BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Limuntos
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Limuntos » 29 okt 2011, 23:06

ma ovako je najbolje protiv portugala ako igrali sa jednim napadacem:

---------------------------------begovic-----------------------------

vranjes-----------------spahic--------------jahic-------------salihovic

---------------------rahimic-------------------medunjanin----------------

---pjanic----------------------misimovic---------------------------lulic

----------------------------------dzeko--------------------------------------
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 29 okt 2011, 23:09

Limuntos je napisao/la:ma ovako je najbolje protiv portugala ako igrali sa jednim napadacem:

Ne treba igrat' s jednim napadačem, pogotovo sad kada je Ibišević u formi i postiže golove. Također, probat' kombinaciju s Lulićem na desnom boku, ne znam je li pametno kockati se s Vranješom.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 29 okt 2011, 23:10

Claus je napisao/la: Ne treba igrat' s jednim napadačem, pogotovo sad kada je Ibišević u formi i postiže golove. Također, probat' kombinaciju s Lulićem na desnom boku, ne znam je li pametno kockati se s Vranješom.
U svakom slucaju je pametnije kockati se s Vranjesom nego s Lulicem.
YNWA!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 29 okt 2011, 23:12

Samo da Salihovic bude igrao u veznome redu,covjek nije posteno zaigrao na svojoj poziciji od kako je u reprezentaciji,vazda on mora krpiti :(
Ja bi radije Lulica zrtvovao na beku nego njega.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Salihowic24
Kontakt:

Post Postao/la Salihowic24 » 29 okt 2011, 23:17

Claus je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:ma ovako je najbolje protiv portugala ako igrali sa jednim napadacem:

Ne treba igrat' s jednim napadačem, pogotovo sad kada je Ibišević u formi i postiže golove. Također, probat' kombinaciju s Lulićem na desnom boku, ne znam je li pametno kockati se s Vranješom.
Vranješ je odigrao nekoliko utakmica za nas A-tim jos dok je Susic bio na klupi, po meni momak je solidno odgovorio na zadatak sto mu je selektor dao, sto se tice Sanela Jahica, on moze igrati na vise pozicija i to da odigra dobro, na bilo kojoj poziciji, veoma je borben i zahvalan igrac, mislim da ce Sanel Jahic sigurno dobiti poziv za utakmice protiv Portugala!

LukasL33
Kontakt:

Post Postao/la LukasL33 » 29 okt 2011, 23:22

Dylan Dog je napisao/la:Samo da Salihovic bude igrao u veznome redu,covjek nije posteno zaigrao na svojoj poziciji od kako je u reprezentaciji,vazda on mora krpiti :(
potpis.
Pa Lulic je odbrambeni a Salihovic je krilo, sto bi mjenjali pozicije? ako vec Salih igra beka lijevog, taman Lulica na desnog beka, CDovi Jahic i Spahic.
Iako mi je puno bolja kombinacije Lulic lijvi bek a Salih lijevo krilo, njih dvojica se nadopunjavaju, kad Lula ode naprije,d Salih ostane i obratno, razvalili bi po lijevoj strani bgm.
Nema sane da ce Susic Saliha na beka a Lulica na krilo, cak sta vise, Salih je upitan uopste dal ce biti pozvan, vidjecemo u ponedjeljak.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 29 okt 2011, 23:24

LukasL33 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Samo da Salihovic bude igrao u veznome redu,covjek nije posteno zaigrao na svojoj poziciji od kako je u reprezentaciji,vazda on mora krpiti :(
potpis.
Pa Lulic je odbrambeni a Salihovic je krilo, sto bi mjenjali pozicije? ako vec Salih igra beka lijevog, taman Lulica na desnog beka, CDovi Jahic i Spahic.
Iako mi je puno bolja kombinacije Lulic lijvi bek a Salih lijevo krilo, njih dvojica se nadopunjavaju, kad Lula ode naprije,d Salih ostane i obratno, razvalili bi po lijevoj strani bgm.
Nema sane da ce Susic Saliha na beka a Lulica na krilo, cak sta vise, Salih je upitan uopste dal ce biti pozvan, vidjecemo u ponedjeljak.
Oj Lula odbrambeni,covjek je cisto krilo. To sto je par utakmica igrao ne beku ne znaci da je odbrambeni.
YNWA!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 29 okt 2011, 23:29

Ne znam, ja mislim da Vranjes nece dobiti poziv jer kuburi na klupi nekolko zadnjih utakmica.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 okt 2011, 23:30

Jel vi to ozbiljno mislite, da je Lulic u defanzivi bolji od Salihovica :shock:

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 29 okt 2011, 23:32

Goalgetter je napisao/la:Jel vi to ozbiljno mislite, da je Lulic u defanzivi bolji od Salihovica :shock:
taman sam to mislio napisat...pa ljudi, za mene je salihovic na lijevom beku odma izbor poslije papca....
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 29 okt 2011, 23:33

