FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 29 okt 2011, 17:57

Samo da se zna da sam ponovo poceo brojati tekme bez primljenog gola. :D
Naime, nakon danasnje perverzije, serija se penje na dvije uzastopne utakmice u kojima nismo primili gol, a ista bi se mogla nastaviti odmah u srijedu.

Odigrali smo onoliko koliko je trebalo, gol dali odmah na pocetku utakmice i na taj nacin dali do znanja protivniku da nema sta da trazi.

Ono sto mi se dojmilo su izmjene, Alaba za Svinjceka, Olic za Mullera.
Napokon se pocelo rotirati sa drugim igracima a ubrzo ocekujem i Usamija kao i Robbena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 okt 2011, 18:17

Rutinska, sigurna i uvjerljiva pobjeda, nema se šta pričat dalje. Bitno da je ekipa opet nakon poraza u Hannoveru ovako sigurno i dobro odigrala. I pored malo posla i Neuer pokazao da nije zaboravio branit i imao dvije dobre intervencije.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 29 okt 2011, 18:26

Još samo 9 utakmica i Manu obara Timin rekord u BL :D
Sent from my Philips Smart TV.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 okt 2011, 21:14

Nije nam trebala ova Bastijeva povreda. S obzirom koliki je on konj (u pozitivnom smislu te riječi) sve je moguće u vezi njegovog igranja protiv Napolija.

Drago mi je da se nismo skroz razgoropadili protiv komšija.
Vom Jäger zum Gejagten

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 29 okt 2011, 22:13

Cestitke momcima na sigurnoj pobjedi danas. NIsam gledao utakmicu, ali mislim da su higlights i statistika dovoljni da mogu reci, kako smo ostvarili ubjedljivu pobjedu i u potpunosti nadigrali goste. Posjed lopte je jos jedan od pokazatelja koliko smo prostora dali Nurnbergu. Gomez nas ponovo izjudjuje. Super Mario je u pobjedu ponovo ugradio 2 gola. Zao mi je sto Usami nije dobio priliku, ali vjerovatno je zbog umora ostao na klupi cijeli mec. Poslije nesto slabijih izdanja, ponovo smo na pravom putu. U posljednje dvije utakmice postigli smo 10 golova, a nismo primili nijedan. Nadam se da je ovo dobra osnova da zapocnemo novi veliki niz utakmica bez primljenog gola.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 30 okt 2011, 01:09

Ne znam jeste primjetili kod drugog gola Gomeza, kad je trznuo odbrambenog da ode na jednu stranu, a Gomez na drugu i stvorio sebi prostor kako bi rutinski mogao zabiti gol... e to je pravi napadač, uvijek na pravom mjestu!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 okt 2011, 11:25

geronimo je napisao/la:Nije nam trebala ova Bastijeva povreda. S obzirom koliki je on konj (u pozitivnom smislu te riječi) sve je moguće u vezi njegovog igranja protiv Napolija.

Drago mi je da se nismo skroz razgoropadili protiv komšija.
Zar se nismo dovoljno razgoropadili?? :) :) Ma ja sam pomislio nek stanu zbog tebe da ne trpaju više.... :)
A izostanak Bastija nije ni malo pozitivna stvar (ak zaista izostane) ali sam uvjeren da bi Jupp postavio odličnu zamjenu jer svi igrači gore da igraju, i kada igraju daju sve od sebe i ovi iz drugog reda to se vidjelo i u kupu. Zato zime nema :) :) :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 30 okt 2011, 17:49

U osmini finala DFB-Pokala igramo u Bochumu.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 okt 2011, 18:40

roy_makaay je napisao/la:U osmini finala DFB-Pokala igramo u Bochumu.
Nije loše. Na kraju su ostale 3 kuglice u kojim su, pored Bochuma, još bili FCN i Furth.
Bolje ovako, jer pored toga što igramo protiv kluba sa čijim smo navijačima pobratimljeni, ostaje nam da vidimo i pakleni frenkiše-derby.
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 okt 2011, 19:53

effe_sa je napisao/la: A izostanak Bastija nije ni malo pozitivna stvar
Rekoh li ja da je to konj. :D Ništa od izostanka, Basti trenira u utorak i u srijedu će biti spreman.

Baby Bum se nastavlja, nakon što je Bilal dobio nasljednika, Arjen je fino skratio vrijeme, dok nije mogao špartati zelenim terenom. :mrgreen:

slika

Inače, jedan od "Männer des Jahres" po magazinu "GQ", manifestacije koja je održana u Berlinu.
Vom Jäger zum Gejagten

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 30 okt 2011, 20:38

znaci Petersen igra protiv svog buduceg tima
Thomas Müller - Fußballgott

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 31 okt 2011, 00:11

Sta je to bilo sa Bastianom, nisam informisan nikako, kakva sad za Boga dragog povreda :?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 okt 2011, 00:13

Centre forward je napisao/la:Sta je to bilo sa Bastianom, nisam informisan nikako, kakva sad za Boga dragog povreda :?
Nikakva, Bastian na treningu redovno sa ostatkom ekipe.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 okt 2011, 10:54

Franck Ribery: "Ich will noch mit 35 bei den Bayern spielen". ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 okt 2011, 22:16

slika

Neda Babo :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 01 nov 2011, 12:25

Francuski reprezentativac Franck Ribery već petu sezonu nastupa za minhenski Bayern. Dobar početak bavarskog kluba oduševio je Riberyja koji poručuje – ne želim nigdje igrati osim u Bayernu

Minhenski Bayern je briljantno otvorio ovu sezonu, a Franck Ribery (28) je definitivno jedan od zaslužnijih za takve dobre rezultate. Francuski internacionalac potvrđuje da je ponajbolje krilo svijeta. Iako je prije koju sezonu Ribery bio na korak od odlaska iz Bayerna, jer ga je 'svrbio' poziv madridskog Reala, sada više ne razmišlja o tome.

Naime, Ribery je nedavno produljio ugovor s Bayernom koji mu istječe 2015. godine, no Francuz bi za Bavarce igrao doživotno.

'Meni je savršeno u Münchenu. Da, htio bih doživotno ostati u Bayernu. Ukoliko mi tijelo dozvoli, volio bih i sa 35 godina igrati ovdje. Opet sam onaj stari. Heyneckes mi lijepo objasni kako da se krećem po terenu i sada je savršeno', kazao je Ribery u razgovoru za Bild.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 02 nov 2011, 09:16

Je li ima neko vec sastav za veceras? Zanima me sta je sa Bastia? Iako je trenirao sa ekipom osjetio je blage bolove...
Stern des Südens

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 nov 2011, 09:23

proFCB je napisao/la:Je li ima neko vec sastav za veceras? Zanima me sta je sa Bastia? Iako je trenirao sa ekipom osjetio je blage bolove...
spreman je za danas kao i Buyten...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 nov 2011, 12:58

Veceras se nadam Blitzkriegu Bayerna i rutinskoj pobjedi za ovvjeru plasmana u narednu fazu takmicenja i onda protiv Villareala obezbjediti prvu poziciju na tabeli.
Takodjer vecerasnja pobjeda moze Italijane jos vise unazaditi i moze se ostvariti jos veca prednost nad njima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 02 nov 2011, 13:39

Jedan cojk mi ukro dres od nojera . Neću mu halaliti
Thomas Müller - Fußballgott

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.