bit ce sad oko sredine novembra(11.11)u Zagrebu sajam knjigathe scouser je napisao/la:Pa dobro, ima i u Sarajevu pristojan sajam knjiga u aprilu. Sigurno ne velik kao ovaj u Bg, ali veliki izbor i povoljne cijene. Također jedan manji se održava nekad sredinom decembra, također u Sa. I na tom sajmu ja redovno nađem bar 1-2 knjige za pročitati.DANTES je napisao/la:Ni ja ne volim guzve. Ali tu bih nekako izdrzao. Zao mi je sto mi nije blize. Ne bi zalio para za knjigu pa taman ne bi imao za izlaske, i jeo samo cimbur mjesec dana.
Književnost
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Književnost
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- the scouser
- Kontakt:
Pa gdje si onda jbgtDANTES je napisao/la:@the scouser pa meni ni Sarajevo nije blizu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
@the scouser na jednom neopisivo magicnom i lijepom malom mjestu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Danas sebi kupio. Nemam pojma šta se tačno dogadja (sem da se opisuje Cezarov život), al' čuo sam da su 4. takve knjige, pa čekam da nadjem sve 4 (odnosno preostale 3) pa da počnem čitati.
Za sada vrijeme ubijam u:
Ah, šta reći...Onako pametna knjiga.
Uglavnom savjetuje u vezi dionica itd...Vjerujem ,za mnoge dosadna.
Još topla preporuka za knjigu "Mudri investitor" Benjamin Graham. Kobejagi je to najbolja knjiga o investiranju (ikada napisana). Pa eto, ako ste skloni razmišljanju sličnom mom onda vam je preporučujem.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Na našem "Crvendać".. Onako, ne tako los krimic, prvo sto sam procitao od ovog autora, vrlo zanimljivo u svakom slucaju, ww2 i 2000. godina, povezano uzrocno-posljedicno.
Ja ostao citati do 5 ujtru, morao da saznam ko je ubica, i u 7 se probudio da idem na fax. Ko drogiran.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Haha ti se ocito nekim TGV-om vozis na fax po 2 sata.DANTES je napisao/la:Pa super. Sjednes pozadi i naspavas se ko cojek
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
aj ti meni objasni kako citas i vozis se meni kad to radim povraca mi seDANTES je napisao/la:Pa super. Sjednes pozadi i naspavas se ko cojek
Jeli tko citao knjigu vitezovi templara ja sebi planiram naboviti za jedni 15-dana dok zavrsim sa jednom drugom pa me zanima kakva je
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Možda je mislio da u amfiteatru sjedneš pozadi (to ti je vala i moj savjet). 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Cudi me kako mi ova savrseno logicna stvar nije pala na pamet. Bice da je od ovog Erstera (u Tz se proizvodi, mnogo jeftino, a nije jako lose)Monolog je napisao/la:Možda je mislio da u amfiteatru sjedneš pozadi
@monolog upravo sam to i mislio. Licno iskustvo jos iz srednje. A u amfiteatru je jos sladje spavati, samo zamolis nekog da te probudi da ne ostao slucajno zakljucan. 
A moze se citati i u voznji. U busu vrlo lako, vozu savrseno lako, u autu je malo nezgodno, ali mozes se privici
A moze se citati i u voznji. U busu vrlo lako, vozu savrseno lako, u autu je malo nezgodno, ali mozes se privici
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Nail for Real
- Kontakt:
Ima li Tolkin jos zanimljivih djela, procitao sam Hobita, trilogiju i Silmarilion?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
http://www.gerila.com/knjige/katalog/1345.htm" onclick="window.open(this.href);return false;Nail for Real je napisao/la:Ima li Tolkin jos zanimljivih djela, procitao sam Hobita, trilogiju i Silmarilion?
- Nail for Real
- Kontakt:
Zahvaljujem.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Posudio juce u Biblioteci Tvrđavu 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Dobio sam na poklon Opasno bogatstvo od Kena Foleta. Nije lose
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Dobar je Nice. Mada nisam odavno nista njegovo citao. Skoro sam opet procitao Sidartu od Hecea. Ta me knjiga tako opusti.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno čitam prvu knjigu trilogije Milenium avtora Stiega Larssona i knjiga je odlična. 
YNWA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.