Goalgetter je napisao/la:Jel vi to ozbiljno mislite, da je Lulic u defanzivi bolji od Salihovica :shock:
A koliko si ti imao prilika gledati Salihovica da igra lijevog beka?
Igrao je to samo u reprezentaciji,i par puta njegovi izleti naprijed su nas indirektno kostali primljenih golova..
A mislim da bi on u sredini bio puno,puno koristan.Lulic moze probijati i kao bek,ionako,a i na vrijeme se vraca nazad..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 29 okt 2011, 23:34

Lulic moze bilo gdje na sredini terena igrati osim na beku
15.10 - 15.06 ...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 okt 2011, 23:40

Dylan Dog je napisao/la:
Igrao je to samo u reprezentaciji,i par puta njegovi izleti naprijed su nas indirektno kostali primljenih golova..
A mislim da bi on u sredini bio puno,puno koristan.Lulic moze probijati i kao bek,ionako,a i na vrijeme se vraca nazad..
Naravno da to igra samo u reprezentaciji, jer jbg, nije imao k'o drugi krpiti. Mislis da nas izleti Lulica indirektno nece kostati golova ? Protiv Portugala tesko da ce izdrzati tempo da ide naprijed/nazad, jer oni takodje dosta igraju preko krila, Uostalom, moze Seju stavit na beka, Lulica na krilo, pa neka suradjuju na toj strani.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 okt 2011, 23:45

Dylan Dog je napisao/la:
samo sto mislim ovo za salihovica, pa on i nije nesto narocito prodoran :roll: :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 29 okt 2011, 23:51

Džeko, Ibišević, ??? ko dalje??
Realno zamjene nemamo za njih dvojicu, Muslimović ne igra već odavno nigdje, Zec na kapaljku prilike dobija!
Dialiba je u formi, zašto da ne ako momak već ima naše državljanstvo (ja znam da od ovog nema ništa, al logički bi bilo da dobije priliku)
Isto tako i Zukanović, momak izgleda baš dobar igrač!
Nil Satis Nisi Optimum

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 29 okt 2011, 23:59

Number1 je napisao/la:Džeko, Ibišević, ??? ko dalje??
Realno zamjene nemamo za njih dvojicu, Muslimović ne igra već odavno nigdje, Zec na kapaljku prilike dobija!
Dialiba je u formi, zašto da ne ako momak već ima naše državljanstvo (ja znam da od ovog nema ništa, al logički bi bilo da dobije priliku)
Isto tako i Zukanović, momak izgleda baš dobar igrač!
cocalic, mahmutovic, ljevakovic, zukanovic, pa et i dialiba itd itd su igraci koje bi trebalo isprobat, isto kao sto smo pukim slucajem isprobali zahirovica pa se "potrefilo" da je dobar...jos su ovo mahom odbrambeni igraci, igraci kakvih nemamo dovoljno, barem onih kvalitetnih, pa nam zato krila (salihovic, lulic), zadnji vezni (rahimic) moraju popunjavat te pozicije...

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 29 okt 2011, 23:59

Sa dva napadača krenuti naprijed...Ibisevica i Dzeku...
U veznom redu.. Lulic,Misimovic,Medunjanin,Pjanic
Defanziva: ....za mene jos uvjek veliki upitnik...

golman: bega

Ja nisam neki optimista...al nadam se iskreno...znam jedino..ako BiH bude igrala s jednim napadacem...i vise defanzivno neg ofanzivno na domacem terenu..nece biti dobro....
Defanziva nam nije jaca strana...a jedina nada je zasad napad...

S defanzivnom igrom necemo moci zaustavit: Nanija,Ronalda,Moutinha,Alvesa,Alemidu,Bosingwu itd...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 okt 2011, 00:06

Da mi prvo vidimo gdje ce se igrati, ocekujem Zenicu jer ne vidim ni jedan razlog da se ne igra. Danas su na TV-u prikazivali teren i izgleda bas OK, da se igra bez problema.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 30 okt 2011, 00:15

Izgleda OK...ali nasli su malo vise blata oko golova...a posto UEFA sve udovoljava Portugalcima...moze svasta biti.

LukasL33
Kontakt:

Post Postao/la LukasL33 » 30 okt 2011, 00:31

Naravno da mislim to. Covjece pa Lulicu je lijevi bek primarna pozicija a Salihovicu te pozicije nema o opcijama nikako. To je smao u nasoj repki igrao jer smo se krpili, pa ka dode naprijed nema snage da se vrati,dok Lulic trci mnogo i zatvara lijepo tu stranu, pogotovo protiv Portugalovih brzih krila Lulic je najolje rjsenje na beku.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.