacijenata koji uzmu na zub nekog igrača i jašu po forumu sa zamjerkama i traže dlaku u jajetu svom "ljubimcu"
Juče nisam imao zamjerke za borbenost, trku niti jednom igraču!
Zaebasmo se dobro sto smo ga se odrekli. Pa ovaj je doktorirao fudabal za Adilovica. Neka se ne ljute navijaci Zelje, ali ne mogu da shvatim da je Obuca bio u Celiku rezerva AdilovicuVanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ovacije za Obuću (Oslobođenje)
http://img253.imageshack.us/img253/5474 ... t1u4wk.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img253.imageshack.us/img253/5474 ... t1u4wk.png" onclick="window.open(this.href);return false;
1. Asim Ferhatović 100
2. Safet Sušić 96
3. Dobrivoje Živkov 90
4. Emir Obuća 89
5. Vahidin Musemić 83

2. Safet Sušić 96
3. Dobrivoje Živkov 90
4. Emir Obuća 89
5. Vahidin Musemić 83

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Hehe neka Van Cipelića još jednu sezonu, taman da zasjedne na vrhZagor je napisao/la:1. Asim Ferhatović 100
2. Safet Sušić 96
3. Dobrivoje Živkov 90
4. Emir Obuća 89
5. Vahidin Musemić 83

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
http://fksinfo.com/galerija/details.php ... d817b067f9" onclick="window.open(this.href);return false;
a ljepote dresa...
a ljepote dresa...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Samo cu reci Rud Van Cipelic
Ja cu javno priznat da sam bio poprilicno skeptican oko njegovog forsiranja zbog godina i toga kolko moze ali me je covjek iz kola u kolo demantovo i kapa dole majstore, da ga zdravlje posluzi i da nam jos trese protivnicke mreze dugo vremena
A ona golcina je za tv spice

Ja cu javno priznat da sam bio poprilicno skeptican oko njegovog forsiranja zbog godina i toga kolko moze ali me je covjek iz kola u kolo demantovo i kapa dole majstore, da ga zdravlje posluzi i da nam jos trese protivnicke mreze dugo vremena

A ona golcina je za tv spice

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Pape , zovi Obucu da izbaci portugalce i da nas odvede na EP !!!! 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- molotovljev
hahaha...
@UPS,nisi primjetio da smo u "zdenci"?
@Sale,nisi realan a ti kako hoces...
@UPS,nisi primjetio da smo u "zdenci"?
@Sale,nisi realan a ti kako hoces...
F.K.SARAJEVO
ja sam evo odgledao skoro svaku tekmu Sarajeva ove sezone i mogu ti reci da su comor pa beli ubjedljivo najlosoje karike u nasoj ekipi....comor je mozda i dobar igrac ,al na desnom beku ne zna i to je to..meme pitar je napisao/la:Pogledaj snimak i vidi centaršut Čomora.10.Skoro je napisao/la:OK centarsut ali ja ostajem pri svom da on definitivno s loptom nista nezz...samo nabij da nije kod mene, zavali nekog i sl...i kod onog centarsuta on je nije centrirao nego je nabio ispred onog igraca olimpika...uglavnom, ne treba se zaludjivati da ulazi u formu i da podize nivo igre i sinoc je to bilo zalosno zato u zimu na pijacu po bekove...dzenan01 je napisao/la:Ja ću samo reći: HVALA BOGU pa je Čomor napokon prvi put ove sezone poslao upotrebljiv centaršut .![]()
Ako gledaš Sarajevo onda si vidio da Olimpic nije imao niti jedan prodor po njegovoj strani. Mali je bio među najboljima u juniorima i uz Dupovca je najzaslužniji za to što su u juniorskom sastavu bili šampioni.
Uostalom tu je gopodin Plišek i zna šta radi.
Uvjek se nađe nekoliko pacijenata koji uzmu na zub nekog igrača i jašu po forumu sa zamjerkama i traže dlaku u jajetu svom "ljubimcu"
Juče nisam imao zamjerke za borbenost, trku niti jednom igraču!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sta je sa Maksom, nema ga par zadnjih tekmi a nema ga ni na hoklici????
Prebačen u drugi tim.ado-hz je napisao/la:Sta je sa Maksom, nema ga par zadnjih tekmi a nema ga ni na hoklici????
Sinoć je u usporedbi za prethodnim utakmicama bio odličan, mada to još uvijek nije na nivou.10.Skoro je napisao/la:OK centarsut ali ja ostajem pri svom da on definitivno s loptom nista nezz...samo nabij da nije kod mene, zavali nekog i sl...i kod onog centarsuta on je nije centrirao nego je nabio ispred onog igraca olimpika...uglavnom, ne treba se zaludjivati da ulazi u formu i da podize nivo igre i sinoc je to bilo zalosno zato u zimu na pijacu po bekove...dzenan01 je napisao/la:Ja ću samo reći: HVALA BOGU pa je Čomor napokon prvi put ove sezone poslao upotrebljiv centaršut .![]()
Slažem se da treba pod obavezno dovesti barem jednog beka.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Ako im je ovakva Slavija dala gol,onda ćemo i mi,i to dva.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 26 gostiju.