Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Ne kaki dzaba. Ionako sam vec blizu Banovica.
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
I jaulaznica je napisao/la:Ne kaki dzaba. Ionako sam vec blizu Banovica.

Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Sad vam dijaspora smeta, kakav smo mi jeb.en narod.
NO PYRO NO PARTY
- BolanBolan
- Kontakt:
Ovo trenutno iz Tz?! Pa ne izgleda loše...Probisvjet je napisao/la:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ah da, mi smo stvarno **** narod, kada počnu dijasporci kukat da im je bilo teže nego nama koji smo živili pod granatama, čekali odakle ćete snajper spucat, jeli konzerve sumnjivog porijekla, navukli stotinu bolesti u rovovima, poslije živjeli u porušenim kućama. Stvarno ljudi pa bilo je dijaspori 100% teže, umjesto na liniju išao na posao, umjesto u red po humanitarnu išao je u šoping centar, naveče umjesto svijeće gledao TV uz pivuBuu je napisao/la:Sad vam dijaspora smeta, kakav smo mi jeb.en narod.

Dragon Town
Ma daj nepricaj gluposti, nijedan na to nece pomislit a kamoli reci
NO PYRO NO PARTY
- Probisvjet
- Kontakt:
Pametno receno!delko je napisao/la:*ebo vas rat da vas *ebo kao prvo ovo nije tema za to a kao drugo ovo je sportski portal i manite se corava poslade ce da igra nasa repka to ce odrede ljudi iz uefe i nas komitet i eto
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
zmaj_Bosne je napisao/la:Ah da, mi smo stvarno **** narod, kada počnu dijasporci kukat da im je bilo teže nego nama koji smo živili pod granatama, čekali odakle ćete snajper spucat, jeli konzerve sumnjivog porijekla, navukli stotinu bolesti u rovovima, poslije živjeli u porušenim kućama. Stvarno ljudi pa bilo je dijaspori 100% teže, umjesto na liniju išao na posao, umjesto u red po humanitarnu išao je u šoping centar, naveče umjesto svijeće gledao TV uz pivuBuu je napisao/la:Sad vam dijaspora smeta, kakav smo mi jeb.en narod.

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ajde ljudi stvarno dosta vise
Vratite se temi. Sto se tice stadiona, ovo u Banja Luci ce izgledati super, Tuzli takored i Zenici. Jedino Sarajevo nesto ceka koje moze privuci najvise gledalaca
. Zabog cega
, ne znam

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje da nista nis upravili nego ovo ... nakarade od tribine ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
bolje i ovo nego ona skela
Fino odradjeno pravoBolanBolan je napisao/la:Ovo trenutno iz Tz?! Pa ne izgleda loše...Probisvjet je napisao/la:
ruglo tribina! hem sto je duga 20 metara,hem sto izgleda smjesno,napraviti jednu petinu tribine,od pet redova i jos se hvaliti,tuga fakat!stampy je napisao/la:Radovi na tribini
Infrastruktura na stadionu u Vrapčićima, pored pomoćnog terena, u narednih 10-tak dana biće bogatija i za još jedan segment. Naime, dio tribine uz krug fabrike „Đuro Salaj“, a koji će biti predviđen za gostujuće navijače, građevinski radnici privode kraju. Jučer prije početka premierligaške utakmice između Veleža i Zvijezde ugrađeni su novi betonski blokovi, tzv. stepenice. Zanimljivo radnici su radove izvodili i u toku utakmice, očito iskorištavajući odlične vremenske uslove upravo za građevinske poslove. Ostalo je još da se ovaj dio tribine ogradi betonskim zidom sa stražnje strane i ogradom, te tako dobije svoj potpuni oblik.
Osim ovih, tokom sljedeće godine Uprava FK Velež planira nastavak infrastrukturnih radova, koji će učiniti stadion znatno komfornijim te tako ispuniti standarde UEFA, kako bi se barem od sljedeće sezone mogle odigravati prijateljske utakmice mladih reprezentativnih selekcija.
(fkvelez.ba)
Morate shvatiti u kakvoj je finansijskoj situaciji Velež...
Tako da je bolje i ovakva tribina za gostujuće navijače,nego onaj tor koji je do sada bio.
Tako da je bolje i ovakva tribina za gostujuće navijače,nego onaj tor koji je do sada bio.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Svaka čast. Kada ne može drugačije može ovako. Zrno po zrno pogača. Malo po malo i za godinu dvije napravi se tribinica, nego čekati vulo na gomili, pa je nikada ne napraviti.bosnas_ je napisao/la:ruglo tribina! hem sto je duga 20 metara,hem sto izgleda smjesno,napraviti jednu petinu tribine,od pet redova i jos se hvaliti,tuga fakat!stampy je napisao/la:Radovi na tribini
Infrastruktura na stadionu u Vrapčićima, pored pomoćnog terena, u narednih 10-tak dana biće bogatija i za još jedan segment. Naime, dio tribine uz krug fabrike „Đuro Salaj“, a koji će biti predviđen za gostujuće navijače, građevinski radnici privode kraju. Jučer prije početka premierligaške utakmice između Veleža i Zvijezde ugrađeni su novi betonski blokovi, tzv. stepenice. Zanimljivo radnici su radove izvodili i u toku utakmice, očito iskorištavajući odlične vremenske uslove upravo za građevinske poslove. Ostalo je još da se ovaj dio tribine ogradi betonskim zidom sa stražnje strane i ogradom, te tako dobije svoj potpuni oblik.
Osim ovih, tokom sljedeće godine Uprava FK Velež planira nastavak infrastrukturnih radova, koji će učiniti stadion znatno komfornijim te tako ispuniti standarde UEFA, kako bi se barem od sljedeće sezone mogle odigravati prijateljske utakmice mladih reprezentativnih selekcija.
(fkvelez.ba)
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ma koliko ih i dolazi u Vrapcice i ona bivsa tribina je bila previse.*p!p!t@* je napisao/la:Morate shvatiti u kakvoj je finansijskoj situaciji Velež...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Hoce li vratiti one stolice gdje su prije bili gostujuci navijaci, da nam vise ne pise ELEZ?

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
jesi pametan, pa zar misliš da se nekadašnji Bijeli Brijeg napravio iz prve faze, jest al u limburgu, mic po mic, Vrapčići postaju kakav-takav normalan stadion, abd naredne godine slijedi nastavak radova, a i time će nam biti olakšan posao oko dobivanja licence za tekme PL...kimbo je napisao/la:Bolje da nista nis upravili nego ovo ... nakarade od tribine ..

Kad je otvaranje ove tribine,hoceli biti kakva festa?
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 6 gostiju.